Eladó Raktárépület Dabas


Eladó Raktárépület

R434176
500 m²
6
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Gazdálkodók figyelem! Dabason 14400m2-es területen elterülő birtok eladó! Az ingatlan négy helyrajzi számon szerepel, lakóház és udvar, beépítetlen terület és erdő minősítéssel. A hatalmas gazdasági birtok belterületen helyezkedik el a város szélén. Több épülettel rendelkezik, családi ház, mely 2016-ban épült, egy nádtetős ház, ami felújításra szorul, az itt dolgozóknak is van több külön álló lakrész, hatalmas terménytároló, gazdasági épületek, illetve 350m2-es gazdasági épület, melyben több száz sertésnek kialakított hely található. A terület rengeteg szarvasmarha, sertés, ló, baromfi és egyéb állatok otthona. Minden tökéletesen kialakított és bejáratott a gazdaság profi működéséhez. Közművek közül villany van, a víz fúrt kútról megoldott, a fűtés vegyes tüzelésű kazánról. Ha gazdálkodni szeretne, vagy sertéstelepet keres, vagy nagy területre lenne szüksége, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt.

Alapadatok

Azonosító R434176
Ingatlan típusa Raktárépület
Megbízás típusa Eladó
Irányár 118 000 000 Ft
Négyzetméter ár 236 000 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 500 m²
Telekterület 14378 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2012
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Gazdálkodók figyelem! Dabason 14400m2-es területen elterülő birtok eladó! Az ingatlan négy helyrajzi számon szerepel, lakóház és udvar, beépítetlen terület és erdő minősítéssel. A hatalmas gazdasági birtok belterületen helyezkedik el a város szélén. Több épülettel rendelkezik, családi ház, mely 2016-ban épült, egy nádtetős ház, ami felújításra szorul, az itt dolgozóknak is van több külön álló lakrész, hatalmas terménytároló, gazdasági épületek, illetve 350m2-es gazdasági épület, melyben több száz sertésnek kialakított hely található. A terület rengeteg szarvasmarha, sertés, ló, baromfi és egyéb állatok otthona. Minden tökéletesen kialakított és bejáratott a gazdaság profi működéséhez. Közművek közül villany van, a víz fúrt kútról megoldott, a fűtés vegyes tüzelésű kazánról. Ha gazdálkodni szeretne, vagy sertéstelepet keres, vagy nagy területre lenne szüksége, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Rákóczi út

900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

225 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Pálvölgy

520 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Pacsirtatelep

80 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Pécel
Kelő lakópark

120 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Bécsi út

425 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

54 500 000 Ft