Eladó Telek Kehidakustány Malombokrai utca


Eladó Telek

R424301
795 m²
0

Kedvező ár- érték arányú építesi telek eladó Zala megyében, Kehidakustányban. A Budapesttől 360 km.-re lévő, de Zalaegerszegtől 15 , Hévíztől 8 km.-re lévő településen messze földön híres Gyógyfürdő található, melynek vize jobb minőségű, mint a hévízi.. Itt kínálunk családi házas környezetben, egy síkfelületű Déli fekvésű építési telket. A telek téglalap alakú. Utcai front szélessége 30 m. Közművek : gáz, víz, csatorna, elektromos vezeték a telken belül van. A közelben van Magyarország legnagyobb golfpályája, de lovaglási, és horgászati lehetőségek a rendelkezésre állnak. Bevásárló központ is épült a közelben. Az ár írányár. Megtisztelő figyelmét megköszönve, várom jelentkezésüket.

Alapadatok

Azonosító R424301
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 2 500 000 Ft
Négyzetméter ár 3 145 Ft
Hely Kehidakustány Malombokrai utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide

Kapcsolat

Telefonszám (70)930-4726
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda CDC Központ

Terület

Hivatalos alapterület 795 m²
Valós 795 m²

Épület

Megjegyzés Kedvező ár- érték arányú építesi telek eladó Zala megyében, Kehidakustányban. A Budapesttől 360 km.-re lévő, de Zalaegerszegtől 15 , Hévíztől 8 km.-re lévő településen messze földön híres Gyógyfürdő található, melynek vize jobb minőségű, mint a hévízi.. Itt kínálunk családi házas környezetben, egy síkfelületű Déli fekvésű építési telket. A telek téglalap alakú. Utcai front szélessége 30 m. Közművek : gáz, víz, csatorna, elektromos vezeték a telken belül van. A közelben van Magyarország legnagyobb golfpályája, de lovaglási, és horgászati lehetőségek a rendelkezésre állnak. Bevásárló központ is épült a közelben. Az ár írányár. Megtisztelő figyelmét megköszönve, várom jelentkezésüket.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Siófok
Diófás út

450 000 000 Ft

Eladó Szálloda
Hévíz

550 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Gyál

199 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.

4 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
Rakéta utca

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Úri utca

107 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Hernád utca

58 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Neptun utca

22 300 000 Ft