Kiadó Önálló ház Bp II. ker. Páfránykert utca


Kiadó Önálló ház

R434415
300 m²
8
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

II. kerületben, Pasaréten, zöldövezetben kiadó egy 2010-ben épült, 4 szintes családi ház berendezve, vagy berendezés nélkül igény szerint. Ha szeretne tájvédelmi terület közelében, teljes nyugalomban élni, akkor megtalálta az ideiglenes otthonát egy 300 m2-es családi házban. Szintenkénti elrendezés: Alagsor: úszómedence, (2.5m x 10m), fitness, zuhanyzó, szauna, kazánház, valamint egy külön bejárattal is rendelkező két beállású garázs. Földszint: dupla nappali, konyha, vendég WC, gardrób szoba, télikert, terasz ami közvetlen kertkapcsolatos. Első emelet: 2 db hálószoba, amelyekhez kádas fürdőszoba tartozik + vendég hálószoba, minden szoba erkéllyel. Itt lett elhelyezve a mosó-és háztartási szoba. Tetőtér: 2 db hálószoba + kádas fürdőszoba, erkély kapcsolattal, valamit egy konyha. Kert: 2 szintes, teraszos kialakítású, ősfás, parkosított, kerti tóval, automata öntöző rendszerrel, valamint egy grillezős, természetes anyagokból kialakított szaletli áll a rendelkezésre. Az ingatlan úgy lett kialakítva, hogy a garázsból közvetlenül lifttel érheti el az emeleteket, de lépcsőn is lehetséges. Az egész ingatlan temperálható, a biztonságra ki lett alakítva az egész házra kiterjedő kamera és riasztó rendszer. Kényelmet szolgálja még a központi porszívó rendszer is. A medence feszített víztükrű és vízforgatóval rendelkezik.

Alapadatok

Azonosító R434415
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 3 500 EUR
Négyzetméter ár 12 EUR
Hely Budapest, II. kerület Páfránykert utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Nyék
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)330-6975
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 300 m²
Valós 300 m²
Telekterület 1200 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés nincs

Épület

Épült 2010
Emeletek IV.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés II. kerületben, Pasaréten, zöldövezetben kiadó egy 2010-ben épült, 4 szintes családi ház berendezve, vagy berendezés nélkül igény szerint. Ha szeretne tájvédelmi terület közelében, teljes nyugalomban élni, akkor megtalálta az ideiglenes otthonát egy 300 m2-es családi házban. Szintenkénti elrendezés: Alagsor: úszómedence, (2.5m x 10m), fitness, zuhanyzó, szauna, kazánház, valamint egy külön bejárattal is rendelkező két beállású garázs. Földszint: dupla nappali, konyha, vendég WC, gardrób szoba, télikert, terasz ami közvetlen kertkapcsolatos. Első emelet: 2 db hálószoba, amelyekhez kádas fürdőszoba tartozik + vendég hálószoba, minden szoba erkéllyel. Itt lett elhelyezve a mosó-és háztartási szoba. Tetőtér: 2 db hálószoba + kádas fürdőszoba, erkély kapcsolattal, valamit egy konyha. Kert: 2 szintes, teraszos kialakítású, ősfás, parkosított, kerti tóval, automata öntöző rendszerrel, valamint egy grillezős, természetes anyagokból kialakított szaletli áll a rendelkezésre. Az ingatlan úgy lett kialakítva, hogy a garázsból közvetlenül lifttel érheti el az emeleteket, de lépcsőn is lehetséges. Az egész ingatlan temperálható, a biztonságra ki lett alakítva az egész házra kiterjedő kamera és riasztó rendszer. Kényelmet szolgálja még a központi porszívó rendszer is. A medence feszített víztükrű és vízforgatóval rendelkezik.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 8 (8)
Belső szintek 4
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 75
Egyéb 75
Egyéb 75
Egyéb 70

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Fittnessvan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 2 állásos garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Budakeszi út

299 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Strázsahegy

149 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

130 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

37 023 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Vasvirág sor

119 900 000 Ft

Látványterv alapján

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Rózsa utca

61 100 000 Ft

Látványterv alapján

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Rózsa utca

55 400 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

11 900 000 Ft