Eladó Telek Szentendre Kőhegyi út


Eladó Telek

R401255
20000 m²
0

Panorámás 2 hektár mezőgazdasági terület eladó Szentendre város közelében a Kőhegy irányában. A terület enyhén lejtős dél-keleti fekvésü, gyönyörű kilátással Budapestre. A különleges klimája és talajminőség kombinációja folytán kiválóan alkalmas szölöültetvény vagy kajszi, öszibarack termesztésre, melyhez kész tervek és vizsgálatok, engedélyezések készültek. A terület besorolása Má-4, mely két hektár esetén 0.5%-os beépithetőséget engedélyez. Az engedélyezett 100 nm nagyságu épitmény lehet három szintes is. Elektromos áram a helyszinen, vezetékes víz bevezetése a 300 méter távolságban lévő viztározóból folyamatban van. Gyümölcsös telepités esetében, pályázat utján az Államtól a költségek 50-50%-os visszanemtéritendő támogatása igényelhető.

Alapadatok

Azonosító R401255
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 40 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 000 Ft
Hely Szentendre Kőhegyi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Terület

Hivatalos alapterület 20000 m²
Valós 20000 m²

Épület

Megjegyzés Panorámás 2 hektár mezőgazdasági terület eladó Szentendre város közelében a Kőhegy irányában. A terület enyhén lejtős dél-keleti fekvésü, gyönyörű kilátással Budapestre. A különleges klimája és talajminőség kombinációja folytán kiválóan alkalmas szölöültetvény vagy kajszi, öszibarack termesztésre, melyhez kész tervek és vizsgálatok, engedélyezések készültek. A terület besorolása Má-4, mely két hektár esetén 0.5%-os beépithetőséget engedélyez. Az engedélyezett 100 nm nagyságu épitmény lehet három szintes is. Elektromos áram a helyszinen, vezetékes víz bevezetése a 300 méter távolságban lévő viztározóból folyamatban van. Gyümölcsös telepités esetében, pályázat utján az Államtól a költségek 50-50%-os visszanemtéritendő támogatása igényelhető.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dánszentmiklós

13 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Bevásárló központ
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

4 000 EUR

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Rózsadomb

3 500 000 EUR

szoba

Eladó Önálló ház
Szigetcsép

32 000 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Törökbálint
Apponyi utca

2 000 EUR