Eladó Telek Bp XXII. ker. Tatárka utca


Eladó Telek

R423728
2000 m²
0

ÖSSZKÖZMŰVES, KÖRBEKERÍTETT, GONDOZOTT, LAKÓÖVEZETI, ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ RÓZSAVÖLGYBEN! Csendes, kertvárosias környezetben, Rózsavölgyben eladó ez az 1800 m2-es, építési telek , mely L6 BF/2 besorolású, azaz terepszint felett 20%-a, alatta pedig 25%-a beépíthető. A telek gondozott, teljesen KÖRBE KERÍTETT. Azonban az ingatlanra akár egy 5 m magas iker ház építhető! Az utca kis forgalmú, frissen ASZFALTOZOTT, a környező telkeken családi házak állnak már.Remek lehetőség ez az ingatlan azok számára, akik csendes, nyugodt, mégis könnyen elérhető környezetben (buszmegálló 2 percre található, autóval pedig 15 perc alatt elérhető a Móricz Zs. körtér!) keresnek lehetőséget építkezésre vagy befektetési céllal vásárolnának egy dinamikusan fejlődő környéken. A telek TEHERMENTES, azonnal birtokba vehető!

Alapadatok

Azonosító R423728
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 000 000 Ft
Négyzetméter ár 20 000 Ft
Hely Budapest, XXII. kerület Tatárka utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rózsavölgy

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2508
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 1800 m²
Valós 2000 m²

Épület

Megjegyzés ÖSSZKÖZMŰVES, KÖRBEKERÍTETT, GONDOZOTT, LAKÓÖVEZETI, ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ RÓZSAVÖLGYBEN! Csendes, kertvárosias környezetben, Rózsavölgyben eladó ez az 1800 m2-es, építési telek , mely L6 BF/2 besorolású, azaz terepszint felett 20%-a, alatta pedig 25%-a beépíthető. A telek gondozott, teljesen KÖRBE KERÍTETT. Azonban az ingatlanra akár egy 5 m magas iker ház építhető! Az utca kis forgalmú, frissen ASZFALTOZOTT, a környező telkeken családi házak állnak már.Remek lehetőség ez az ingatlan azok számára, akik csendes, nyugodt, mégis könnyen elérhető környezetben (buszmegálló 2 percre található, autóval pedig 15 perc alatt elérhető a Móricz Zs. körtér!) keresnek lehetőséget építkezésre vagy befektetési céllal vásárolnának egy dinamikusan fejlődő környéken. A telek TEHERMENTES, azonnal birtokba vehető!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Rózsadomb

3 500 000 EUR

Eladó Telek
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

42 000 000 Ft

Eladó Telek
Cserszegtomaj

9 900 000 Ft

Eladó Telek
Csobánka
Nádas utca

12 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Szentendre
Pismány

47 600 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

37 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

34 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Kútvölgyi út

120 000 000 Ft