Báthory utcai iroda

1054 Budapest, Báthory utca 20.

bathory5@cdci.hu
(1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig

Eladó Lakás - Bp I. ker. Tabán - R436256

99 500 000 Ft

I. kerületben, a Tabán mellett, a Vár alatt eladó egy II. emeleti, DNY-i fekvésű, napfényes, 2 + 1 félszobás, körbejárható, jó elosztású, erkályes, tehermentes, gyorsan birtokba vehető, utcai nézetű lakás. A ház rendezett, kuturált, megakarítással rendelkezik és liftes! Az ingatlan nem lakott, ezért gyorsan birtokba vehető. A közlekedés, ellátottság rendkívül jó. Busz- és villamosmegálló 2 perces gyalogos távolságra.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Bástya utca - R436264

104 900 000 Ft

IGAZI KURIÓZUM! BELVÁROSI, UTCAI NÉZETŰ, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Bástya utcában kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 63 m2-es, 2 szobás, ERKÉLYES, cirkófűtéses, D-i fekvésű, napfényes, utcai nézetű, jó állapotú lakást. Az ingatlan jellemzői: az előszobába érkezünk, rögtön jobbra található egy É-i fekvésű, 21 m2-es, tágas, udvari nézetű szoba, tovább haladva jobbra a fürdőszoba, a külön WC található, majd L alakban jobbra tovább a konyhába és az étkezőbe érkezünk, innen nyílik a kamra és a 23 m2-es, tágas, nagy térrel rendelkező, utcai nézetű, D-i fekvésű, csupa napfényes nappali, közvetlen kijárattal a 4 m2-es hangulatos erkélyre. A lakás kitűnő elosztású, 3,9 m belmagasságú, régi fa nyílászárók, eredeti fa parketta, jelen állapotában egy tisztasági festés után költözhető, de felújítás után igazi álom otthonná varázsolható. A ház 1895-ben, késői eklektikus stílusban épült, 4 szintes, LIFTES, jó állapotú. A közös költség: 26.000 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. Központ elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a Dunapart, Vásárcsarnok, éttermek, kávézók, üzletek sokasága megtalálható egy karnyújtásnyira. Szuper közlekedés! M3-as és M4-es Metró, villamos, buszok pár perc sétatávolságra. KINEK AJÁNLOM? Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a központi elhelyezkedést és értékálló befektetést szeretne. Akinek fontos a nyüzsgő belváros közelsége, de mégis egy csendes helyen szeretne élni. A biztonságos környék garantált! Első lakást keresőknek, fiatal pároknak remek választás. Akinek vágya egy olyan lakást vásárolni, ahol akár reggel a hangulatos teraszon kávézgat vagy este a párjával egy pohár bor mellett meghitt, csodás estéket tud eltölteni. Értékálló befektetés, könnyedén kiadható és azonnal pénzt hoz! Az ingatlan per-és tehermentes! Irányár: 104.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Alkotás utca - R436269

89 900 000 Ft

Napfényes, világos, nagy ablakos, felújított lakás eladó a XII. kerületben, Németvölgy városrészben. Az ingatlan a MOM park közelében, egy liftes ház második emeletén található. A lakás 84 m2-es, jelenleg 2 szobás, de könnyedén 3 szobássá vissza lehet alakítani. Az ingatlan teljes körűen felújított. Kondenzációs kazán, háromrétegű hő- és hangszigetelt ablakok, elektromos redőnyök kerültek beépítésre, a fürdőszobában kád és zuhanyzó is van, a mosás egy kisebb háztartási helyiségben oldható meg. A konyha-étkező rész igazán tágas, nyugati fekvésű, délután kap napot. A szobák a Várra néznek, a hangszigetelt ablakok miatt az utcazaj nem szűrődik be. Mind a közlekedés, mind az infrastruktúra kiváló.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Belváros - R436281

