Eladó Üzlethelyiség Szigetszentmiklós Központ


Eladó Üzlethelyiség

R432283
155 m²
5
Földszint
Újszerű (5)
utca

Szigetszentmiklóson nagyon nagy hiány egy JÓ étterem! Jelenleg is működő, de csak házhoz szállítással foglalkozó étterem, kiöregedés miatt ELADÓ sajnos! Akár azonnal is átadó, csak áruval kell feltölteni! 10 éve épült helyiség, szigetelt, folyamatosan karban tartott! Az étterem igényesen berendezett, össz alapterülete 155 m2 plusz egy kis terasz, mind ez fél szuterén elhelyezkedéssel, a város centrumában, a fő út mentén! Kereskedelmi üzletek, bankok, piac, posta, tömegközlekedési megállók közvetlen az üzlet előtt, mellett és fölött! Az étterem berendezéssel vagy berendezés nélkül, házhoz szállítási rendszerrel és vendégkörrel eladó! Található benne egy felszerelt nagy konyha (gépesített), hűtőkamra, raktárhelyiségek (3db), bortrezor, hátsó gazdasági kijárat, ízléses, modern vendégtér, dekor világítással és bárpulttal..kint terasz, dekor rejtett világítással..További helységek: iroda, dekoratív nagy toalettek, személyzeti öltöző tusolóval, WC-vel, teljes kamera rendszer, központi riasztó, egyedi mérőórák, nagy energiával- A1 besorolású hőtechnikai rendszer.. Parkolás az utcán, ingyenes, 2/3 gáz kazános, radiátoros fűtés- 1/3 padlófűtés .. Alkalmas kereskedelmi, szolgáltatói vagy raktározási tevékenységre is a vendéglátó mellett!

Alapadatok

Azonosító R432283
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 65 000 000 Ft
Négyzetméter ár 419 355 Ft
Hely Szigetszentmiklós Központ
Városrész Központ
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)417-0996
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 155 m²
Valós 155 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2009
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Szigetszentmiklóson nagyon nagy hiány egy JÓ étterem! Jelenleg is működő, de csak házhoz szállítással foglalkozó étterem, kiöregedés miatt ELADÓ sajnos! Akár azonnal is átadó, csak áruval kell feltölteni! 10 éve épült helyiség, szigetelt, folyamatosan karban tartott! Az étterem igényesen berendezett, össz alapterülete 155 m2 plusz egy kis terasz, mind ez fél szuterén elhelyezkedéssel, a város centrumában, a fő út mentén! Kereskedelmi üzletek, bankok, piac, posta, tömegközlekedési megállók közvetlen az üzlet előtt, mellett és fölött! Az étterem berendezéssel vagy berendezés nélkül, házhoz szállítási rendszerrel és vendégkörrel eladó! Található benne egy felszerelt nagy konyha (gépesített), hűtőkamra, raktárhelyiségek (3db), bortrezor, hátsó gazdasági kijárat, ízléses, modern vendégtér, dekor világítással és bárpulttal..kint terasz, dekor rejtett világítással..További helységek: iroda, dekoratív nagy toalettek, személyzeti öltöző tusolóval, WC-vel, teljes kamera rendszer, központi riasztó, egyedi mérőórák, nagy energiával- A1 besorolású hőtechnikai rendszer.. Parkolás az utcán, ingyenes, 2/3 gáz kazános, radiátoros fűtés- 1/3 padlófűtés .. Alkalmas kereskedelmi, szolgáltatói vagy raktározási tevékenységre is a vendéglátó mellett!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 38.52
Konyha 21
Egyéb 6.58
Közlekedő 6.71
Közlekedő 4.69
Tároló 4.58
Tároló 3.88
Egyéb 3.8
Raktár 3.18
Egyéb 2.96
Raktár 2.86
Közlekedő 2.48
Raktár 1.41
Tároló 0.78
Egyéb 5.98
Egyéb 6.75
WC 1.42
WC 1.18
WC 1.82

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.

162 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

324 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Madárdomb

48 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XV. ker.
Eötvös utca

72 990 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Attila út

150 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

52 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Bolgárkerék utca

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Érd
Csordás utca

42 000 000 Ft