Eladó Üdülő (nyaraló) Ábrahámhegy


Eladó Üdülő (nyaraló)

R434977
66.5 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

ELADÓ hétvégi házat ajánlok a figyelmükbe Ábrahámhegy központjában, 10 perc sétára a strandtól, de mégis csendes, nyugodt környezetben. Az ingatlan 1187 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A ház 66, 5 m2 nagyságú. Az alsó szint helyiségei: galériás nappali-étkező, konyha, szoba, és fürdőszoba. Az emeletre a nappaliból lehet feljutni, ahol közlekedőt és két külön nyíló szobát, alakítottak ki. A nappali alá került a pince, melyet külön bejárattal lehet megközelíteni. Valamint a telken van még egy különálló tároló épület. Közművek: víz, villany, csatorna, gáz csonk a telken belül van. Az épület fűtését infrapanelek biztosítják, melyből 3 a nappaliban, 1-1 db pedig az emeleti hálószobákba lettek elhelyezve. Ugyan csak a nappaliban van még egy fatűzeléses kályha, valamint egy hűtő-fűtő klíma készülék. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, szívesen adok további felvilágosítást. Irányár: 69,9 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R434977
Ingatlan típusa Üdülő (nyaraló)
Megbízás típusa Eladó
Irányár 69 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 051 128 Ft
Hely Ábrahámhegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 66.5 m²
Telekterület 1187 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 1988
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés ELADÓ hétvégi házat ajánlok a figyelmükbe Ábrahámhegy központjában, 10 perc sétára a strandtól, de mégis csendes, nyugodt környezetben. Az ingatlan 1187 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A ház 66, 5 m2 nagyságú. Az alsó szint helyiségei: galériás nappali-étkező, konyha, szoba, és fürdőszoba. Az emeletre a nappaliból lehet feljutni, ahol közlekedőt és két külön nyíló szobát, alakítottak ki. A nappali alá került a pince, melyet külön bejárattal lehet megközelíteni. Valamint a telken van még egy különálló tároló épület. Közművek: víz, villany, csatorna, gáz csonk a telken belül van. Az épület fűtését infrapanelek biztosítják, melyből 3 a nappaliban, 1-1 db pedig az emeleti hálószobákba lettek elhelyezve. Ugyan csak a nappaliban van még egy fatűzeléses kályha, valamint egy hűtő-fűtő klíma készülék. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, szívesen adok további felvilágosítást. Irányár: 69,9 millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16.2 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.4 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.35 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 7.6
Fürdő WC-vel 6
Terasz 10
Közlekedő 7
Tároló 0
Pince 0

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Pár személyes tárgyon kívül ( tv, mikró, hűtó stb. ) a bútorokat bent hagyják.

További információk

Parkolóhely Udvarban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Dózsa György út

56 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tapolca

29 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Balatonrendes

35 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

77 490 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent László út

45 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Nap utca

71 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszínház utca

43 900 000 Ft