Kiadó Lakás Bp VII. ker. Dohány utca


Kiadó Lakás

R433380
50 m²
2
I.
Felújított (4)
utca

VII. kerület belső, központi részén, a Dohány utcában, a Zsinagógánál KIADÓ egy igényesen bútorozott, gépesített, 1 szoba, plusz egy szobaként is funkcionáló, nagy, ablakos konyhás lakás. Az ingatlan 50 m2-es, I. emeleti, utcai nézetű, de a magasföldszintnek köszönhetően második emeletnek felel meg. A ház kívül-belül jó állapotú, polgári, nagyon szép, liftes ház. A lakás modern, nagyon jó hangulatú, tágas terek jellemzik. A fűtést gázcirkó-fűtés biztosítja, a víz, villany, gáz egyedi mérős, a közös költség 15.000 Ft. A Deák Ferenc tér, az Astoria, 5-6 perces sétával megközelíthetők, az M2-es, az M3-as metrók, a 47, 49 villamosok, 74-es troli mind sétatávolságon belül. Éttermek, színházak, Spar, gyógyszertár szintén a közelben. A lakás egyedülállónak, párnak vagy két diáknak tökéletes választás lehet. Az ingatlan 12 hónapra kiadó, kettő havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

Alapadatok

Azonosító R433380
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 150 000 Ft
Négyzetméter ár 3 000 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Dohány utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton belül
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Valós 50 m²
Belmagasság 4.2

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 15.000 Ft.
Közös költség megjegyzés a közös költség a lépcsőház takarítás, a lift karbantartás, a közös világítás és a szemétszállítás díját, valamint a közös képviselő díját tartalmazza

Épület

Épült 1898
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés VII. kerület belső, központi részén, a Dohány utcában, a Zsinagógánál KIADÓ egy igényesen bútorozott, gépesített, 1 szoba, plusz egy szobaként is funkcionáló, nagy, ablakos konyhás lakás. Az ingatlan 50 m2-es, I. emeleti, utcai nézetű, de a magasföldszintnek köszönhetően második emeletnek felel meg. A ház kívül-belül jó állapotú, polgári, nagyon szép, liftes ház. A lakás modern, nagyon jó hangulatú, tágas terek jellemzik. A fűtést gázcirkó-fűtés biztosítja, a víz, villany, gáz egyedi mérős, a közös költség 15.000 Ft. A Deák Ferenc tér, az Astoria, 5-6 perces sétával megközelíthetők, az M2-es, az M3-as metrók, a 47, 49 villamosok, 74-es troli mind sétatávolságon belül. Éttermek, színházak, Spar, gyógyszertár szintén a közelben. A lakás egyedülállónak, párnak vagy két diáknak tökéletes választás lehet. Az ingatlan 12 hónapra kiadó, kettő havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26 Nem van utca É
Konyha 18
Fürdő WC-vel 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

43 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XIII. ker.
Lőportárdűlő

13 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Telepy utca

12 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Gesztenye utca

34 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

49 853 150 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

48 155 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

69 492 500 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

45 589 600 Ft