Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Balatonederics, Veszpr��m - ingatlanok

Eladó Üdülő (nyaraló) - Balatonederics - R428846

24 900 000 Ft

ÉDENKERT BALATONEDERICS SZÉLÉN! Nyugalom, béke, lágy szellő, madárcsicsergés, relaxálás, közvetlen szomszédtól mentes. Erre vágyik? Balatonedericsen eladó egy 2021 nm-es külterületi ingatlan, melyen eladó egy terasszal, erkéllyel együtt számítva hasznos 119 nm-es területű tetőtér beépítéses gazdasági épületként nyilvántartott nyaralóként funkcionált épület. A szépen felújított épület alsó pinceszintjén konyha-étkező-nappali, szoba, fürdő lett kialakítva, a tetőtérben szintén van egy szoba és egy fürdőszoba. A házban víz, villany, van, fűtése az alsó szinten kandallóval, a tetőtérben infrafűtéssel van megoldva. A szépen gondozott kertben számos gyümölcsfa ontja termését, mint alma, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack. A kerti tavacskában tavirózsák pompáznak. Irányár: 24,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Balatonederics Újhegy - R426794

26 000 000 Ft

Balatonederics a Balaton-felvidéken, a Balaton északi partján haladó 71-es főút, és a Balatont Sopronnal összekötő 84-es főút találkozásánál helyezkedik el. A község kedvező földrajzi adottságokkal és kiemelkedően szép természeti környezettel rendelkezik. Balatonederics Újhegyen vált eladóvá egy Balatoni panorámás, 3 szintes, 60 m2-es, nyaraló. A telek nagysága 2000 m2, melyen legalább 50 darab tavasztól- őszig termő gyümölcsfák vannak. Az ingatlan helyiségei: Két szoba, két fürdőszoba, Konyha- étkező, közlekedő , előszoba. Közművek: Víz, villany. A szépen karbantartott és rendezett ingatlan megvásárlásával Ön egy olyan nyaraló boldog tulajdonosa lehet, ahol kellemesen élvezheti a nyugalom perceit. További információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 26 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Balatonederics Újhegy - R415929

45 000 000 Ft

Balatonedericsen kínáljuk eladásra ezt a 1987-ben épült és 2006-ban igényesen felújított, csodálatos balatoni panorámával rendelkező, a szőlőhegy nyugalmát, hangulatát árasztó ingatlant. Az épület rusztikus stílusa és a környezet szépsége valamint a szép kilátás együttesen adják azt a hangulatot melyet csak a helyszínen lehet érezni. További információkért forduljon hozzám bizalommal.

Eladó Önálló ház - Balatonederics Újhegy - R415263

90 000 000 Ft

Eladó Önálló ház - Balatonederics Újhegy - R415259

45 000 000 Ft

Panorámás borozó és pihenőhely Balatonederics nyaralóövezetében. A jó minőségű szépen ápolt szőlőültetvény közepén található pince és borozó a felső szinten pihenőházzal sok faanyag felhasználásával épült, ezáltal barátságos meleg hatású közérzetet biztosít az ott tartózkodóknak. A teraszon vagy a pince szinti borozóban kellemes perceket lehet eltölteni a finom borok társaságában. A teraszról csodálatos panorámában gyönyörködhetünk élvezve a táj hangulatát. Ezt érezni, látni kell! További információkkal érdeklődésre válaszolunk.

Eladó Telek - Balatonederics - R410303

4 500 000 Ft

Balatonedericsen, az Öreghegyen eladó egy 2060nm-es, balatoni panorámával rendelkező, kiváló adottságú, szőlővel beültetett, zártkerti telek, beépítési lehetőséggel, víz, villany rákötéssel. Irányár: 4,5 Mft

Eladó Telek - Balatonederics Öreghegy utca - R408735

5 000 000 Ft

Balatonederics Öreghegyen, csodálatos balatoni panorámával rendelkező, külterületi 1775 m2-es telek, gyümölcsössel, szőlővel eladó! A terület beépíthető, jól megközelíthető, csendes, gyönyörű környéken fekszik, kilátással a Szent György hegyre és a Balatonedericsi kanyarulatra. Közművek a telekhatáron. Irányár : 5 Mft.

Eladó Önálló ház - Balatonederics - R386887

62 000 000 Ft

Eladásra kínálok Balatonedericsen kellemes csendes környezetben három különálló apartmanból álló családi házat, mely könnyen kis panzióvá alakítható.A földszinten egy apartman található három hálószobához tartozik egy-egy fürdőszoba is. Ezen kívül nappali, konyha kapott helyet. Az emeleten hét darab hálószoba külön fürdővel, kettő kis teakonyha és kis közös helyiségek kerültek kialakításra, ezért kiadásra tökéletesen alkalmasak. A földszinten a tervek szerint egy vendéglátó egységet is tervezett a tulajdonos, ennek a funkciónak is megtalálhatók a helyiségei.Irányár:62.000.000.-Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.