Kiadó Lakás Bp IX. ker. Ferenc tér


Kiadó Lakás

R435795
131 m²
4
V.
Jó (3)
zöldudvar/kert

Budapest IX. kerületében, a Rehabilitált részen kiadó egy 6 emeletes társasház 5. emeletén található, azonnal költözhető, 4 szobás, külön konyhás ingatlan, amely 131 nm-es, erkélyes, közvetlen a Ferenc téren helyezkedik el és a 4 nagyobb helyiségből 3 ablakai ide is néznek. Tájolását tekintve D-K-i, ebből adódóan rendkívül világos. A lakás/iroda bérleti díja 1100.- Euro + 35.600.- Ft közös költség+ rezsi. Igény esetén garázs bérlésére is van lehetőség. Az ingatlan kellemes hőérzetéről egy cirkó kazán gondoskodik, jelenlegi állapotában kiadó, apróbb dolgokat természetesen megvesz a tulajdonos. A bérleti szerződés 1 év határozott időre köttetik, két havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése mellett. A Környék: A belvároshoz közeli, mégis csendes, kellemes környezetben elhelyezkedő lakás szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen található. A háztól néhány perc sétára a Corvin-negyed, Duna-part. Közlekedés: A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló pár perc sétára a 4-6-os villamos, 3-as metró.

Alapadatok

Azonosító R435795
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 1 100 EUR
Négyzetméter ár 8 EUR
Hely Budapest, IX. kerület Ferenc tér
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rehabilitációs terület
Emelet V.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-6052
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 131 m²
Valós 131 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 35600

Épület

Épült 1910
Emeletek VI.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift hívó
Megjegyzés Budapest IX. kerületében, a Rehabilitált részen kiadó egy 6 emeletes társasház 5. emeletén található, azonnal költözhető, 4 szobás, külön konyhás ingatlan, amely 131 nm-es, erkélyes, közvetlen a Ferenc téren helyezkedik el és a 4 nagyobb helyiségből 3 ablakai ide is néznek. Tájolását tekintve D-K-i, ebből adódóan rendkívül világos. A lakás/iroda bérleti díja 1100.- Euro + 35.600.- Ft közös költség+ rezsi. Igény esetén garázs bérlésére is van lehetőség. Az ingatlan kellemes hőérzetéről egy cirkó kazán gondoskodik, jelenlegi állapotában kiadó, apróbb dolgokat természetesen megvesz a tulajdonos. A bérleti szerződés 1 év határozott időre köttetik, két havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése mellett. A Környék: A belvároshoz közeli, mégis csendes, kellemes környezetben elhelyezkedő lakás szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen található. A háztól néhány perc sétára a Corvin-negyed, Duna-part. Közlekedés: A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló pár perc sétára a 4-6-os villamos, 3-as metró.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21.7 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 20.4 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 22.6 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 31.4 Nem Nincs udvar
Konyha 17.7
Fürdő WC-vel 5.1
Fürdő 3.2
Előszoba 4.7
Tároló 3.9
Erkély / Loggia 4.8

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Donáti utca

129 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Akadémia utca

149 900 000 Ft

Eladó Sorház
Siófok

84 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Egressy út

99 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzem
Bp III. ker.
Zay út

1 500 000 EUR

Kiadó Üzem
Bp III. ker.
Zay út

9 500 EUR

Eladó Házrész
Bp XX. ker.
Déva utca

61 900 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Bp II. ker.
Csatlós utca

4 300 EUR