Eladó Telek Százhalombatta


Eladó Telek

R435145
133860 m²
0

VARÁZSLAOS KÖRNYEZETBEN HALASTÓ, HORGÁSZTÓ ELADÓ! Budapest határától 13 km-re, Százhalombattán kínálom megvételre ezt a 14 ha-os területen lévő, ebből a vízfelület: 8,6 ha, 7 db tóból álló haltermelő és horgászkomplexumot. Szuper megközelítés a 6-os főút felől aszfaltozott úton. A bejárat elektromos kapuval van felszerelve, mely távirányítóval, de telefonnal is nyitható, szilárd burkolatú úton mind a hét tó elérhető, valamint ezen juthatunk el a lehalászó épületig és a büféig. A területen full HD kamerarendszer van kiépítve. A tavakat a Benta-patak táplálja, melynek vízhozama a legnagyobb aszályban is tökéletesen biztosítja a szükséges vízutánpótlást. Az ingatlanon öt épület található:- a bejárat melletti porta épület (benne: zuhanyzó, mosdó, hűtő-fűtő inverteres klíma, kályha)- a központi elhelyezkedésű lehalászó épület 243 m2, mely pince és emelet szintelosztású. A pincében két darab haltárolásra is alkalmas medence található. Mindkettő levegőztető rendszerrel van felszerelve, mely alkalmas akár 10 tonna ponty tárolására is. Az emelet jelenleg raktárként funkciónál. Az épület szerkezetkész, a tető három évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. - büfé(47 m2) : könnyűszerkezetes ház betonit lapokkal, külön női, férfi wc és zuhanyzó került kialakításra és 2db szalaetli tartozik hozzá, az egyik 32 m2-es, a másik kerti tóval együtt 20 m2-es - klimatizált, szigetelt, összkomfortos faház stéggel (28 m2)- fedett istálló (80m2), napelemes itató rendszerrel, 2 ha villanypásztorral elkerített területtel Közművek közül saját elektromos mérőórával és vízórával rendelkezik az ingatlan. A használt víz, csatorna hiányában saját szennyvíz tárolóba kerül. Az ingatlanon hét tó található, melyeken horgásztatás, haltermelés és hal értékesítés folyik. Minden tó rendelkezik egy feltöltő és egy leeresztő zsilippel. A tavak 2033. október 31-ig hatályos vízjogi engedéllyel rendelkeznek. A terület vendégforgalma nagy, éves szinten több, mint 30000 ember fordul meg itt. Fő profil a horgásztatás, de mellette a rendezvények és a halértékesítés is nagy szerepet játszik. A terület országos szinten ismert, jó hírnévnek örvend. Sok embert vonz a főváros környékéről, de az ország minden területéről érkeznek ide horgászok. Több TV műsor, blog és youtube csatorna is folyamatosan közvetít a területről. Az ingatlanról májusban független értékbecslés készült, mely tartalmazza az összes üzemeltetéshez szükséges engedélyt, dokumentumot. Ez előre egyeztetett időpontban a helyszínen megtekinthető, átnézhető. Vételár részét képezi továbbá az üzemeltetéshez szükséges eszközök, berendezések, ingóságok (átemelő szivattyú, halállomány, stb.).A terület nagy előnye, hogy a COVID járvány során is végig nyitva lehetett, mert a horgásztatás szabadidős (kültéri) sporttevékenységnek számít, de ha további szigorítások lennének, akkor rövid időn belül át lehet állni haltermelésre és így élelmiszer előállító üzemként funkcionálhat. Ára: 373.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435145
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 373 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 786 Ft
Hely Százhalombatta
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 133860 m²

Épület

Megjegyzés VARÁZSLAOS KÖRNYEZETBEN HALASTÓ, HORGÁSZTÓ ELADÓ! Budapest határától 13 km-re, Százhalombattán kínálom megvételre ezt a 14 ha-os területen lévő, ebből a vízfelület: 8,6 ha, 7 db tóból álló haltermelő és horgászkomplexumot. Szuper megközelítés a 6-os főút felől aszfaltozott úton. A bejárat elektromos kapuval van felszerelve, mely távirányítóval, de telefonnal is nyitható, szilárd burkolatú úton mind a hét tó elérhető, valamint ezen juthatunk el a lehalászó épületig és a büféig. A területen full HD kamerarendszer van kiépítve. A tavakat a Benta-patak táplálja, melynek vízhozama a legnagyobb aszályban is tökéletesen biztosítja a szükséges vízutánpótlást. Az ingatlanon öt épület található:- a bejárat melletti porta épület (benne: zuhanyzó, mosdó, hűtő-fűtő inverteres klíma, kályha)- a központi elhelyezkedésű lehalászó épület 243 m2, mely pince és emelet szintelosztású. A pincében két darab haltárolásra is alkalmas medence található. Mindkettő levegőztető rendszerrel van felszerelve, mely alkalmas akár 10 tonna ponty tárolására is. Az emelet jelenleg raktárként funkciónál. Az épület szerkezetkész, a tető három évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. - büfé(47 m2) : könnyűszerkezetes ház betonit lapokkal, külön női, férfi wc és zuhanyzó került kialakításra és 2db szalaetli tartozik hozzá, az egyik 32 m2-es, a másik kerti tóval együtt 20 m2-es - klimatizált, szigetelt, összkomfortos faház stéggel (28 m2)- fedett istálló (80m2), napelemes itató rendszerrel, 2 ha villanypásztorral elkerített területtel Közművek közül saját elektromos mérőórával és vízórával rendelkezik az ingatlan. A használt víz, csatorna hiányában saját szennyvíz tárolóba kerül. Az ingatlanon hét tó található, melyeken horgásztatás, haltermelés és hal értékesítés folyik. Minden tó rendelkezik egy feltöltő és egy leeresztő zsilippel. A tavak 2033. október 31-ig hatályos vízjogi engedéllyel rendelkeznek. A terület vendégforgalma nagy, éves szinten több, mint 30000 ember fordul meg itt. Fő profil a horgásztatás, de mellette a rendezvények és a halértékesítés is nagy szerepet játszik. A terület országos szinten ismert, jó hírnévnek örvend. Sok embert vonz a főváros környékéről, de az ország minden területéről érkeznek ide horgászok. Több TV műsor, blog és youtube csatorna is folyamatosan közvetít a területről. Az ingatlanról májusban független értékbecslés készült, mely tartalmazza az összes üzemeltetéshez szükséges engedélyt, dokumentumot. Ez előre egyeztetett időpontban a helyszínen megtekinthető, átnézhető. Vételár részét képezi továbbá az üzemeltetéshez szükséges eszközök, berendezések, ingóságok (átemelő szivattyú, halállomány, stb.).A terület nagy előnye, hogy a COVID járvány során is végig nyitva lehetett, mert a horgásztatás szabadidős (kültéri) sporttevékenységnek számít, de ha további szigorítások lennének, akkor rövid időn belül át lehet állni haltermelésre és így élelmiszer előállító üzemként funkcionálhat. Ára: 373.000.000 Ft.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Kunsziget

990 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.