Kiadó Lakás Bp XI. ker. Bartók Béla út


Kiadó Lakás

R432058
85 m²
3
I.
Felújított (4)
utca

XI. kerületben, a Bartók Béla úton, csendes mellékutcára néző, 2,5 szobás, félig bútorozott lakást ajánlok, AZONNALI költözéssel! Ügyvédi vagy céges irodának, akár családnak, diákoknak is kitűnő választás! SZUPER JÓ az elosztása, két utcai és egy kisebb udvari szobái mind egymástól külön nyílók, a két nagyobb szoba egymásból is megközelíthető. Kádas fürdőszobája, külön ablakos WC-je, előszobája van. Az ablakos-nyugati tájolású konyhája kamrával rendelkezik, gáztűzhely van benne, amennyiben szükséges, mosógép és hűtőszekrény is megoldható. A lakás 1. emeleti (lift nincs) frissen festett, ablakai hő-és hangszigeteltre cseréltek, újszerű bejárati ajtaja hevederzáras, parkettája fel lett csiszolva. Az előszobájában található egy nagy méretű gardróbszekrény. Közös költsége vízzel együtt: 24.650 Ft. A biztonsági kamerázott épület udvara parkos, a csendre-rendre gondnok is vigyáz. Közlekedése: A 19-es, 49-es villamos megállója van az épület másik oldalán, és a 4-es metró 6 percre gyalog. Az utcán ingyenes a parkolás! Bérleti díj: 219.000 Ft, 2 havi kaucióval, egy évre vagy hosszabb távlatban gondolkodva kiadó!

Alapadatok

Azonosító R432058
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 219 000 Ft
Négyzetméter ár 2 576 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Bartók Béla út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Lágymányos
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 85 m²
Valós 85 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes
Közös költség 24.650 Ft
Közös költség megjegyzés tartalmazza a vízhasználatot, közvilágítást, lifthasználatot, szemétszállítást, háztakarítást és a házfelújítási alapot

Épület

Épült 1960
Emeletek III.
Lakásszám 51-
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa függőfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés XI. kerületben, a Bartók Béla úton, csendes mellékutcára néző, 2,5 szobás, félig bútorozott lakást ajánlok, AZONNALI költözéssel! Ügyvédi vagy céges irodának, akár családnak, diákoknak is kitűnő választás! SZUPER JÓ az elosztása, két utcai és egy kisebb udvari szobái mind egymástól külön nyílók, a két nagyobb szoba egymásból is megközelíthető. Kádas fürdőszobája, külön ablakos WC-je, előszobája van. Az ablakos-nyugati tájolású konyhája kamrával rendelkezik, gáztűzhely van benne, amennyiben szükséges, mosógép és hűtőszekrény is megoldható. A lakás 1. emeleti (lift nincs) frissen festett, ablakai hő-és hangszigeteltre cseréltek, újszerű bejárati ajtaja hevederzáras, parkettája fel lett csiszolva. Az előszobájában található egy nagy méretű gardróbszekrény. Közös költsége vízzel együtt: 24.650 Ft. A biztonsági kamerázott épület udvara parkos, a csendre-rendre gondnok is vigyáz. Közlekedése: A 19-es, 49-es villamos megállója van az épület másik oldalán, és a 4-es metró 6 percre gyalog. Az utcán ingyenes a parkolás! Bérleti díj: 219.000 Ft, 2 havi kaucióval, egy évre vagy hosszabb távlatban gondolkodva kiadó!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 9 Igen van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 25 Nem van utca Kelet
Szoba 23.5 Nem van utca kelet
Közlekedő 5
Fürdő WC-vel 8.5
Konyha 12.5
Kamra 1
WC 1.5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
István utca

67 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

70 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

199 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

114 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszínház utca

32 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

59 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Mogyoród
1720/42 Pataksor út

62 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Garay utca

44 500 000 Ft