Eladó Sorház Gyenesdiás


Eladó Sorház

R435102
42 m²
1
Felújított (4)
zöldudvar/kert

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Keszthelyi-hegység koszorújában fekszik, 2 km-re Keszthelytől, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Ebben a 4000 fős nagyközségben kínálunk megvételre egy nyaralásra, de akár állandó otthonnak is kiválóan alkalmas földszinti lakást a hozzá tartozó kis udvarral. Az ingatlan 37 nm-es, a hozzá tartozó terület pedig 149 nm-es, mely egy osztatlan közös terület része. Az ingatlan felújított, azonnal beköltözhető. Víz, villany, csatorna van, fűtése infrapanellel van megoldva. A strand mindössze pár perces könnyű séta távolságra elérhető. Tekintse meg, és beleszeret. Irányár: 36 MFt.

Alapadatok

Azonosító R435102
Ingatlan típusa Sorház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 000 000 Ft
Négyzetméter ár 972 973 Ft
Hely Gyenesdiás
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)332-1758
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 37 m²
Valós 42 m²
Telekterület 149 m²
Belmagasság 2.5

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes

Épület

Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Keszthelyi-hegység koszorújában fekszik, 2 km-re Keszthelytől, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Ebben a 4000 fős nagyközségben kínálunk megvételre egy nyaralásra, de akár állandó otthonnak is kiválóan alkalmas földszinti lakást a hozzá tartozó kis udvarral. Az ingatlan 37 nm-es, a hozzá tartozó terület pedig 149 nm-es, mely egy osztatlan közös terület része. Az ingatlan felújított, azonnal beköltözhető. Víz, villany, csatorna van, fűtése infrapanellel van megoldva. A strand mindössze pár perces könnyű séta távolságra elérhető. Tekintse meg, és beleszeret. Irányár: 36 MFt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szondi utca

44 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Zsilip utca

35 100 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

90 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

90 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

130 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

520 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

570 000 Ft

Eladó Szálloda
Bük

65 000 000 Ft