Eladó Sorház Siófok


Eladó Sorház

R435568
140 m²
4
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Siófokon, a Víztoronytól 200m-re, a Sió utcánál eladó egy 2 szintes, dupla komfortos sorház szélső lakása, garázzsal és egy 30m2 kis házzal az kertben. Az ingatlanhoz saját parkosított telek tartozik. A lakás felújított, kényelmes, világos helyiségekkel rendelkezik. Az alsó szinten az amerikai konyhás nagy nappali végig nagy üvegfelülettel rendelkezik az épület teljes hosszában a terasz felé, ami növeli a térérzetet. Itt található még egy ablakos, kádas fürdőszobába. A felső szinten, ahova kényelmes lépcsőház vezet, két külön nyíló szoba, ablakos fürdő, előtér található, ami szintén alkalmas lakhatásra, alvásra, vagy nappaliként is használható. Ezen a szinten szintén hatalmas terasz van. A házhoz, garázshoz közvetlenül kapcsolódik egy 30 m2-es önálló lakrész, felújítva, kiadásra, lakhatásra teljesen felszerelve. Mivel belső kertre néznek az ingatlan ablakai, csendes, intim környezetet nyújtanak. Az ingatlan rövid távú kiadásra volt használva, de saját használatra, akár ott lakásra is tökéletes, hiszen a városban van, teljes az ellátottság a környéken. Nagy parkoló az utcában, rendezett lokáció.

Alapadatok

Azonosító R435568
Ingatlan típusa Sorház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 84 000 000 Ft
Négyzetméter ár 672 000 Ft
Hely Siófok
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 125 m²
Valós 140 m²
Telekterület 202 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés nincs

Épület

Épült 1980
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Siófokon, a Víztoronytól 200m-re, a Sió utcánál eladó egy 2 szintes, dupla komfortos sorház szélső lakása, garázzsal és egy 30m2 kis házzal az kertben. Az ingatlanhoz saját parkosított telek tartozik. A lakás felújított, kényelmes, világos helyiségekkel rendelkezik. Az alsó szinten az amerikai konyhás nagy nappali végig nagy üvegfelülettel rendelkezik az épület teljes hosszában a terasz felé, ami növeli a térérzetet. Itt található még egy ablakos, kádas fürdőszobába. A felső szinten, ahova kényelmes lépcsőház vezet, két külön nyíló szoba, ablakos fürdő, előtér található, ami szintén alkalmas lakhatásra, alvásra, vagy nappaliként is használható. Ezen a szinten szintén hatalmas terasz van. A házhoz, garázshoz közvetlenül kapcsolódik egy 30 m2-es önálló lakrész, felújítva, kiadásra, lakhatásra teljesen felszerelve. Mivel belső kertre néznek az ingatlan ablakai, csendes, intim környezetet nyújtanak. Az ingatlan rövid távú kiadásra volt használva, de saját használatra, akár ott lakásra is tökéletes, hiszen a városban van, teljes az ellátottság a környéken. Nagy parkoló az utcában, rendezett lokáció.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 9 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert K
Amerikai konyha étkezővel 12
Fürdő WC-vel 4
Közlekedő 3
Fürdő WC-vel 3
Közlekedő 4
Erkély / Loggia 10
Egyéb 16
Fürdő WC-vel 4
Konyha 10
Egyéb 12

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok minden

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

138 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Tass

80 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Izabella utca

138 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

127 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

102 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft