Eladó Telek Bp III. ker. Mocsáros-dűlő


Eladó Telek

R432856
2082 m²
0

Aquincum HÉV állomástól néhány percnyi sétára a Zsófia utcában eladó egy közel 2100 nm-es, téglalap alakú ( 21 x 100 m ) belterületi telek, amin \"kivett lakóház, udvar, gazdasági épület \" megnevezéssel 3db vegyesfalazatú (a rendezési terven is látható) felépítmény is található. Villany és ásott kút van a telken. A földterület hivatalos megítéléséből adódóan új építési engedélyt ugyan nem adnak ki rá viszont a meglévő épületek fennmaradásának semmi akadálya, így azok felújíthatók és korszerűsíthetők. Fiatal és középkorú egészséges fák vannak a telken, a környék kifejezetten csöndes. ELHELYEZKEDÉSÉBŐL ADÓDÓAN KIVÁLÓAN ALKALMAS (ott lakáson kívül) TELEPHELYNEK! ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA KITŰNŐ! Bármi kérdése van, kérem hívjon!

Alapadatok

Azonosító R432856
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 26 500 000 Ft
Négyzetméter ár 12 728 Ft
Hely Budapest, III. kerület Mocsáros-dűlő
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Mocsáros-dűlő

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2513
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 2082 m²

Épület

Megjegyzés Aquincum HÉV állomástól néhány percnyi sétára a Zsófia utcában eladó egy közel 2100 nm-es, téglalap alakú ( 21 x 100 m ) belterületi telek, amin \"kivett lakóház, udvar, gazdasági épület \" megnevezéssel 3db vegyesfalazatú (a rendezési terven is látható) felépítmény is található. Villany és ásott kút van a telken. A földterület hivatalos megítéléséből adódóan új építési engedélyt ugyan nem adnak ki rá viszont a meglévő épületek fennmaradásának semmi akadálya, így azok felújíthatók és korszerűsíthetők. Fiatal és középkorú egészséges fák vannak a telken, a környék kifejezetten csöndes. ELHELYEZKEDÉSÉBŐL ADÓDÓAN KIVÁLÓAN ALKALMAS (ott lakáson kívül) TELEPHELYNEK! ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA KITŰNŐ! Bármi kérdése van, kérem hívjon!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Szálloda
Poroszló

260 000 000 Ft

Eladó Telek
Szigliget

6 000 000 Ft

Eladó Telek
Hernád

4 900 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp IV. ker.
Újpest

440 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Pilisszentiván

27 000 000 Ft

emeleti nappali

Eladó Ikerház
Balassagyarmat
Hétvezér utca

25 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Várpalota

88 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Várpalota
Dankó Pista utca

30 000 000 Ft