Eladó Önálló ház Vonyarcvashegy


Eladó Önálló ház

R434997
200 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó Vonyarcvashegyen egy 200 m2 nagyságú 3 apartmanból álló lakóház 744 m2 nagyságú telken. Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el. A strand, ABC, éttermek, fagyizó, vasútállomás 5-6 perc távolságra található, de mégis csendes, nyugodt az ingatlan környezete. Az épület 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, az udvar szépen gondozott, parkosított. Az első lakrész 120 m2 nagyságú. Helyiségei: konyha-étkező nappali, kamra, kiszolgáló helyiség, wc, terasz. A klimatizált tetőtérben két külön nyíló hálószoba, és fürdőszoba lett kialakítva. A két apartman 40-40 m2 nagyságúak. Egymástól jól elszeparáltak. Helyiségeik: amerikai konyha nappalival, hálószoba, fürdőszoba és terasz. Fűtése: gázkazánnal történik, melyet egy éve cseréltek. Valamint van még egy cserépkályha az első lakrész nappalijában. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy olyan befektetőnek, aki szoba kiadásban gondolkodik. További információért kérem keressenek bizalommal! Irányár: 179 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R434997
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 179 000 000 Ft
Négyzetméter ár 895 000 Ft
Hely Vonyarcvashegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Telekterület 744 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 2000
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Vonyarcvashegyen egy 200 m2 nagyságú 3 apartmanból álló lakóház 744 m2 nagyságú telken. Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el. A strand, ABC, éttermek, fagyizó, vasútállomás 5-6 perc távolságra található, de mégis csendes, nyugodt az ingatlan környezete. Az épület 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, az udvar szépen gondozott, parkosított. Az első lakrész 120 m2 nagyságú. Helyiségei: konyha-étkező nappali, kamra, kiszolgáló helyiség, wc, terasz. A klimatizált tetőtérben két külön nyíló hálószoba, és fürdőszoba lett kialakítva. A két apartman 40-40 m2 nagyságúak. Egymástól jól elszeparáltak. Helyiségeik: amerikai konyha nappalival, hálószoba, fürdőszoba és terasz. Fűtése: gázkazánnal történik, melyet egy éve cseréltek. Valamint van még egy cserépkályha az első lakrész nappalijában. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy olyan befektetőnek, aki szoba kiadásban gondolkodik. További információért kérem keressenek bizalommal! Irányár: 179 millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

128 500 000 Ft

Eladó Iroda
Bp XIV. ker.
Törökőr

159 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely
Helikon Liget

499 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Hold utca

360 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

145 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

84 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Akadémia utca

149 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Egyetem tér

3 100 EUR