Kiadó Lakás Bp XIII. ker. Váci út


Kiadó Lakás

R433421
40 m²
2
IV.
Felújított (4)
utca

***Trendi, fiatalos lakás kaidó*** XIII. kerületben, Újlipótvárosban kínálom bérbe vételre ezt az V. emeleti, 40 m2-es, 2 külön nyíló szobás, NAPFÉNYES, cirkó fűtéses, klimatizált, utcai nézetű, BÚTOROZOTT lakást. Szuper közlekedés: M3-as Metró, 115,105-ös busz, a 14-es villamos pár perc sétával elérhető. Lehel piac, Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek (Spar, Lidl, Aldi ,Manna) OTP, posta, Rossmann, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, éttermek, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben gyorsan elérhető. A sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus strand. Ideális lehet fiatal pároknak vagy vállalkozásnak, akár coaching vagy más önismereti tevékenységre. Minimum egy évre bérelhető és két havi kaució szükséges. Háziállat nem hozható és a lakásban a dohányzás nem megengedett. Azonnal költözhető! Bérleti díj: 180.000 Ft / hó + rezsi.

Alapadatok

Azonosító R433421
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 180 000 Ft
Négyzetméter ár 4 500 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Váci út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 40 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 6520 Ft

Épület

Épült 1910
Emeletek V.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés ***Trendi, fiatalos lakás kaidó*** XIII. kerületben, Újlipótvárosban kínálom bérbe vételre ezt az V. emeleti, 40 m2-es, 2 külön nyíló szobás, NAPFÉNYES, cirkó fűtéses, klimatizált, utcai nézetű, BÚTOROZOTT lakást. Szuper közlekedés: M3-as Metró, 115,105-ös busz, a 14-es villamos pár perc sétával elérhető. Lehel piac, Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek (Spar, Lidl, Aldi ,Manna) OTP, posta, Rossmann, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, éttermek, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben gyorsan elérhető. A sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus strand. Ideális lehet fiatal pároknak vagy vállalkozásnak, akár coaching vagy más önismereti tevékenységre. Minimum egy évre bérelhető és két havi kaució szükséges. Háziállat nem hozható és a lakásban a dohányzás nem megengedett. Azonnal költözhető! Bérleti díj: 180.000 Ft / hó + rezsi.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem van utca
Szoba 12 Nem van utca
Konyha 8
Előszoba 2
Fürdő WC-vel 3

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok teljes bútorzat

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hollán Ernő utca

29 700 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Hercegprímás utca

500 EUR

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Kertész utca

190 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Havanna utca

23 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

1 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Krisztinaváros

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Mosztár utca

41 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Bem rakpart

129 000 000 Ft