Eladó Lakás Üröm


Eladó Lakás

R436006
86 m²
4
Földszint
Újszerű (5)
udvar

Eladó ház Ürömön, a Völgyliget lakóparkban! A 2019-ben épült ingatlan nettó 80 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 külön nyíló szobás, belső kétszintes, nagy fedett terasszal kiegészítve. Különlegessége, hogy a Völgyliget lakóparkon belül egy zárt, elektromos kapuval ellátott külön kis lakóparkban helyezkedik el. A parkon belül 16 épület található, négyesével társasháznak nyilvánítva. Az ingatlan minden helyisége padlófűtéses, ami BOSCH kondenzációs kazánról működik. A klímaberendezés hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik. Minden ablaka redőnyös, szúnyoghálós, 3 rétegű ablakkal ellátott. Az épület 12 cm vastag grafitos szigeteléssel van ellátva, az ingatlanok közötti falak SILKA 30-as hanggátló téglából épültek. A 100 négyzetméteres rendezett, privát kertben egy 6 négyzetméteres kerti tároló helyezkedik el, hozzá tartozik még egy nyílt kocsibeálló, mely a lakópark elektromos kapuján belül található. A lakóparkban az aszfaltozási munkálatok már megkezdődtek, így későbbiekben ez értéknövelő tényező. A lakópark Üröm elején helyezkedik el, csendes, gyönyörű környezetben. Buszmegálló, vonatállomás gyalogos távolságon belül. A környék infrastruktúrája kiváló! Közelben bevásárlási lehetőségek, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde és játszótér.

Alapadatok

Azonosító R436006
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 115 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 437 500 Ft
Hely Üröm
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8276
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 80 m²
Valós 86 m²
Telekterület 165 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés kazán
Fény
Közös költség megjegyzés nincs, de ha lesz, max. 5000 Ft

Épület

Épült 2019
Emeletek II.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Eladó ház Ürömön, a Völgyliget lakóparkban! A 2019-ben épült ingatlan nettó 80 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 külön nyíló szobás, belső kétszintes, nagy fedett terasszal kiegészítve. Különlegessége, hogy a Völgyliget lakóparkon belül egy zárt, elektromos kapuval ellátott külön kis lakóparkban helyezkedik el. A parkon belül 16 épület található, négyesével társasháznak nyilvánítva. Az ingatlan minden helyisége padlófűtéses, ami BOSCH kondenzációs kazánról működik. A klímaberendezés hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik. Minden ablaka redőnyös, szúnyoghálós, 3 rétegű ablakkal ellátott. Az épület 12 cm vastag grafitos szigeteléssel van ellátva, az ingatlanok közötti falak SILKA 30-as hanggátló téglából épültek. A 100 négyzetméteres rendezett, privát kertben egy 6 négyzetméteres kerti tároló helyezkedik el, hozzá tartozik még egy nyílt kocsibeálló, mely a lakópark elektromos kapuján belül található. A lakóparkban az aszfaltozási munkálatok már megkezdődtek, így későbbiekben ez értéknövelő tényező. A lakópark Üröm elején helyezkedik el, csendes, gyönyörű környezetben. Buszmegálló, vonatállomás gyalogos távolságon belül. A környék infrastruktúrája kiváló! Közelben bevásárlási lehetőségek, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde és játszótér.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 23.4 Nem van udvar K
Szoba 9.6 Nem van udvar
Szoba 12 Nem van udvar
Szoba 8.1 Nem van udvar
Amerikai konyha étkezővel 9
Fürdő WC-vel 2.2
Kamra 2.1
Előszoba 5
Fürdő WC-vel 3.5
Tároló 1.8
Közlekedő 3.5
Terasz 21

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok beépített szekrények

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Vámház körút

149 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Hernád

55 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Balaton utca

98 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

170 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Mátyásföld

142 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

43 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Nagybányai út

200 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XIX. ker.
Kispest

79 990 000 Ft