Eladó Telek Dabas


Eladó Telek

R435077
1426 m²
0

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas-Gyónon, 1426m2-es, közmű nélküli, építési telek eladó! A telek új építésű házakhoz közel helyezkedik el, csendes, de dinamikusan fejlődő utcában. 23 méter utcafronti szélességgel rendelkezik, így ikerházak építésére is kiválóan alkalmas. Közművek közül a villany közvetlen a telek előtt található, csak rá kell kötni az áramot. Gáz nincs. Víz és csatorna kialakítása az utcában már elkezdődött, a közeljövőben elérnek a munkálatok közvetlen a telek elé is. Jelenleg földúton megközelíthető a terület. Kiváló befektetési lehetőség, de akár építkezését is elkezdheti, a közvetlen szomszédban már folyik az építkezés. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435077
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 14 900 000 Ft
Négyzetméter ár 10 449 Ft
Hely Dabas

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 1426 m²

Épület

Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas-Gyónon, 1426m2-es, közmű nélküli, építési telek eladó! A telek új építésű házakhoz közel helyezkedik el, csendes, de dinamikusan fejlődő utcában. 23 méter utcafronti szélességgel rendelkezik, így ikerházak építésére is kiválóan alkalmas. Közművek közül a villany közvetlen a telek előtt található, csak rá kell kötni az áramot. Gáz nincs. Víz és csatorna kialakítása az utcában már elkezdődött, a közeljövőben elérnek a munkálatok közvetlen a telek elé is. Jelenleg földúton megközelíthető a terület. Kiváló befektetési lehetőség, de akár építkezését is elkezdheti, a közvetlen szomszédban már folyik az építkezés. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Érd

540 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp II. ker.
Patakhegyi út

8 840 000 Ft

Eladó Szálloda
Solymár

500 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XIII. ker.
Dolmány utca

380 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Sorház
Gyenesdiás

36 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Jókai utca

1 400 EUR

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Öv utca

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

36 900 000 Ft