Eladó Önálló ház Újlengyel


Eladó Önálló ház

R429966
300 m²
5
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Újlengyelben, IPARŰZÉSI ADÓMENTES községben, Budapest vonzáskörzetében, az M5 autópálya közelében tégla építésű, 5 szobás, EXKLUZÍV családi ház keresi új tulajdonosát! A ház hasznos alapterülete 222 m2, amihez egy 83 m2-es pince, 30 m2-es tárolóhelyiség és egy teljesen kiépített szaletli is tartozik. A telek nagysága könnyen kezelhető, 1055 m2, ami füvesített. A házban kényelmesen elfér egy család és vállalkozása is. Az ingatlan 2 szintes, melyen belül 5 szoba található, két fürdőszobával és egy hatalmas nappalival rendelkezik, ami az étkezővel van egy térben. Az ingatlan sajátossága a galéria, amiből további szoba is kialakítható. A konyhából közvetlen kijárat vezet a kerthelyiségbe. A pincében a pihenni vágyók részére jakuzzi és szauna található, ezen felül egy tároló helyiség, ami korábban konditeremként működött és a ház fűtése is innen biztosított kondenzációs gázkazánnal, puffer tartállyal megoldott. A meleg vizet is ez biztosítja. A földszinten padlófűtés + radiátor, az emeleten pedig radiátoros fűtés van kialakítva, A házon 10 cm-es grafit szigetelés található, ami jelentősen csökkentette a fűtés költségét. A felújítás 2012-ben történt, a szigetelésen kívül a nyílászárók cseréje, szúnyoghálók beszerelése, burkolatok cseréje és a fűtés teljes korszerűsítése is megtörtént. A központi klíma is ki van alakítva, de nem lett visszaszerelve, ez már az új tulajdonos feladata, igény szerint. Két autó parkolására van lehetőség, de mivel két bejárata van az ingatlannak, így még több parkoló kialakítható. Ipari áram és fúrt kút is megtalálható, telephely kialakítás esetén. KÉTGENERÁCIÓS ház is kialakítható. A település biztonságos, és ami nagyon kivételes, hogy nagyon barátságos. Minden megvásárolható, szinte a termelőtől. Az ingatlan közelségében megtalálható az iskola, óvoda, üzletek és a buszmegálló. A fővárosba utazás autóval és busszal is 45 perc menetidővel lehetséges. Amennyiben vidékre szeretne költözni érdemes megtekintenie ezt az ingatlant és a hozzá tartozó település előnyeit. Hívjon a hét bármely napján!

Alapadatok

Azonosító R429966
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 45 000 000 Ft
Négyzetméter ár 150 000 Ft
Hely Újlengyel
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 300 m²
Telekterület 1055 m²

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes

Épület

Épült 1992
Emeletek III.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Újlengyelben, IPARŰZÉSI ADÓMENTES községben, Budapest vonzáskörzetében, az M5 autópálya közelében tégla építésű, 5 szobás, EXKLUZÍV családi ház keresi új tulajdonosát! A ház hasznos alapterülete 222 m2, amihez egy 83 m2-es pince, 30 m2-es tárolóhelyiség és egy teljesen kiépített szaletli is tartozik. A telek nagysága könnyen kezelhető, 1055 m2, ami füvesített. A házban kényelmesen elfér egy család és vállalkozása is. Az ingatlan 2 szintes, melyen belül 5 szoba található, két fürdőszobával és egy hatalmas nappalival rendelkezik, ami az étkezővel van egy térben. Az ingatlan sajátossága a galéria, amiből további szoba is kialakítható. A konyhából közvetlen kijárat vezet a kerthelyiségbe. A pincében a pihenni vágyók részére jakuzzi és szauna található, ezen felül egy tároló helyiség, ami korábban konditeremként működött és a ház fűtése is innen biztosított kondenzációs gázkazánnal, puffer tartállyal megoldott. A meleg vizet is ez biztosítja. A földszinten padlófűtés + radiátor, az emeleten pedig radiátoros fűtés van kialakítva, A házon 10 cm-es grafit szigetelés található, ami jelentősen csökkentette a fűtés költségét. A felújítás 2012-ben történt, a szigetelésen kívül a nyílászárók cseréje, szúnyoghálók beszerelése, burkolatok cseréje és a fűtés teljes korszerűsítése is megtörtént. A központi klíma is ki van alakítva, de nem lett visszaszerelve, ez már az új tulajdonos feladata, igény szerint. Két autó parkolására van lehetőség, de mivel két bejárata van az ingatlannak, így még több parkoló kialakítható. Ipari áram és fúrt kút is megtalálható, telephely kialakítás esetén. KÉTGENERÁCIÓS ház is kialakítható. A település biztonságos, és ami nagyon kivételes, hogy nagyon barátságos. Minden megvásárolható, szinte a termelőtől. Az ingatlan közelségében megtalálható az iskola, óvoda, üzletek és a buszmegálló. A fővárosba utazás autóval és busszal is 45 perc menetidővel lehetséges. Amennyiben vidékre szeretne költözni érdemes megtekintenie ezt az ingatlant és a hozzá tartozó település előnyeit. Hívjon a hét bármely napján!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (1)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 23.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13.8 Nem van utca
Szoba 10.5 Nem van utca
Szoba 15.8 Nem van udvar
Konyha 15.5
Előszoba 11
Fürdő 9
WC 1.2
Fürdő WC-vel 5.5
Közlekedő 2.7
Hall 45 Nem Nincs
Pince 83
Egyéb 18
Egyéb 19
Egyéb 19
Tároló 30

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Jakuzzivan
Szaunavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor gépek nélkül

További információk

Parkolóhely önálló garázs és fedett beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Remeteszőlős
Patak sétány

160 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Abádszalók
Arany János

28 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre

105 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Alsópáhok

51 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

2 800 EUR

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szalay utca

2 000 EUR

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szent István krt.

2 000 EUR

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szent István krt.

1 300 EUR