Eladó Önálló ház Telki Vadrózsa utca


Eladó Önálló ház

R422086
755 m²
11
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

TELKIBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ! az aszfaltozott főúttól kb. 200 m-re elhelyezkedő sarki telek területe 1671 m2, Utcafrontja 59 m, trapéz alakú. Tájolása É-D-i, a terület lejtése is, így az állandó napsütés biztosított. Az ingatlan a környező terület legmagasabb pontján helyezkedik el, ebből, valamint az épület adottságaiból eredően az állandó, és végleges körpanoráma biztosított. Az összközműves ingatlan saját célra épült, az egyedi igények figyelembe vételével. Mivel háromgenerációs (szülő + nagyszülő + 2 gyerek) családi házról van szó, így minden generáció számára külön-külön, egymástól intimen elhatárolt teraszt alakítottak ki. Ugyanakkor a délkeleti irányba kialakított kertkapcsolatos nagyobb (közel 70 m2) terasz a generációk találkozóhelye is lehet, melyet nyáron a kialakítható pergola tető mediterrán stílusúvá változtatható, télen pedig csodálatos télikertet lehetne varázsolni a beépített padlófűtésnek köszönhetően. A később kialakítandó hatalmas, közel 1400 nm-es, már érő gyümölcsfákkal is telepített kert öntözése a 33 méter mélyre fúrt kút vizével történhet. A lakók állandó nyugalmát a távfelügyeletre bekötött legmodernebb riasztórendszer biztosítja, mely az összes nyílászárót figyeli, kiegészítvén több mozgásérzékelővel. Az összes nyílászárón szúnyogháló és hőszigetelt fémredőny található. Alkalmazhatósági területek: magánrendelő, Hospice ház, a 4 lakás önállóan is BÉRBE ADHATÓ.

Alapadatok

Azonosító R422086
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 130 000 000 Ft
Négyzetméter ár 172 185 Ft
Hely Telki Vadrózsa utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 755 m²
Valós 755 m²
Telekterület 1671 m²
Belmagasság 275

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2007
Emeletek III.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés TELKIBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ! az aszfaltozott főúttól kb. 200 m-re elhelyezkedő sarki telek területe 1671 m2, Utcafrontja 59 m, trapéz alakú. Tájolása É-D-i, a terület lejtése is, így az állandó napsütés biztosított. Az ingatlan a környező terület legmagasabb pontján helyezkedik el, ebből, valamint az épület adottságaiból eredően az állandó, és végleges körpanoráma biztosított. Az összközműves ingatlan saját célra épült, az egyedi igények figyelembe vételével. Mivel háromgenerációs (szülő + nagyszülő + 2 gyerek) családi házról van szó, így minden generáció számára külön-külön, egymástól intimen elhatárolt teraszt alakítottak ki. Ugyanakkor a délkeleti irányba kialakított kertkapcsolatos nagyobb (közel 70 m2) terasz a generációk találkozóhelye is lehet, melyet nyáron a kialakítható pergola tető mediterrán stílusúvá változtatható, télen pedig csodálatos télikertet lehetne varázsolni a beépített padlófűtésnek köszönhetően. A később kialakítandó hatalmas, közel 1400 nm-es, már érő gyümölcsfákkal is telepített kert öntözése a 33 méter mélyre fúrt kút vizével történhet. A lakók állandó nyugalmát a távfelügyeletre bekötött legmodernebb riasztórendszer biztosítja, mely az összes nyílászárót figyeli, kiegészítvén több mozgásérzékelővel. Az összes nyílászárón szúnyogháló és hőszigetelt fémredőny található. Alkalmazhatósági területek: magánrendelő, Hospice ház, a 4 lakás önállóan is BÉRBE ADHATÓ.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 11 (13)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 64 Nem Nincs zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 7 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 31.17 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13.99 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 13
Fürdő WC-vel 7.5
WC 1.5
Konyha 13.21
Fürdő WC-vel 3
Egyéb 2
Közlekedő 4
Terasz 70
Egyéb 208
Egyéb 287

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázsban és a telek területén is
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Bp II. ker.
Hidegkúti út- Patakhegyi út

4 500 000 Ft

Eladó Telek
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

29 500 000 Ft

Eladó Telek
Táborfalva

4 400 000 Ft

Eladó Üzem
Bp XVIII. ker.
Nagykőrösi út

159 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

50 181 000 Ft

étterem

Eladó Szálloda
Budaörs

89 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Bem rakpart

23 100 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

49 900 000 Ft