Eladó Önálló ház Vonyarcvashegy


Eladó Önálló ház

R435022
497 m²
10
Felújított (4)
udvar

Mediterrán életérzés balatoni panorámával! Panzió, meleg konyhás étterem eladó! Az ingatlan amely most kedvező áron megvásárolható, több egységből tevődik össze. Étterem: a belső vendég tér nagysága 90 m2, a konyha és a hozzátartozó helyiségek a jelenleg hatályos élelmiszer –minőségbiztosítási rendszernek teljes mértékben megfelelnek, kültéri kemence, 100 m2-es panorámás terasz, pince, szociális helyiségek. Panzió: a 8 kétszemélyes szoba önálló fürdőszobával rendelkezik, 1 apartman amelyben 4 személyt lehet elhelyezni, a szobák pótágyazhatók. Lakás: a vendégtértől szeparált, 4 szobás, privát konyhával, fürdőszobával, terasszal. A telek két részből áll, az 590 m2-es gyönyörű, gondozott hátsó kert amely gyümölcsfákkal, évelő és egyéb virágokkal várja új tulajdonosát. Az előkert nagyrészt térburkolattal van ellátva, így ingyenes a parkolási lehetőség a vendégek és a tulajdonos részére! Az éves szinten üzemeltethető ingatlant befektetőknek és magánszemélyek számára egyaránt ajánljuk! A berendezés külön megegyezés tárgyát képezi! További információval személyes találkozás esetén szívesen rendelkezésre állunk!

Alapadatok

Azonosító R435022
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 228 000 000 Ft
Négyzetméter ár 458 753 Ft
Hely Vonyarcvashegy
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 497 m²
Valós 497 m²
Telekterület 2585 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Épült 2004-2013
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Mediterrán életérzés balatoni panorámával! Panzió, meleg konyhás étterem eladó! Az ingatlan amely most kedvező áron megvásárolható, több egységből tevődik össze. Étterem: a belső vendég tér nagysága 90 m2, a konyha és a hozzátartozó helyiségek a jelenleg hatályos élelmiszer –minőségbiztosítási rendszernek teljes mértékben megfelelnek, kültéri kemence, 100 m2-es panorámás terasz, pince, szociális helyiségek. Panzió: a 8 kétszemélyes szoba önálló fürdőszobával rendelkezik, 1 apartman amelyben 4 személyt lehet elhelyezni, a szobák pótágyazhatók. Lakás: a vendégtértől szeparált, 4 szobás, privát konyhával, fürdőszobával, terasszal. A telek két részből áll, az 590 m2-es gyönyörű, gondozott hátsó kert amely gyümölcsfákkal, évelő és egyéb virágokkal várja új tulajdonosát. Az előkert nagyrészt térburkolattal van ellátva, így ingyenes a parkolási lehetőség a vendégek és a tulajdonos részére! Az éves szinten üzemeltethető ingatlant befektetőknek és magánszemélyek számára egyaránt ajánljuk! A berendezés külön megegyezés tárgyát képezi! További információval személyes találkozás esetén szívesen rendelkezésre állunk!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 10 (0)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok A berendezés külön megegyezés tárgya.

További információk

Parkolóhely Parkoló a saját telken.
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Budakeszi

199 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Illés utca

3 600 EUR

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

749 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XVIII. ker.
Ond vezér

44 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Kisapáti

65 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Bercsényi utca

99 900 000 Ft

Eladó Lakás
Gyenesdiás

65 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szigliget

109 000 000 Ft