217 000 000 Ft

BELVÁROSI ELEGÁNS, KÜLÖNLEGESEN GYÖNYÖRŰ LUXUSLAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Dunapartnál, a Belgrád rakparton kínáljuk megvételre ezt a II. emeleti, hivatalosan 96 m2-es, a valóságban 100 m2-es, 2 + 1 félszobás, amerikai konyhás, cirkófűtéses /padlófűtésen keresztül/, klimatizált, napfényes, csendes mellékutcára néző, 2021-ben teljes körűen és igényesen felújított nagypolgári lakást. Az egyedi színvilággal kialakított modern amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, rögtön balra egy udvari nézetű, DNY-i fekvésű hálószoba található, mellette egy WC kézmosóval és egy tároló, majd tovább haladva az elegáns, harmonikus színvilágú, tágas, utcai nézetű nappaliba érkezünk, majd rögtön jobbra, utcai nézetű, egyedi tervezésű hálószoba, hatalmas beépített gardróbszekrénnyel és közvetlen kapcsolattal a fürdőszobával. A lakás belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, Swarovskí kristállyal díszített lámpatestek és kilincsek, Blackout sötétítőfüggönyök, tölgyfa padló, Küppersbursch wok tűzhely és főzőlap, Bosch sütő, Siemens hűtő és fagyasztó, Fisher Art klíma, 70 col Samsunk Smart TV, hang- és hőszigetelt nyílászárók, extra hangszigetelt falak, egyedi tervezésű bútorok és különleges csillárok teszik még varázslatosabbá. A lakás előtt saját terasz lett kialakítva, gyönyörű, virágzó növények színkavalkádja igazán szemet gyönyörködtető látvány. Igény esetén van lehetőség az udvarban parkolóhelyet bérelni. A ház 18966-ban épült, 5 szintes, LIFTES, belül felújított, kívül jövő év elején kezdődően fel lesz újítva (aláírt megállapodás). A közös költség 31.000 Ft, amely korlátlan vízhasználatot tartalmaz. A lakás kiemelten ellátott, környékén az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A nyüzsgő belváros, az üzleti negyed közelsége, a Dunapart, a Gellérthegy, a Gellért gyógyfürdő és számos kulturális és szórakozási lehetőség minden egy karnyújtásnyira. Olyan új tulajdonost keresünk, aki nem szeretne a felújítással bajlódni, hanem élvezni kívánja a lakás nyújtotta előnyöket. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, bútorok, textilek és a dekoráció az ár részét képezi. Irányár: 217.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Hungária körút - R430117

63 250 000 Ft

XIV. kerületben, a Hungária körúton kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 77 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 KÜLÖN NYÍLÓ szobás, ERKÉLYES, 2 fürdőszoba WC-vel + külön WC, cirkófűtéses, NAPFÉNYES, átszellőztethető, utcai és kertre néző ablakokkal rendelkező, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, 2016-ban teljes körűen, igényesen FELÚJÍTOTT lakást. Ideális befektetés, gyorsan kiadható és gyermekes család számára is kényelmes életet biztosít. Az 1-es villamos pár perc sétával elérhető. A gépesített konyhabútor, az előszobában és a szobában lévő beépített bútorok és a tükrös tolóajtó az ár részét képezi. Irányár: 63.250.000 Ft

Kiadó Iroda - Bp IV. ker. Wolfner utca - R435173

275 000 Ft

Exkluzív környezetben, a Dunapart és Újpest központ közvetlen közelében iroda kiadó! IV. kerületben, Újpesten kínálom bérbevételre ezt az I. emeleti, 51 m2-es, 2 + 1 félszobás irodát a Metrodom Panoráma társasházban. Az iroda biztonsági ajtóval és tűzjelző rendszerrel ellátott, tágas és jól pakolható terekkel, 3 méteres belmagassággal rendelkezik. Az épületben 24 órás portaszolgálat működik, ahol a látogatókat nagyvonalú, elegáns előtér várja. Az iroda fürdővel és konyhával is felszerelt, így akár lakásként is funkcionálhat igény szerint. Bérleti díj: 275.000 Ft + rezsi és két havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal birtokba vehető. Egyéb extrák: Az épület 1. emeletén felszerelt közösségi szoba, a tornyok közötti téren élelmiszerboltok, fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, egyéb üzletek nyitnak hamarosan. Duna part és hajóállomás 8 perces sétával könnyen elérhető.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Visegrádi utca - R435531

300 000 EUR

ÚJLIPÓTVÁROSBAN ELEGÁNS, NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Katona József utca sarkán kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 99 m2-es, 3 szobás, amerikai konyhás, egyedi mérésű távfűtéses, csendes, teljes körűen felújított, kertre néző, VILÁGOS lakást. A lakás kitűnő elosztású, 3 külön nyíló szoba, ablakos külön WC, sarokkádas fürdőszoba, modern, elegáns, gépesített konyha, hatalmas ablakok, nagy terek, elektromos redőnyök, csend és madárcsicsergés. A ház 1910-ben épült, 5 szintes, liftes, jó állapotú, műszakilag felújított. A közös költség 22.500 Ft. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 280.000 EURO.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Táborhegy - R435603

315 000 000 Ft

TÁBORHEGYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS! III. kerületben kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 158 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, duplagarázsos, 64,3 m2-es teraszos, csendes, napfényes, K-i fekvésű, napelemes, padlófűtéses, hőszivattyús, prémium minőségű anyagokkal kivitelezett, kiemelten magas műszaki tartalommal épülő luxuslakást saját kerttel. Irányár: 315.000.000 Ft Duplagarázs + 15.000.000 Ft

