Eladó Üdülő (nyaraló) Pilis


Eladó Üdülő (nyaraló)

R430373
25 m²
1
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Eladó Pilis zártkerti részén egy 1591 m2 telek, rajta egy 24 m2-es, 1 szoba konyhás faház. A szoba 15 m2-es, laminált padló burkolatú, a fal pedig lambériával van burkolva. A konyha rész 9 m2, itt található egy zuhanyzó és mosdó is, burkolata járólap. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az épület télen-nyáron lakható, mivel teljesen le van szigetelve. A ház mögött 9 m2-es fedett terasz van, mely akár be is építhető. A vízellátás fúrt kútról házi vízművel megoldott. A tulajdonos elektromos hősugárzót használ fűtéshez. A földgázcsonk a telek sarkán az utcán. A telek utcafronti szélessége 17 méter, hossza 100 méter. A telken vannak gyümölcsfák: alma, őszibarack, szilva, meggy. A környék 70%-ban állandóan lakott, nagyon jó szomszédság, csendes, biztonságos környék. Akár pihenésre, akár befektetésre kiváló vételi lehetőség. Budapesti garzon csere érdekli a tulajdonost. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R430373
Ingatlan típusa Üdülő (nyaraló)
Megbízás típusa Eladó
Irányár 4 800 000 Ft
Négyzetméter ár 192 000 Ft
Hely Pilis
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 25 m²
Telekterület 1591 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény

Épület

Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Pilis zártkerti részén egy 1591 m2 telek, rajta egy 24 m2-es, 1 szoba konyhás faház. A szoba 15 m2-es, laminált padló burkolatú, a fal pedig lambériával van burkolva. A konyha rész 9 m2, itt található egy zuhanyzó és mosdó is, burkolata járólap. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az épület télen-nyáron lakható, mivel teljesen le van szigetelve. A ház mögött 9 m2-es fedett terasz van, mely akár be is építhető. A vízellátás fúrt kútról házi vízművel megoldott. A tulajdonos elektromos hősugárzót használ fűtéshez. A földgázcsonk a telek sarkán az utcán. A telek utcafronti szélessége 17 méter, hossza 100 méter. A telken vannak gyümölcsfák: alma, őszibarack, szilva, meggy. A környék 70%-ban állandóan lakott, nagyon jó szomszédság, csendes, biztonságos környék. Akár pihenésre, akár befektetésre kiváló vételi lehetőség. Budapesti garzon csere érdekli a tulajdonost. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem Nincs zöldudvar/kert
Konyha 9

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Kassák Lajos

23 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

3 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Diószegi Sámuel utca

15 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Lujza utca

16 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hollán Ernő utca

93 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Liszt Ferenc tér

89 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Nagy Lajos király útja

56 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

1 500 EUR