Eladó Telek Inárcs


Eladó Telek

R433522
2860 m²
0

Áresés!!Iparterület Inárcson eladó! Vállalkozók figyelem! Inárcs külterületi részén, ipari területen eladásra kínálok egy 2980m2 telket. A telken villany van, a víz és gáz a telek előtt található, csak rá kell csatlakozni. A telek aszfaltos útról megközelíthető, akár kamionnal is. Az M5-ös autópálya a közelben található. A hely kiváló lehetőségek tárházát nyújtja, úgy mint ipari tevékenység, raktározás. Ha bármilyen kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni a telket, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433522
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 12 800 000 Ft
Négyzetméter ár 4 476 Ft
Hely Inárcs

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7825
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 2860 m²
Valós 2860 m²

Épület

Megjegyzés Áresés!!Iparterület Inárcson eladó! Vállalkozók figyelem! Inárcs külterületi részén, ipari területen eladásra kínálok egy 2980m2 telket. A telken villany van, a víz és gáz a telek előtt található, csak rá kell csatlakozni. A telek aszfaltos útról megközelíthető, akár kamionnal is. Az M5-ös autópálya a közelben található. A hely kiváló lehetőségek tárházát nyújtja, úgy mint ipari tevékenység, raktározás. Ha bármilyen kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni a telket, hívjon bizalommal.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Bp III. ker.
Újmegyeri tér

249 000 000 Ft

Eladó Telek
Hernád

5 500 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp IV. ker.
Újpest

899 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

8 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
Rakéta utca

31 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

93 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Hévíz

47 900 000 Ft