Eladó Önálló ház Vonyarcvashegy


Eladó Önálló ház

R435030
375 m²
9
Jó (3)
zöldudvar/kert

Vonyarcvashegy kedvelt település a Balaton északi partján. Közel Keszthelyhez, Hévízhez és Tapolcához. A 71-es számú főút hegy felőli, részpanorámás részén folyamatosan gondozott és karbantartott ikercsaládi ház eladó. A térfelosztásának köszönhetően alkalmas vendégek fogadására illetve több generáció zavartalan együttélésére is, mivel minden szint önálló bejárattal rendelkezik. Az első szinten található egy konyha-étkező-nappali, kamra, két szoba, két fürdő/WC , valamint egy előtér, amiből a megközelíthető a tetőtér. A tetőtérben található négy szoba, három fürdőszoba, vendég WC valamint egy konyha-étkező-nappali. A tetőtéri erkélyekről gyönyörű látvány tárul elénk a Balatonra. Az alagsorban két szoba, fürdőszoba, konyha, nappali, kazánház, valamint egy garázs kapott helyet. A ház összesen 375 nm-es, a hozzá tartozó terület 500 nm. Az épületben felújítás keretében 2021-ben új, minőségi nyílászárókat cseréltek. Külső falszigetelése 5 cm-es. Fűtése gáz církóval van megoldva, a földszinten radiátoros fűtés mellett padlófűtés segíti a meleg eloszlását. A kapu és a garázsajtó elektromosan működik. A ház másik fele szintén eladó, adottságait, paramétereit tekintve megegyezik a fent felsoroltakkal. Az ikerház fele 135 MFt, egyben az ikerházak 260 MFt. Ha felkeltettem érdeklődését, várom, szíves megkeresését.

Alapadatok

Azonosító R435030
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 135 000 000 Ft
Négyzetméter ár 360 000 Ft
Hely Vonyarcvashegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)332-1758
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 375 m²
Valós 375 m²
Telekterület 500 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1996
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Vonyarcvashegy kedvelt település a Balaton északi partján. Közel Keszthelyhez, Hévízhez és Tapolcához. A 71-es számú főút hegy felőli, részpanorámás részén folyamatosan gondozott és karbantartott ikercsaládi ház eladó. A térfelosztásának köszönhetően alkalmas vendégek fogadására illetve több generáció zavartalan együttélésére is, mivel minden szint önálló bejárattal rendelkezik. Az első szinten található egy konyha-étkező-nappali, kamra, két szoba, két fürdő/WC , valamint egy előtér, amiből a megközelíthető a tetőtér. A tetőtérben található négy szoba, három fürdőszoba, vendég WC valamint egy konyha-étkező-nappali. A tetőtéri erkélyekről gyönyörű látvány tárul elénk a Balatonra. Az alagsorban két szoba, fürdőszoba, konyha, nappali, kazánház, valamint egy garázs kapott helyet. A ház összesen 375 nm-es, a hozzá tartozó terület 500 nm. Az épületben felújítás keretében 2021-ben új, minőségi nyílászárókat cseréltek. Külső falszigetelése 5 cm-es. Fűtése gáz církóval van megoldva, a földszinten radiátoros fűtés mellett padlófűtés segíti a meleg eloszlását. A kapu és a garázsajtó elektromosan működik. A ház másik fele szintén eladó, adottságait, paramétereit tekintve megegyezik a fent felsoroltakkal. Az ikerház fele 135 MFt, egyben az ikerházak 260 MFt. Ha felkeltettem érdeklődését, várom, szíves megkeresését.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 9 (10)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Jakuzzivan
Kertisütővan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Erzsébetliget

435 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Ilonatelep

135 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

215 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

100 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

73 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

75 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp I. ker.
Váralja

2 200 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Gyöngyös

99 000 000 Ft