Eladó Lakás - Bp III. ker. Táborhegy - R435606

315 000 000 Ft

TÁBORHEGYEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS ELADÓ! III. kerületben kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 158 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, duplagarázsos, 64.3 m2-es teraszos, csendes, napfényes, K-i fekvésű, napelemes, padlófűtéses, hőszivattyús, prémium minőségű anyagokkal kivitelezett, kiemelten magas műszaki tartalommal épülő luxuslakást saját kerttel. Irányár: 315.000.000 Ft Duplagarázs + 15.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Tata Kocsi utca - R435681

63 000 000 Ft

Eladó Tata Óváros szivében egy hangulatos, 89 nm-es, 4 szobás lakás. A ház és környezete rendezett, gyakorlatilag a város főterének közvetlen szomszédságában található. Üzletek, posta, polgármesteri hivatal, iskolák néhány perc sétával elérhetőek. Fűtés, melegviz előállítás gáz cirkóval történik. Parkolás az udvarban lehetséges.

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Madárhegy - R435803

269 000 000 Ft

Madárhegyen, új építésű, örökpanorámás luxuslakás eladó! XI. kerületben, Madárhegyem kínálom megvételre ezt 146 m2-es + 60 m2-es teraszos, 5 szobás, amerikai konyhás, 3 fürdőszobás, kertkapcsolatos, 225 m2-es kizárólagos kerthasználattal, napfényes, exkluzív ingatlant. Az 1488 m2-es telken elhelyezkedő, 3 szintes épület első emeletén található a lakás, ami a telek lejtéséből adódóan kertkapcsolatos is. A feltüntetett ár nem tartalmazza a két állásos teremgarázs beállóhelyet, ahol elektromos autó töltésére is van lehetőség. A leálló része fűtött, így télen is kényelmesen használható. A beállók mellett helyezkedik el a lakáshoz tartozó tároló is. MŰSZAKI JELLEMZŐK: Levegős hőszivattyús fűtésrendszer, ami minden szobában, netes eléréssel is egyedileg szabályozható fűtéssel, hűtéssel, nappaliban, konyhában, étkezőben, fürdőkben, előtérben, folyosón padlófűtéssel kiegészülve. Hővisszanyerős, entalpiás Vaillant szellőztető rendszer minden helységben. 500 literes használati melegvíz tartály. Vízlágyító rendszer. Internorm műanyag ablakok, erkélyajtók és emelő toló ajtó 0,7 Uw értékkel. A falszerkezet Porotherm HS 44 cm vastag elemből készült 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. Lift. Fűtött garázslejáró. Távirányítású elektromos alumínium zsaluzia és redőnyök. Napelem előkészítés. Laufen szaniterek, fürdőszoba bútorok és tükrök. Hüppe kabinok. Geberit WC tartályok. Hansgrohe Metris S csaptelepek, esőztetős zuhanyok. Elektromos törölköző szárítók. Méretre szabott, beépített TH Design konyha és sziget opcionálisan Neff gépekkel, hűtő nélkül. Videó kaputelefon. Telekom széles sávú internet (üvegkábel). Paradox, webes riasztórendszer. Biztonsági bejárati ajtó ujjlenyomat olvasóval. Garázsban elektromos autótöltő kiépítés (11kW). A tároló és a teremgarázs helyek megvásárlása kötelező. Ára + 40 Millió Ft. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Irányár: 269.000.000 Ft.

Kiadó Iroda - Bp IV. ker. Attila - R435884

315 000 Ft

Exkluzív környezetben, a Dunapart és Újpest központ közvetlen közelében iroda kiadó! IV. kerületben, Újpesten kínálom bérbevételre ezt az I. emeleti, 60 m2-es, 2 szobás irodát a Metrodom Panoráma társasházban. Az iroda biztonsági ajtóval és tűzjelző rendszerrel ellátott, tágas és jól pakolható terekkel, 3 méteres belmagassággal rendelkezik. Az épületben 24 órás portaszolgálat működik, ahol a látogatókat nagyvonalú, elegáns előtér várja. Az iroda fürdővel és konyhával is felszerelt, így akár lakásként is funkcionálhat igény szerint. Bérleti díj: 315.000 Ft + rezsi és 2,5 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető! Egyéb extrák: Az épület 1. emeletén felszerelt közösségi szoba, a tornyok közötti téren élelmiszerboltok, fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, egyéb üzletek nyitnak hamarosan. Duna part és hajóállomás 8 perces sétával könnyen elérhető.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Józsefváros, Nagykörúton belül - R435989

