Kiadó Ikerház Bp II. ker. Kilincs utca


Kiadó Ikerház

R428858
290 m²
0
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Pesthidegkút-Ófaluban kiadó minimum egy évre (de inkább kettőre) egy belső három lakó- + pince szintes, felújított és még részben beépítés alatt álló ikerház fele. A lakásban összesen öt hálószoba van + a nappali. Gyönyörű, kertre néző szobák, az első emeleti és a tetőtéri szintekről gyönyörű panoráma. A lakás kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, vállalkozásoknak. A pinceszinten is hatalmas, több funkciós helyiségek, garázs. A kert gondozott. A bérleti díj tartalmazza a kertész munkáját, az internetet, a ház biztosítását. A lakás jelen állapotában csak részben bútorozott. Igény esetén a bérbeadó bebútorozza a lakást, de akkor a bérleti díj: 650.000.- Ft/hó + rezsi. Az ingatlanba kistestű háziállat mehet, a lakásban dohányozni tilos! Kiadás kezdő időpontja: 2018. augusztus 01. Kiváló közlekedési, bevásárlási lehetőség. A közelben kulturális központ, sportcentrum, játszóház, iskolák, köztük a Francia Iskola, Nagykovácsiban pedig az Amerikai Nemzetközi Iskola.

Alapadatok

Azonosító R428858
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 600 000 Ft
Négyzetméter ár 2 500 Ft
Hely Budapest, II. kerület Kilincs utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pesthidegkút - Ófalu
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8278
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 240 m²
Valós 290 m²
Telekterület 424 m²
Belmagasság 280

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2006
Emeletek III.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Pesthidegkút-Ófaluban kiadó minimum egy évre (de inkább kettőre) egy belső három lakó- + pince szintes, felújított és még részben beépítés alatt álló ikerház fele. A lakásban összesen öt hálószoba van + a nappali. Gyönyörű, kertre néző szobák, az első emeleti és a tetőtéri szintekről gyönyörű panoráma. A lakás kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, vállalkozásoknak. A pinceszinten is hatalmas, több funkciós helyiségek, garázs. A kert gondozott. A bérleti díj tartalmazza a kertész munkáját, az internetet, a ház biztosítását. A lakás jelen állapotában csak részben bútorozott. Igény esetén a bérbeadó bebútorozza a lakást, de akkor a bérleti díj: 650.000.- Ft/hó + rezsi. Az ingatlanba kistestű háziállat mehet, a lakásban dohányozni tilos! Kiadás kezdő időpontja: 2018. augusztus 01. Kiváló közlekedési, bevásárlási lehetőség. A közelben kulturális központ, sportcentrum, játszóház, iskolák, köztük a Francia Iskola, Nagykovácsiban pedig az Amerikai Nemzetközi Iskola.

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Szaunavan
Riasztóvan
Játszótérvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Önálló, házon belül
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Telki

95 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XI. ker.
Sashegy

230 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

195 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Röppentyű utca

1 725 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

67 990 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Wlassics Gyula utca

35 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Tinódi utca

19 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rákóczi út

50 800 000 Ft