Kiadó Lakás Bp VI. ker. Jókai utca


Kiadó Lakás

R435104
105 m²
4
III.
Felújított (4)
utca

JÓKAI UTCÁBAN NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS KIADÓ! VI. kerület belső részén, a Jókai utcában kiadó egy nappali + 3 hálószobás, 105 m2-es lakás egy kívül-belül felújított, liftes házban. Az ingatlan 3. emeleti, utcai nézetű, világos, bútorozott, gépesített, kettő fürdőszoba wc-vel és egy külön wc lett kialakítva. Az egyik szoba galériás, a konyha tágas, modern, a pakolást egy tároló-kamra segíti. A fűtést gázcirkó biztosítja, a közös költség 16.000 Ft. Az ingatlan légkondicionálóval felszerelt. Központi elhelyezkedés, közért, patika, a 4-6 villamos, az Andrássy út mind perceken belül elérhetők. Kettő havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal 1 éves időtartamra kiadó, 2022. szeptember 11-től költözhető.

Alapadatok

Azonosító R435104
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 1 400 EUR
Négyzetméter ár 13 EUR
Hely Budapest, VI. kerület Jókai utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton belül
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 105 m²
Valós 105 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 16.000 Ft.
Közös költség megjegyzés A közös költség a közös világítás, a lépcsőház takarítás és a szemétszállítás díját, a lift karbantartást és a közös képviselő díját tartalmazza.

Épület

Épült 1900
Emeletek IV.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés JÓKAI UTCÁBAN NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS KIADÓ! VI. kerület belső részén, a Jókai utcában kiadó egy nappali + 3 hálószobás, 105 m2-es lakás egy kívül-belül felújított, liftes házban. Az ingatlan 3. emeleti, utcai nézetű, világos, bútorozott, gépesített, kettő fürdőszoba wc-vel és egy külön wc lett kialakítva. Az egyik szoba galériás, a konyha tágas, modern, a pakolást egy tároló-kamra segíti. A fűtést gázcirkó biztosítja, a közös költség 16.000 Ft. Az ingatlan légkondicionálóval felszerelt. Központi elhelyezkedés, közért, patika, a 4-6 villamos, az Andrássy út mind perceken belül elérhetők. Kettő havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal 1 éves időtartamra kiadó, 2022. szeptember 11-től költözhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25.6 Nem van utca NY
Szoba 21.3 Nem Nincs utca NY
Szoba 18.16 Nem Nincs utca NY
Szoba 6.8 Igen van udvar NY
Konyha 12.7
Fürdő WC-vel 5.42
Fürdő WC-vel 5.2
WC 1.47
Tároló 2.8
Előszoba 6.9

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Edző utca

82 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Hunyadi utca

84 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR

Eladó Ikerház
Csömör

114 770 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.