Eladó Önálló ház Üröm Alkonyat sétány


Eladó Önálló ház

R433685
235 m²
6
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Ürömön, a Rókahegy tetején, megvételre kínálunk, egy lélegzetelállító panorámás, hatalmas üvegfelületekkel épült, belső 3 szintes, kertkapcsolatos, amerikai konyhás, nappali + 5 és fél szobás, intenzív zöld tetős, minimál családi házat, 30 m2 erkéllyel, 2 autó részére önálló garázzsal. Az ingatlan újszerű állapotban van, hatalmas terek, nagyon kényelmes elosztás jellemzi, fűtése gázkazánnal és hőszivattyúval van kiépítve. Az ház nem hivalkodó, az utcáról csak a garázskapu látszik. A 853 m2-telek adottságait tekintve egy igazi különlegesség. A házból egy kiépített lépcsőn juthatunk le a szikláról egy különleges , intim atmoszférájú belső udvarra, amely kiválóan használható a családnak, a gyerekeknek vagy a vendégeknek. A megtekintés során lehet igazán érezni ennek az ingatlannak a különleges hangulatát, ami a képekből nem látszik. Az ingatlan a vételár megfizetése után azonnal költözhető. Kérésre e-mailben képeket tudok küldeni a ház összes helyiségéről. A műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 360 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R433685
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 360 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 531 915 Ft
Hely Üröm Alkonyat sétány
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rókahegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 235 m²
Valós 235 m²
Telekterület 853 m²
Belmagasság 2.75

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2004
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Ürömön, a Rókahegy tetején, megvételre kínálunk, egy lélegzetelállító panorámás, hatalmas üvegfelületekkel épült, belső 3 szintes, kertkapcsolatos, amerikai konyhás, nappali + 5 és fél szobás, intenzív zöld tetős, minimál családi házat, 30 m2 erkéllyel, 2 autó részére önálló garázzsal. Az ingatlan újszerű állapotban van, hatalmas terek, nagyon kényelmes elosztás jellemzi, fűtése gázkazánnal és hőszivattyúval van kiépítve. Az ház nem hivalkodó, az utcáról csak a garázskapu látszik. A 853 m2-telek adottságait tekintve egy igazi különlegesség. A házból egy kiépített lépcsőn juthatunk le a szikláról egy különleges , intim atmoszférájú belső udvarra, amely kiválóan használható a családnak, a gyerekeknek vagy a vendégeknek. A megtekintés során lehet igazán érezni ennek az ingatlannak a különleges hangulatát, ami a képekből nem látszik. Az ingatlan a vételár megfizetése után azonnal költözhető. Kérésre e-mailben képeket tudok küldeni a ház összes helyiségéről. A műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 360 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 80 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 5 Nem van zöldudvar/kert
Fürdő WC-vel 5
Fürdő WC-vel 5
Egyéb 5
Közlekedő 32
WC 2
Fürdő WC-vel 5
Terasz 30
Erkély / Loggia 30

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Garázs 40 m2
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Telki

95 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Röppentyű utca

1 495 EUR

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Röppentyű utca

1 610 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Örkény

28 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Mühely

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Erdőskert

84 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

600 EUR

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

59 900 000 Ft

Kiadó Raktárépület
Bp IV. ker.
Berni út

300 000 Ft