Eladó Szálloda Körmend Bercsényi Miklós utca


Eladó Szálloda

R435813
754 m²
21
Jó (3)
utca

Körmenden eladó egy üzletileg jól működő hotel-étterem épületegyüttes. Az ingatlan a város frekventált helyén található, közel az autóbusz végállomáshoz és a vasútállomáshoz. A főépület 1910-ben épült, elegáns, polgári stílusú, gondosan karbantartott, a jelenleg kialakított állapotát többszöri felújítással, korszerűsítéssel érte el. Az egy emeletes épületben 21 db, 2-3 személyes, fürdőszobás, szoba található, a hotel előírása szerinti besoroláshoz szükséges összes kiszolgáló helyiséggel és funkcióval. A főépület mellett egy hasonlóan igényes megjelenésű épületben került kialakításra a recepció és a melegkonyhás étterem, mely 50 fő kényelmes kiszolgálására alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik 754 m2 nagyságú telek, melyen parkolók épültek. A fűtés gázzal és elektromos árammal lehetséges, a szennyvízelvezetés a városi csatornahálózatba került bekötésre. A városban nemrégiben megépült gyógyfürdő fellendítette az idegenforgalmat, továbbá a település földrajzi fekvése (Ausztria és az Őrség közelsége) szintén kedvező a szálláshelyek kihasználtságára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, készséggel állok rendelkezésre!

Alapadatok

Azonosító R435813
Ingatlan típusa Szálloda
Megbízás típusa Eladó
Irányár 585 000 000 Ft
Négyzetméter ár 775 862 Ft
Hely Körmend Bercsényi Miklós utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)326-6880
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 754 m²
Valós 754 m²
Telekterület 538 m²
Belmagasság 3.2

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes
Közös költség nincs

Épület

Épült 1910
Emeletek II.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Körmenden eladó egy üzletileg jól működő hotel-étterem épületegyüttes. Az ingatlan a város frekventált helyén található, közel az autóbusz végállomáshoz és a vasútállomáshoz. A főépület 1910-ben épült, elegáns, polgári stílusú, gondosan karbantartott, a jelenleg kialakított állapotát többszöri felújítással, korszerűsítéssel érte el. Az egy emeletes épületben 21 db, 2-3 személyes, fürdőszobás, szoba található, a hotel előírása szerinti besoroláshoz szükséges összes kiszolgáló helyiséggel és funkcióval. A főépület mellett egy hasonlóan igényes megjelenésű épületben került kialakításra a recepció és a melegkonyhás étterem, mely 50 fő kényelmes kiszolgálására alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik 754 m2 nagyságú telek, melyen parkolók épültek. A fűtés gázzal és elektromos árammal lehetséges, a szennyvízelvezetés a városi csatornahálózatba került bekötésre. A városban nemrégiben megépült gyógyfürdő fellendítette az idegenforgalmat, továbbá a település földrajzi fekvése (Ausztria és az Őrség közelsége) szintén kedvező a szálláshelyek kihasználtságára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, készséggel állok rendelkezésre!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 21 (30)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16 Nem van
Közlekedő 80
Konyha 45
Fürdő WC-vel 4
Raktár 8
Kamra 18
Pince 48
Tároló 15

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Recepcióvan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Dabas

8 900 000 Ft

Eladó Telek
Bp II. ker.
Patakvölgyi út

4 820 000 Ft

Eladó Szálloda
Páty

690 000 000 Ft

Eladó Telek
Dabas

11 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Érd
Judit utca

89 900 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

69 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Leányfalu

89 800 000 Ft