Eladó Telek Bük


Eladó Telek

R419035
26140 m²
0

Bükfürdő belterületén, már évek óta üzemelő, nagy forgalmú termálszállodák és termálfürdő környezetében eladó egy 26140 m2 területű, sík, 3 oldalról kerített, építési engedéllyel rendelkező (hosszabbítható), Wellness szálloda építésére alkalmas, termálkúttal és ivóvízkúttal -érvényes vízjogi engedéllyel- ellátott telek. Az ingatlanon a tervezett szálloda projekt fejlesztéseként/vagy önmagában, kiviteli tervekkel rendelkező wellness és medikális kezelő egységgel rendelkező 82 apartman-resort valósítható meg. A telken feltárt három db kút jelenleg hasznosításra előkészített, de lezárt állapotban van. Az egyes kutak vize hőmérsékletük és biológiailag aktív mikroelem tartalmuk miatt gyógyvízként valamint úszómedence ellátására hasznosíthatók. A vas és mangán kivonása után ivóvízként is felhasználható. A létesített három mélyfúrású kútból termelhető vízmennyiség kielégíti a tervezett beruházás(ok) vízszükségletét mind mennyiségi, mind pedig minőségi vonatkozásban. A tervezett szálloda teljes igényén túlmenően még marad kitermelhető termálvíz, amelyet egyéb célra lehet hasznosítani. A telek mentén aszfaltozott út kiépítése megtörtént. Irányár: 189.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R419035
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 189 000 000 Ft
Négyzetméter ár 7 230 Ft
Hely Bük
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide

Kapcsolat

Telefonszám (20)568-3464
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 26140 m²
Valós 26140 m²

Épület

Megjegyzés Bükfürdő belterületén, már évek óta üzemelő, nagy forgalmú termálszállodák és termálfürdő környezetében eladó egy 26140 m2 területű, sík, 3 oldalról kerített, építési engedéllyel rendelkező (hosszabbítható), Wellness szálloda építésére alkalmas, termálkúttal és ivóvízkúttal -érvényes vízjogi engedéllyel- ellátott telek. Az ingatlanon a tervezett szálloda projekt fejlesztéseként/vagy önmagában, kiviteli tervekkel rendelkező wellness és medikális kezelő egységgel rendelkező 82 apartman-resort valósítható meg. A telken feltárt három db kút jelenleg hasznosításra előkészített, de lezárt állapotban van. Az egyes kutak vize hőmérsékletük és biológiailag aktív mikroelem tartalmuk miatt gyógyvízként valamint úszómedence ellátására hasznosíthatók. A vas és mangán kivonása után ivóvízként is felhasználható. A létesített három mélyfúrású kútból termelhető vízmennyiség kielégíti a tervezett beruházás(ok) vízszükségletét mind mennyiségi, mind pedig minőségi vonatkozásban. A tervezett szálloda teljes igényén túlmenően még marad kitermelhető termálvíz, amelyet egyéb célra lehet hasznosítani. A telek mentén aszfaltozott út kiépítése megtörtént. Irányár: 189.000.000 Ft.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Tapolca

16 200 000 Ft

Eladó Telek
Telki

526 825 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

40 775 850 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Lónyay utca

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Harmat utca

25 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

40 552 650 Ft