Eladó Üzem Dabas


Eladó Üzem

R435095
622 m²
3
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kihagyhatatlan ajánlat, óriási áresés! Vállalkozók, befektetők figyelem, egyedi ingatlant ajánlok a figyelmükbe, ha többlakásos társasház építésében gondolkozik, tökéletes választás, elhelyezkedésének és a telek méretének köszönhetően! Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Reális piaci ár alatt, Dabas Város szívében a Bartók Béla úton családi ház a hozzá tartozó üzemmel és az üzemhez tartozó gépekkel eladó! Dabas legfrekventáltabb útján, a központtól karnyújtásnyira található az ingatlan, mely az alábbiakból áll: a 70-es években épült kádár kocka ház, mely összkomfortos, 3 szobás, 88 m2 alapterületű. A ház folytatásaként a 80-as és 90-es években hozzáépítésre került egy 534 m2-es zöldségfeldolgozó és tisztító üzem, itt minden megtalálható, ami a tevékenységhez szükséges. Többek között savanyító és zöldségház, hűtőkamrák, tisztító üzem, raktárak, tárolók, iroda, öltözők, zuhanyzók, pince, 14 darab ciszterna, valamint két szolgálati lakás. A ház és az üzem külön közműórákkal rendelkezik. Fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és egyes helyiségben légbefúvós kazánnal megoldott. A vezetékes vízen kívül fúrt kút is rendelkezésre áll, illetve ipari árammal ellátott az ingatlan. 1500 m2-es területen helyezkedik el a felépítmény, udvarán dupla garázs is helyet kapott. Hosszasan írhatnék még az ingatlanról, de inkább jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy milyen sok lehetőséget rejt magában. Nem fontos továbbra is zöldségüzemként működtetni, csak a fantáziája szabhat határokat, hogy mire is használja ezt a rendkívüli lehetőséget. Kérem, hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435095
Ingatlan típusa Üzem
Megbízás típusa Eladó
Irányár 68 000 000 Ft
Négyzetméter ár 109 325 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 622 m²
Telekterület 1461 m²

Egyebek

Fűtés gáz (héra)
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kihagyhatatlan ajánlat, óriási áresés! Vállalkozók, befektetők figyelem, egyedi ingatlant ajánlok a figyelmükbe, ha többlakásos társasház építésében gondolkozik, tökéletes választás, elhelyezkedésének és a telek méretének köszönhetően! Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Reális piaci ár alatt, Dabas Város szívében a Bartók Béla úton családi ház a hozzá tartozó üzemmel és az üzemhez tartozó gépekkel eladó! Dabas legfrekventáltabb útján, a központtól karnyújtásnyira található az ingatlan, mely az alábbiakból áll: a 70-es években épült kádár kocka ház, mely összkomfortos, 3 szobás, 88 m2 alapterületű. A ház folytatásaként a 80-as és 90-es években hozzáépítésre került egy 534 m2-es zöldségfeldolgozó és tisztító üzem, itt minden megtalálható, ami a tevékenységhez szükséges. Többek között savanyító és zöldségház, hűtőkamrák, tisztító üzem, raktárak, tárolók, iroda, öltözők, zuhanyzók, pince, 14 darab ciszterna, valamint két szolgálati lakás. A ház és az üzem külön közműórákkal rendelkezik. Fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és egyes helyiségben légbefúvós kazánnal megoldott. A vezetékes vízen kívül fúrt kút is rendelkezésre áll, illetve ipari árammal ellátott az ingatlan. 1500 m2-es területen helyezkedik el a felépítmény, udvarán dupla garázs is helyet kapott. Hosszasan írhatnék még az ingatlanról, de inkább jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy milyen sok lehetőséget rejt magában. Nem fontos továbbra is zöldségüzemként működtetni, csak a fantáziája szabhat határokat, hogy mire is használja ezt a rendkívüli lehetőséget. Kérem, hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (6)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Előszoba 0
Konyha 0
Fürdő 0
WC 0
Kamra 0
Szoba 0 Nem Nincs
Szoba 0 Nem Nincs
Hall 0 Nem Nincs

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely dupla garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Bp XVII. ker.
Akadémiaújtelep

56 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Pesterzsébet

133 000 000 Ft

Eladó Telek
Jászapáti

2 990 000 Ft

Eladó Telek
Bp XXI. ker.
II. Rákóczi Ferenc út

75 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Jókai tér

122 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Margitliget utca

37 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Logodi utca

103 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Csokonai utca

43 500 000 Ft