Kiadó Lakás Remeteszőlős Patak sétány


Kiadó Lakás

R433101
42 m²
2
I.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

REMETESZÖLÖSÖN AZONNAL BÉRBEVEHETŐ INGATLAN! A 42 m2-es lakás egy rendezett ház emeletén található. Privát lépcsőházból nyílik a bejárata.550 euro/hó és 100 euro a rezsi. A lakásban amerikai konyhás étkező-nappali helyiségből nyílik a gardróbbal rendelkező háló a zuhanyzós fürdővel és wc-vel. A kényelmes, 5 m2-es előtérbe érkezünk, ahol letehetjük a cipőt, kabátot, stb. A nappali 14 m2-es, benne kanapé és egy vitrines szekrény található. A konyha gépesített, AMICA mosogatógép, GORENJE tűzhely és sütő elektromos, a szintén GORENJE hűtőszekrény nagy mélyhűtővel rendelkezik. Minden ÚJ, még nem használt. A hálószobában 160 cm-es ágy van, amely ALOA VERÁS matraccal ellátott és természetesen ez is új. A szobában a lámpába szerelt ventillátor keringeti a levegőt a nyári meleg időben. A fűtés és meleg víz gázcirkóval megoldott. Közös költség nincs. Ajánlom a lakást olyan bérlőnek, párnak, aki szereti élvezni az életet, nyugalmat, aki szeret gyönyörködni a fények játékában. Egyhavi bérleti díjjal és háromhavi kaucióval lehet azonnal birtokba venni ezt a szép ingatlant. A ház előtt, kamerával ellenőrzött részen parkolhat. Kerthasználat nem tartozik a lakáshoz, de a környék tele van szuper kirándulóhelyekkel.

Alapadatok

Azonosító R433101
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 500 EUR
Négyzetméter ár 12 EUR
Hely Remeteszőlős Patak sétány
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)568-3464
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 42 m²
Valós 42 m²
Belmagasság 255

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség nincs
Közös költség megjegyzés 120 euro, ebben benne van a viz, villany, lépcsőház takarítás díja

Épület

Épült 2007
Emeletek I.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés REMETESZÖLÖSÖN AZONNAL BÉRBEVEHETŐ INGATLAN! A 42 m2-es lakás egy rendezett ház emeletén található. Privát lépcsőházból nyílik a bejárata.550 euro/hó és 100 euro a rezsi. A lakásban amerikai konyhás étkező-nappali helyiségből nyílik a gardróbbal rendelkező háló a zuhanyzós fürdővel és wc-vel. A kényelmes, 5 m2-es előtérbe érkezünk, ahol letehetjük a cipőt, kabátot, stb. A nappali 14 m2-es, benne kanapé és egy vitrines szekrény található. A konyha gépesített, AMICA mosogatógép, GORENJE tűzhely és sütő elektromos, a szintén GORENJE hűtőszekrény nagy mélyhűtővel rendelkezik. Minden ÚJ, még nem használt. A hálószobában 160 cm-es ágy van, amely ALOA VERÁS matraccal ellátott és természetesen ez is új. A szobában a lámpába szerelt ventillátor keringeti a levegőt a nyári meleg időben. A fűtés és meleg víz gázcirkóval megoldott. Közös költség nincs. Ajánlom a lakást olyan bérlőnek, párnak, aki szereti élvezni az életet, nyugalmat, aki szeret gyönyörködni a fények játékában. Egyhavi bérleti díjjal és háromhavi kaucióval lehet azonnal birtokba venni ezt a szép ingatlant. A ház előtt, kamerával ellenőrzött részen parkolhat. Kerthasználat nem tartozik a lakáshoz, de a környék tele van szuper kirándulóhelyekkel.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem Nincs zöldudvar/kert É-K
Szoba 11 Igen Nincs zöldudvar/kert Kelet
Konyha 6
Fürdő WC-vel 6
Közlekedő 5

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely utcán a ház elött
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Hattyú utca

150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Margó Tivadar utca

34 990 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Vajdahunyad utca

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Garibaldi utca

44 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

127 000 000 Ft