Eladó Telek Fót Fótliget


Eladó Telek

R431496
1011 m²
0

A Fótliget lakóparkban megvételre kínálunk egy 1011 m2-es összközműves, építési telket, ősfás lakókörnyezetben. A telek maximális beépíthetősége 30%, építménymagasság 6,5 m. A telek ára : 58 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R431496
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 58 000 000 Ft
Négyzetméter ár 57 369 Ft
Hely Fót Fótliget
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Fótliget

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda József A. utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 1011 m²

Épület

Megjegyzés A Fótliget lakóparkban megvételre kínálunk egy 1011 m2-es összközműves, építési telket, ősfás lakókörnyezetben. A telek maximális beépíthetősége 30%, építménymagasság 6,5 m. A telek ára : 58 M Ft.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Százhalombatta

18 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp IX. ker.
Rehabilitációs terület

710 000 000 Ft

Eladó Telek
Dabas

6 600 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.