Eladó Telek Dabas


Eladó Telek

R434263
700 m²
0

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában. Dabas Sáriban 700m2-es építési telek eladó. Az ingatlan besorolása lakóház és udvar, jelenleg egy bontásra váró parasztház áll a telken. Ha ezt lebontja, akkor egy kb. 18-20 méteres utcafronti szélességgel rendelkező építési telket tudhat magáénak. A terület körbekerített, közművek közül csatornával és villannyal rendelkezik. A fólia, mely a fotókon látható, az eladó által bontásra kerül. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R434263
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 11 500 000 Ft
Négyzetméter ár 16 429 Ft
Hely Dabas

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 700 m²

Épület

Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában. Dabas Sáriban 700m2-es építési telek eladó. Az ingatlan besorolása lakóház és udvar, jelenleg egy bontásra váró parasztház áll a telken. Ha ezt lebontja, akkor egy kb. 18-20 méteres utcafronti szélességgel rendelkező építési telket tudhat magáénak. A terület körbekerített, közművek közül csatornával és villannyal rendelkezik. A fólia, mely a fotókon látható, az eladó által bontásra kerül. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Bevásárló központ
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

4 000 EUR

Eladó Önálló ház
Szentendre
Belváros

650 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp II. ker.
Feketefenyő utca

95 000 000 Ft

Eladó Szálloda
Fertőrákos

117 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Klauzál utca

300 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

34 990 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Cinkota

112 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Cinkota

112 900 000 Ft