Eladó Telek Gomba


Eladó Telek

R421468
2144 m²
0

Gombán 5percre a központtól, kettő darab belterületi telek egyben eladó! A telkek összesen 2144m2-esek, részben körbekerítettek, közművek közül a víz és csatorna a teleken beül található, a többi az utcáról beköthető. Utcafronti szélessége 40méter. A telek kettő helyrajzi számmal rendelkezik, így kiváló akár befektetésnek, hiszen az egyiket el is tudja adni a leendő tulajdonos. Ajánlom figyelmébe befektetőknek, építési vállalkozóknak, és magánszemélyeknek. Hívjon, amennyiben igazán kis gyöngyszem településen szeretne Budapesthez közel vásárolni.

Alapadatok

Azonosító R421468
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 8 500 000 Ft
Négyzetméter ár 3 965 Ft
Hely Gomba

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 2144 m²

Épület

Megjegyzés Gombán 5percre a központtól, kettő darab belterületi telek egyben eladó! A telkek összesen 2144m2-esek, részben körbekerítettek, közművek közül a víz és csatorna a teleken beül található, a többi az utcáról beköthető. Utcafronti szélessége 40méter. A telek kettő helyrajzi számmal rendelkezik, így kiváló akár befektetésnek, hiszen az egyiket el is tudja adni a leendő tulajdonos. Ajánlom figyelmébe befektetőknek, építési vállalkozóknak, és magánszemélyeknek. Hívjon, amennyiben igazán kis gyöngyszem településen szeretne Budapesthez közel vásárolni.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp V. ker.
Molnár utca

3 500 000 EUR

Eladó Telek
Balatonföldvár

50 150 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp IV. ker.
Újpest

440 000 000 Ft

Eladó Telek
Lesencetomaj

1 650 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

20 300 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre

95 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Tartsay Vilmos utca

1 200 EUR

Eladó Lakás
Keszthely
belváros

32 000 000 Ft