Eladó Üdülő (nyaraló) Monor


Eladó Üdülő (nyaraló)

R429609
34 m²
1
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó Monor Strázsahegyen hétvégi ház, borospince. A házban a földszinten található: konyha, étkező, valamint innen nyílik a borospince is. Az emeleten egy szoba és egy zuhanyzó van, kis közlekedővel. Az épület fűtése kályhával megoldott. A vízellátást fúrt kút biztosítja. A ház előtti hatalmas, kocsibeállóként is használható szaletli bulik helyszíneként is kitűnően funkcionál. Területe: 70 m2 (térkövezett). Ehhez hozzátartozik még kiépített bográcshely és tárolóhelyiség is. Nagy terület áll rendelkezésre termő szőlővel és gyümölcsfákkal. Monor pincefalu turizmus szempontjából is kiemelt, híresek az évente megrendezésre kerülő programok, mint például a Fröccsnapok, a Jégvirágtól Borvirágig nevezetű rendezvény, vagy a borútfesztivál. Az ingatlan nyugodt, csendes helyen található, zártkerti besorolású.

Alapadatok

Azonosító R429609
Ingatlan típusa Üdülő (nyaraló)
Megbízás típusa Eladó
Irányár 7 700 000 Ft
Négyzetméter ár 226 471 Ft
Hely Monor
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 34 m²
Telekterület 2061 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 1976
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Monor Strázsahegyen hétvégi ház, borospince. A házban a földszinten található: konyha, étkező, valamint innen nyílik a borospince is. Az emeleten egy szoba és egy zuhanyzó van, kis közlekedővel. Az épület fűtése kályhával megoldott. A vízellátást fúrt kút biztosítja. A ház előtti hatalmas, kocsibeállóként is használható szaletli bulik helyszíneként is kitűnően funkcionál. Területe: 70 m2 (térkövezett). Ehhez hozzátartozik még kiépített bográcshely és tárolóhelyiség is. Nagy terület áll rendelkezésre termő szőlővel és gyümölcsfákkal. Monor pincefalu turizmus szempontjából is kiemelt, híresek az évente megrendezésre kerülő programok, mint például a Fröccsnapok, a Jégvirágtól Borvirágig nevezetű rendezvény, vagy a borútfesztivál. Az ingatlan nyugodt, csendes helyen található, zártkerti besorolású.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 8.9 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 9.5
Fürdő 2
Közlekedő 2
Erkély / Loggia 7
Terasz 7.2
Kamra 0
Pince 0
Tároló 0
Tároló 0

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

90 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

36 750 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Balatongyörök

10 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szent István krt.

750 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Kontyfa

23 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Hungária körút

210 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

47 268 600 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

52 301 100 Ft