Eladó Üzlethelyiség Bp V. ker. Belváros


Eladó Üzlethelyiség

R435869
220 m²
0
Földszint
Jó (3)
utca

BELVÁROSBAN SÉTÁLÓ UTCÁBAN, FREKVENTÁLT HELYEN ÉTTEREM TERASZKIALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ! V. kerületben, a Váci utca vonzásában kínálom megvételre ezt a 220 m2-es, 2 szintes, cirkófűtéses, jó állapotú, teljes üvegportállal rendelkező, utcára nyíló üzlethelyiséget. A földszinten vendégtér, konyha, raktár és a vendégmosdók helyezkednek el. A galérián a vendégtéren kívül iroda, öltöző található. Az ingatlan meleg konyhás étteremként működött, konyhai elszívó rendszer kialakított, sétáló utcában külső kerthelyiségi kialakítási lehetőség van. Étterem, kávézó, cukrászda, kézműves pékség, pizzéria, pékség, salátabár és bármilyen kereskedelmi tevékenység végzésére tökéletes. Közös költség 22.000 Ft és korlátlan víz használatot tartalmaz! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 305.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435869
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 305 000 000 Ft
Négyzetméter ár 3 050 000 Ft
Hely Budapest, V. kerület Belváros
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Belváros
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 100 m²
Valós 220 m²
Belmagasság 6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 22000 Ft
Közös költség megjegyzés korlátlan vízhasználatot tartalmaz a közös költség

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés BELVÁROSBAN SÉTÁLÓ UTCÁBAN, FREKVENTÁLT HELYEN ÉTTEREM TERASZKIALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ! V. kerületben, a Váci utca vonzásában kínálom megvételre ezt a 220 m2-es, 2 szintes, cirkófűtéses, jó állapotú, teljes üvegportállal rendelkező, utcára nyíló üzlethelyiséget. A földszinten vendégtér, konyha, raktár és a vendégmosdók helyezkednek el. A galérián a vendégtéren kívül iroda, öltöző található. Az ingatlan meleg konyhás étteremként működött, konyhai elszívó rendszer kialakított, sétáló utcában külső kerthelyiségi kialakítási lehetőség van. Étterem, kávézó, cukrászda, kézműves pékség, pizzéria, pékség, salátabár és bármilyen kereskedelmi tevékenység végzésére tökéletes. Közös költség 22.000 Ft és korlátlan víz használatot tartalmaz! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 305.000.000 Ft.

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Rökk Szilárd utca

74 000 000 Ft

Eladó Lakás
Siófok
Liszt Ferenc sétány

249 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

65 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

61 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Steindl Imre utca

129 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Judit utca

64 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Csörsz utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Alsó erdősor utca

84 000 000 Ft