Eladó Üdülő (nyaraló) Somlószőlős


Eladó Üdülő (nyaraló)

R427450
90 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

Somló Ajkától 15 km-re nyugatra , a Marcal-medence keleti szélén található 431 méter magas vulkáni tanúhegy. A somlói bor hírneve egykor a tokajiéval vetekedett. Jellemzői: -tűzes, savakban gazdag, és testes borok. A somlói bort a hazai borfogyasztók körében töretlenül előkelő helyen tartják számon. A Somló hegy nyugati oldalán vált eladóvá egy 2871m2-es szőlővel telepített birtok. Zömében olaszrizling (90 %) , sárga muskotály, valamint juhfark lett telepítve. A területhez tartozó épület közel 90 m2, amely szoba, konyha, fürdő-wc, zárt borterasz, pince, présház, tetőtéri szoba helyiségekből áll. Villany van, a víz tartályból és fúrt kútból is megoldható. A telek jól megközelíthető, kiválóan alkalmas borászkodásra vagy vendéglátói tevékenységre is. A terület panorámás a közeli tájakra és nagyszerű rálátás nyílik a várra. Megtekintés céljából vagy további információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 7,9 MFt.

Alapadatok

Azonosító R427450
Ingatlan típusa Üdülő (nyaraló)
Megbízás típusa Eladó
Irányár 7 900 000 Ft
Négyzetméter ár 87 778 Ft
Hely Somlószőlős
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Telekterület 2871 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 1979
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Somló Ajkától 15 km-re nyugatra , a Marcal-medence keleti szélén található 431 méter magas vulkáni tanúhegy. A somlói bor hírneve egykor a tokajiéval vetekedett. Jellemzői: -tűzes, savakban gazdag, és testes borok. A somlói bort a hazai borfogyasztók körében töretlenül előkelő helyen tartják számon. A Somló hegy nyugati oldalán vált eladóvá egy 2871m2-es szőlővel telepített birtok. Zömében olaszrizling (90 %) , sárga muskotály, valamint juhfark lett telepítve. A területhez tartozó épület közel 90 m2, amely szoba, konyha, fürdő-wc, zárt borterasz, pince, présház, tetőtéri szoba helyiségekből áll. Villany van, a víz tartályból és fúrt kútból is megoldható. A telek jól megközelíthető, kiválóan alkalmas borászkodásra vagy vendéglátói tevékenységre is. A terület panorámás a közeli tájakra és nagyszerű rálátás nyílik a várra. Megtekintés céljából vagy további információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 7,9 MFt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14.4 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 23 Nem Nincs
Konyha 7.2
Fürdő WC-vel 2.8
Terasz 7.2
Pince 20
Egyéb 0
Közlekedő 7.2

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Telken.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Kálmán utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

59 300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rákóczi út

94 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Rózsa utca

59 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 842 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

59 831 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

61 256 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely
Helikon Liget

480 000 EUR