Eladó Sorház Szentendre Fiastyúk utca


Eladó Sorház

R429739
75 m²
4
Földszint
Újszerű (5)
utca

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN EZ A SZUPER LEHETŐSÉG! SZENTENDRÉN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, NAPFÉNYES, KERTKAPCSOLATOS SORHÁZI LAKÁS ELADÓ! A népszerű PISMÁNY városrészben kínálom megvételre ezt a 75 m2-es, belső 2 szintes, 3 + 1 félszobás, 2 fürdőszobás, 2 TERASZOS, cirkófűtéses, NAPFÉNYES, NY-i fekvésű, per- és tehermentes, 2003-ban épült, újszerű állapotú ingatlant GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL! A hangulatos kertben, amíg a nap le nem nyugszik még késő ősszel is élvezheti a szikrázó napsütést. Tavasszal gyönyörködhet a pompázatos lilaakácban, ami varázslatos hangulatot ad a kertnek és ha szeretné pompázatos virágokkal is tarkíthatja a látványt. A kertben van vízcsap, ami megkönnyíti a locsolást. KINEK AJÁNLOM? Befektetésre, első lakást keresőknek, pároknak és kisgyermekes családoknak ideális választás lehet. MIÉRT? Központi elhelyezkedése és a szuper közlekedés miatt könnyen bérbe adható. Iskola, óvoda a környékben, élelmiszerbolt 2 perc sétával elérhető. Az ingatlan kitűnő elosztású, átszellőztethető, ablakos konyhával és fürdőszobával. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető és amennyiben a minimál stílust kedveli, akkor nem kell mást tenni mindössze egy hófehér fal és egyedi design tapéta és máris kész a varázslat. Irányár: 45.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R429739
Ingatlan típusa Sorház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 45 000 000 Ft
Négyzetméter ár 600 000 Ft
Hely Szentendre Fiastyúk utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pismány
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 75 m²
Valós 75 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2003
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN EZ A SZUPER LEHETŐSÉG! SZENTENDRÉN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, NAPFÉNYES, KERTKAPCSOLATOS SORHÁZI LAKÁS ELADÓ! A népszerű PISMÁNY városrészben kínálom megvételre ezt a 75 m2-es, belső 2 szintes, 3 + 1 félszobás, 2 fürdőszobás, 2 TERASZOS, cirkófűtéses, NAPFÉNYES, NY-i fekvésű, per- és tehermentes, 2003-ban épült, újszerű állapotú ingatlant GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL! A hangulatos kertben, amíg a nap le nem nyugszik még késő ősszel is élvezheti a szikrázó napsütést. Tavasszal gyönyörködhet a pompázatos lilaakácban, ami varázslatos hangulatot ad a kertnek és ha szeretné pompázatos virágokkal is tarkíthatja a látványt. A kertben van vízcsap, ami megkönnyíti a locsolást. KINEK AJÁNLOM? Befektetésre, első lakást keresőknek, pároknak és kisgyermekes családoknak ideális választás lehet. MIÉRT? Központi elhelyezkedése és a szuper közlekedés miatt könnyen bérbe adható. Iskola, óvoda a környékben, élelmiszerbolt 2 perc sétával elérhető. Az ingatlan kitűnő elosztású, átszellőztethető, ablakos konyhával és fürdőszobával. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető és amennyiben a minimál stílust kedveli, akkor nem kell mást tenni mindössze egy hófehér fal és egyedi design tapéta és máris kész a varázslat. Irányár: 45.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 6 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 22 Nem van utca NY
Szoba 15 Nem van utca NY
Konyha 10
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 4
Előszoba 4
Közlekedő 2
Terasz 6
Terasz 8

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok beépített konyhabútor

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Paulay Ede utca

850 EUR

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Rákóczi út

140 000 Ft

Eladó Önálló ház
Balatonederics

39 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XV. ker.
Rákospalota

35 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

52 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Köveskál

27 000 000 Ft

Kiadó Bevásárló központ
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

4 000 EUR

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Rózsadomb

3 500 000 EUR