Eladó Telek Őrbottyán külterület


Eladó Telek

R434928
189577 m²
0

Csak a CDC kínálatában!! BEFEKTETŐK, nagy beruházásban gondolkodók FIGYELEM! Hosszútávon mezőgazdálkodással foglalkozni kívánók figyelmébe ajánlom! A Pesttől 30 km távolságra levő, ambiciózusan fejlődő Őrbottyán külterületén SZÁNTÓ ÉS LEGELŐ eladó!! A terület közvetlenül Csomád határánál, kedvező adottságú helyen található, könnyen megközelíthető föld úton, akár Csomád akár Őrbottyán felől. Szemben a Pilisi hegység vonulata. A TERÜLET 199.587 m2, amiből 153.127 m2 kivett megnevezésű, azaz több mint 15 hektár más célra, jelenlegi elképzelés szerint lovas komplexum építésére is alkalmas KIVETT TERÜLET!! A teljes terv dokumentáció kész van, kb. 100 m2 területen egy lovas istálló alapozása, betonozása is elkészült. Természetesen más irányú hasznosításra is alkalmas, kellemes adottságú terület, Csomád belterület közelsége miatt akár idősek otthona, vagy más nagyobb beruházás is megvalósítható. AZ AGRÁRTURIZMUSHOZ KIVÁLÓ lehetőség. A földterület 20 éve pihentetett. A földterületről készült a fotó. A terület frissen kimérve hivatalosan földmérő által!!! Szomszédos telkeken lovastanya működik, és hasonló vállalkozások.

Alapadatok

Azonosító R434928
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 299 380 500 Ft
Négyzetméter ár 1 579 Ft
Hely Őrbottyán külterület

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 189577 m²
Valós 189577 m²

Épület

Megjegyzés Csak a CDC kínálatában!! BEFEKTETŐK, nagy beruházásban gondolkodók FIGYELEM! Hosszútávon mezőgazdálkodással foglalkozni kívánók figyelmébe ajánlom! A Pesttől 30 km távolságra levő, ambiciózusan fejlődő Őrbottyán külterületén SZÁNTÓ ÉS LEGELŐ eladó!! A terület közvetlenül Csomád határánál, kedvező adottságú helyen található, könnyen megközelíthető föld úton, akár Csomád akár Őrbottyán felől. Szemben a Pilisi hegység vonulata. A TERÜLET 199.587 m2, amiből 153.127 m2 kivett megnevezésű, azaz több mint 15 hektár más célra, jelenlegi elképzelés szerint lovas komplexum építésére is alkalmas KIVETT TERÜLET!! A teljes terv dokumentáció kész van, kb. 100 m2 területen egy lovas istálló alapozása, betonozása is elkészült. Természetesen más irányú hasznosításra is alkalmas, kellemes adottságú terület, Csomád belterület közelsége miatt akár idősek otthona, vagy más nagyobb beruházás is megvalósítható. AZ AGRÁRTURIZMUSHOZ KIVÁLÓ lehetőség. A földterület 20 éve pihentetett. A földterületről készült a fotó. A terület frissen kimérve hivatalosan földmérő által!!! Szomszédos telkeken lovastanya működik, és hasonló vállalkozások.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Sorház
Nagykovácsi
Munkácsy Mihály utca

110 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Belváros

86 000 000 Ft

Eladó Lakás
Üröm

115 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Százhalombatta
Strand utca

79 900 000 Ft