Eladó Telek Hernád


Eladó Telek

R425668
3152 m²
0

Hernád központi részén kínálok Önnek megvételre egy 3100 m2-es telket, mely akár építésre, akár gazdálkodásara kiválóan alkalmas. A telek a közintézményektől kb. 500 méter távolságra van, tehát ha ezen a településen szeretne építkezni, akkor ez a telek remek választás az Ön számára. Ha kérdése merülne fel, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R425668
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 3 400 000 Ft
Négyzetméter ár 1 079 Ft
Hely Hernád

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 3152 m²

Épület

Megjegyzés Hernád központi részén kínálok Önnek megvételre egy 3100 m2-es telket, mely akár építésre, akár gazdálkodásara kiválóan alkalmas. A telek a közintézményektől kb. 500 méter távolságra van, tehát ha ezen a településen szeretne építkezni, akkor ez a telek remek választás az Ön számára. Ha kérdése merülne fel, kérem hívjon bizalommal.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Páty
Kökény utca

14 000 000 Ft

Eladó Telek
Szentendre

165 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp IV. ker.
Újpest

899 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

8 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.