Eladó Üzlethelyiség Csévharaszt


Eladó Üzlethelyiség

R426958
260 m²
0
Jó (3)
zöldudvar/kert

Csévharaszton, központhoz közeli utcában eladóvá vált egy rengeteg lehetőséggel bíró, összközműves ingatlan! Az üzlethelyiség 141 m2, egy légterű, gázcirkó fűtéssel rendelkező, 38-as téglából épült. Edzőteremnek, üzletnek, műhelynek, étteremnek vagy bármilyen nagy helyigényű vállalkozásnak ideális választás lehet. Ezen felül 110 m2-en osztozik a személyzet részére kialakításra került konyha, zuhanyzó, WC, öltöző, egy 13 m2-es iroda, valamint 5 különálló raktárhelyiség, áruátvevő, gazdasági bejárattal. Az üzlet tetőtere beépíthető, akár két lakás kialakítására is alkalmas lehet. Az ingatlan előtt parkoló lett kialakítva. A telek mérete 2676 m2, akár megosztható, a hátsó telekrész bejárása megoldott.

Alapadatok

Azonosító R426958
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 19 990 000 Ft
Négyzetméter ár 76 885 Ft
Hely Csévharaszt
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 260 m²
Telekterület 2676 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2006
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Csévharaszton, központhoz közeli utcában eladóvá vált egy rengeteg lehetőséggel bíró, összközműves ingatlan! Az üzlethelyiség 141 m2, egy légterű, gázcirkó fűtéssel rendelkező, 38-as téglából épült. Edzőteremnek, üzletnek, műhelynek, étteremnek vagy bármilyen nagy helyigényű vállalkozásnak ideális választás lehet. Ezen felül 110 m2-en osztozik a személyzet részére kialakításra került konyha, zuhanyzó, WC, öltöző, egy 13 m2-es iroda, valamint 5 különálló raktárhelyiség, áruátvevő, gazdasági bejárattal. Az üzlet tetőtere beépíthető, akár két lakás kialakítására is alkalmas lehet. Az ingatlan előtt parkoló lett kialakítva. A telek mérete 2676 m2, akár megosztható, a hátsó telekrész bejárása megoldott.

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely kb 10 autónak
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Ercsi

29 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sopron

136 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ladánybene

34 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Tapolca

49 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.