99 900 000 Ft

Eladó egy rendkívül jó elosztású, saját részre, teljes körűen felújított lakás a Palotanegyedben. A 3 külön nyíló, tágas szoba mind utcai nézetű. A ház patinás belső udvara és a lépcsőház gyönyörűen felújított. Közös költsége 24500 Ft és minden egyedi mérésű (víz, gáz, villany). Az ingatlan lakásnak és irodának egyaránt alkalmas. A közlekedés, ellátottság kiváló. Irányár: 99.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Belváros - R436077

69 900 000 Ft

BELVÁROSBAN UTCAI NÉZETŰ STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! V. kerület belvárosában, közel a Váci utcához kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 26 m2-es, házközpont és infrapanel fűtéses, hűtő-fűtő klímás, csendes, napfényes, utca nézetű, 2018-ban felújított jó állapotú lakást. A ház 1930-ban épült 6 szintes, liftes, jó állapotú és a rövid távú kiadás engedélyezett. Szuper befektetés! Akár rövid távon is tovább üzemeltethető vagy hosszútávon is gyorsan kiadható. Első lakást keresőknek is tökéletes választás! Ezen a helyen élni presztizs értékű. Jó infrastrúktúra, éttermek, kávézók, üzletek sokasága minden egy karnyújtásnyira. Duna part pár perc séta. Az ingatlan per és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, bútorok, kiegészítő dekorok az ár részét képezik. Irányár: 69.900.000 Ft

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Rumbach Sebestyén utca - R436103

139 900 000 Ft

VII. kerületben, a Belváros szívében, a Zsinagógához közel, a Rumbach Sebestyén utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratú lakást, amelyet az idők során a tulajdonosa egybenyitott, de könnyedén visszaállítható az eredeti állapotába. A lakásban 3 külön nyíló szoba van és két fürdőszoba, amelyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós. A konyhából nyílik egy kis méretű erkély is. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is tökéletes választás lehet. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Fűtése házközponti, vízóra van! Irányár: 139.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Fáy utca - R436142

62 500 000 Ft

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Kalocsai utca - R436173

32 500 000 Ft

BEFEKTETÉSRE, AZONNAL KIADHATÓ! XIV. kerületben, Alsórákos csendes mellékutcájában eladó egy 13 lakásos ház I. emeletén elhelyezkedő, 31 m2-es, 2 szobás, mini konyhás apartman lakás. A kert közös használatú, medencével. Az udvaron autó beállási lehetőség biztosított. A lakáshoz tartozik, és a vételár részét képezi 2 db, zárható, saját tároló (4,8 m2, 6,8 m2). A közös költség: 22200 Ft, ami tartalmazza a fűtés, a villany, a víz, a csatorna és a szemétszállítás díját. Tulajdoni lapon nem lakás besorolású, önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, ezért csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk. Fizetési könnyítés megoldható. Megtekintése rugalmas, akár hétvégén is!

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Teréz körút - R436200

119 900 000 Ft

VI. kerületben, a Teréz körúton kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 106 m2-es, 3 szobás, erkélyes, cirkófűtéses, DNY-I fekvésű, napfényes, utcai nézetű, 2010-ben teljes körűen felújított, jó állapotú ingatlant. A ház 1920-ban épült, V. szintes, LIFTES, kívül-belül jó állapotú. Az ingatlan per- és tehermentes és udvari beállási lehetőség igényelhető! Irányár: 119.900.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Tata Zsigmond utca - R436204

95 000 000 Ft

Eladó Tatán, a vasútállomáshoz közel egy kétszintes, 120 m2-es, 6 szobás, jó állapotú, cirkófűtéses családi ház. A házban két önálló lakás van kialakítva, így akár befektetés célra, akár két generáció együtt élésére is alkalmas.

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Balogh Tihamér utca - R436229

149 000 000 Ft

XI. Gellérthegy közepén, gyönyörű 1700 m2-es ősfás telken, az Arboretum szomszédságában, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában, Somlói és Ménesi útról is megközelíthető, 1923-ban épült, 6 lakásos gyönyörű, renovált villaépületben eladó egy 55 m2-es, jelenleg 2 szobás, de könnyen amerikaikonyhás nappali + 2 hálószobássá alakítható, pazar hangulatú, neves belsőépítész segítségével teljesen felújított lakás. A telken elől egy kis kert van, ahol közösségi életet lehet élni, hátul a hatalmas, ősfás telken pedig nagy terek játszásra, sütögetésre, pihenésre, kertészkedésre, életre, nyugalomra szolgálnak. Az utcában különálló garázs megvételére is van lehetőség! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, telefonon rugalmasan elér! Irányár: 149 M Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

72 990 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Toldy Ferenc utca

70 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Kanizsai utca

24 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Solymár
Erdő utca

119 900 000 Ft