Eladó Telek Sopron


Eladó Telek

R415111
1530 m²
0

VEGYE MEG MÉG MOST!!MERT RÖVIDESEN FELÉRTÉKELŐDIK A TERÜLET. Sopron, Bécsi-Dombon, a Hubertusz út végi mellékutcában eladó ez a remek adottságú (22m x 70m-es, 10% beépíthető) szinte sík, 1530 m2-es belterületi építési telek, örökpanorámával a Fertő tó felé. A telken a kerítés mentén több gyönyörű tuja, hátsó fronton pedig termő gyümölcsfák lettek beültetve. Szomszédságában állandó és üdülő lakók is élnek. Villany, víz a telken, építkezés alatt jó szolgálatot tehet a rajta lévő kis épület. A Bécs felé vezető út perceken belül elérhető, így ajánlom azoknak is akik akár minden nap a határ túloldalán dolgoznak. Folyamatosan fejlődő terület, közelében rövidesen megépül a közvetlen Bécsi útra levezető út, megindult a felvásárlás, utána már csak drágábban vehető.

Alapadatok

Azonosító R415111
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 19 500 000 Ft
Négyzetméter ár 12 745 Ft
Hely Sopron
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 1530 m²
Valós 1530 m²

Épület

Megjegyzés VEGYE MEG MÉG MOST!!MERT RÖVIDESEN FELÉRTÉKELŐDIK A TERÜLET. Sopron, Bécsi-Dombon, a Hubertusz út végi mellékutcában eladó ez a remek adottságú (22m x 70m-es, 10% beépíthető) szinte sík, 1530 m2-es belterületi építési telek, örökpanorámával a Fertő tó felé. A telken a kerítés mentén több gyönyörű tuja, hátsó fronton pedig termő gyümölcsfák lettek beültetve. Szomszédságában állandó és üdülő lakók is élnek. Villany, víz a telken, építkezés alatt jó szolgálatot tehet a rajta lévő kis épület. A Bécs felé vezető út perceken belül elérhető, így ajánlom azoknak is akik akár minden nap a határ túloldalán dolgoznak. Folyamatosan fejlődő terület, közelében rövidesen megépül a közvetlen Bécsi útra levezető út, megindult a felvásárlás, utána már csak drágábban vehető.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Szentendre

165 000 EUR

Eladó Önálló ház
Taliándörögd

95 000 000 Ft

Eladó Telek
Tapolca

1 900 000 Ft

Eladó Telek
Kőtelek
Rákóczi út

800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Albertirsa

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Zoltán utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Zoltán utca

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Újlak utca

28 480 000 Ft