Eladó Üdülő (nyaraló) Kunpeszér


Eladó Üdülő (nyaraló)

R435517
48 m²
3
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Horgászok, nyugalomra vágyók figyelem! Kunpeszéren, nyaraló övezetben, a Duna-Völgyi Főcsatorna szomszédságában, reális piaci ár alatt, művelési ágból kivont zártkert, gazdasági épülettel eladó! Az ingatlan 875 m2-en terül el, melyen helyet kapott egy könnyűszerkezetes, tetőtérbeépítéses, 3 szobás, 48 m2-es lakóház, ez gazdasági épületként van nyilvántartva, valamint 30 m2-es félkész állapotban lévő tégla építmény, mely alatt pince található. A terület körbekerített, udvarán egy épített medence is helyet kapott, mely felújításra szorul. Fűtése egyedi, a villanyt vissza kell köttetni, a vízellátás fúrt kútról működik. Az ingatlan vételárában a bútorok és még egyéb tartozékok is benne vannak. Azonnal birtokbavehető. Ha szeretne elvonulni a város zajától, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435517
Ingatlan típusa Üdülő (nyaraló)
Megbízás típusa Eladó
Irányár 5 500 000 Ft
Négyzetméter ár 114 583 Ft
Hely Kunpeszér
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 48 m²
Telekterület 875 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Horgászok, nyugalomra vágyók figyelem! Kunpeszéren, nyaraló övezetben, a Duna-Völgyi Főcsatorna szomszédságában, reális piaci ár alatt, művelési ágból kivont zártkert, gazdasági épülettel eladó! Az ingatlan 875 m2-en terül el, melyen helyet kapott egy könnyűszerkezetes, tetőtérbeépítéses, 3 szobás, 48 m2-es lakóház, ez gazdasági épületként van nyilvántartva, valamint 30 m2-es félkész állapotban lévő tégla építmény, mely alatt pince található. A terület körbekerített, udvarán egy épített medence is helyet kapott, mely felújításra szorul. Fűtése egyedi, a villanyt vissza kell köttetni, a vízellátás fúrt kútról működik. Az ingatlan vételárában a bútorok és még egyéb tartozékok is benne vannak. Azonnal birtokbavehető. Ha szeretne elvonulni a város zajától, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 4.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 7 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 7 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 3
Fürdő WC-vel 3
Hall 11 Nem Nincs
Terasz 9
Tároló 30
Közlekedő 3
Pince 30

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Simonyi Zsigmond utca

38 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Tallér utca

52 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Sárrét utca

34 600 000 Ft

Eladó Önálló ház
Őrbottyán

38 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rózsahegy utca

139 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Árpád út

39 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Solymár
Erdő utca

149 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

94 900 000 Ft