Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Dabas, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Dabas - R431386

19 500 000 Ft

Figyelem, Dabason tanya eladó! A tanyavilág szerelmeseinek ajánlom figyelmébe ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező tanyát. Vadregényes környezetben, nyugodt, csendes helyen, a természet lágy ölén terül el az ingatlan, több mint 14000m2-en. Több melléképülettel rendelkezik, valamint egy 180m2-es félkész házzal. A ház nem utcafrontra épült, az útról nem is lehet látni, így diszkréten elvonulhat az új tulajdonos. A ház tető alatt van, nyílászárók és burkolatok még nincsenek, illetve az egyéb munkálatok már Önre várnak. Közművekkel nem rendelkezik az ingatlan, a vízellátása fúrt kútról működik. Villany és gáz az utcában sincs, így egyéb fűtési módban, valamint napelemes megoldásban tud gondolkozni az új tulajdonos. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R431220

25 000 000 Ft

Kizárólag a CDC ingatlan ajánlatában kínálunk eladásra, Dabas Gyón központi részén egy 66m2-es, 2 szoba, konyha, nappali, fürdőszoba wc-vel rendelkező családi házat, melyhez egy 16m2-es fedett terasz is tartozik. Az ingatlan 581m2-es parkosított, összközműves telken helyezkedik el. Fúrt kúttal is rendelkezik. A fűtése gázcirkóról, illetve vegyestüzelésű kazánról megoldott. Beton sávalapra vegyes falazatból épült. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R431115

3 500 000 Ft

Dabas-Gyónon eladó egy 1208m2 –es építési telek, melynek utcafronti szélessége 20 méter. Nyugalom és csend várja az ideköltözőket. A közművek bevezetése az új tulajdonosra vár. A villany az utcában található. Kizárólag irodánk kínálatában! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R431106

29 000 000 Ft

Kivételes ajánlat! Dabason központ közeli helyen eladó egy családi ház, amelyhez egy üzlethelyiség is tartozik. Az ingatlan tégla építésű, összközműves. A felújítás folyamatban van. A ház elrendezése kifogástalan, 3 szobából, két fürdőszobából, egy konyhából, mosokonyhából, tároló helyiségekből és egy hatalmas nappaliból áll. Két generációs ingatlanként is használható, külön-külön lakrészekre is osztható. Meleg víz ellátásáról 2 bojler is gondoskodik. Fűtése jelenleg kialakítandó. Gázkazán található az egyik melléképületben a garázshoz tatozó épületbe pedig új vegyes tüzelésű kazán kerül beszerelésre. A házon belül több kémény található, ahova kandalló illetve kályha kiépíthető. A telek 800 m2, amin örökzöld növények díszítik a környezetet. Ha felkeltette érdeklődését és van még kérdése kérem hívjon, hogy utána meg tudjam mutatni az ingatlant.

Eladó Önálló ház - Dabas - R431069

41 800 000 Ft

Dabas-Gyónon csendes mellékutcában 602 m2-es telken eladó egy 120m2-es,4 szobás /könnyedén 5 szobássá alakitható/ tetőtér beépitéses,szigetelt, nyitott galériás ház.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hivjon.

Eladó Telek - Dabas - R430928

7 000 000 Ft

Dabason eladó egy 1331 m2-es telek, melynek utcafronti szélessége 14 méter. Közművek közül a gáz és csatorna a telken belül van, a villanyt pedig vissza kell kötni. Fúrt kúttal rendelkezik. Pár percre minden megtalálható, iskola, bolt, buszmegálló, kormányablak. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R430856

59 900 000 Ft

Budapest vonzáskörzetében EXKLUZÍV családi házzal egybekötött iroda várja új tulajdonosát Dabason! Az ingatlan tégla építésű, összközműves, természetvédelmi övezet közelében, nyugis utcában található, összetartó közösséggel. 1980-as években épült a ház, ami az elmúlt 10 évben az utolsó négyzetméterig fel lett újítva. Kezdve a szigetelés, tetőszerkezet cserével, bővítés, nívós belső kialakítás és rengeteg extrák felszerelésével. A ház lakótere 86 m2, amihez egy előszoba, 2 szoba, egy nappali-étkezővel és fürdőszoba tartozik. Az alsó szint 70 m2, külön bejáratú, egy konyha étkezővel egy tárolóhelyiség és üzlethelyiség kapott helyet. Ezen felül irodahelyiséggel és egy szaunával is bővítve lett az építmény. A tetőtér jelenleg nem lakott, de szigetelt így további helyiségek kialakíthatóak. A válaszfalak már megvannak. Hatalmas garázs és szaletli található a rendezett, parkosított udvarban. Az ingatlanban minden megtalálható ami egy család és egy cég számára szükséges vagy két generáció együtt élésére. A fűtésről jelenleg vegyes tüzelésű kazán és inverteres hűtő - fűtő légkondicionáló gondoskodik, de gázkazán beszerelésére is van lehetőség. Az említett extrák alatt értendő medence, szauna,kamerarendszeres riasztó, klíma, elektromos kapu, kerti épített sütögető, elektromos redőny. Ha érdekli az ingatlan, bővebb tájékoztatásért kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R430850

21 000 000 Ft

Alkalmi áron! Dabas kertvárosi részén kínálok eladásra egy téglából épült tetőteres családi házat, mely jelenleg 3 szobás, de a tetőtérben kialakítható még egy háló és egy fürdő, a fűtés és a vízkiállások ehhez már adottak. A lakótér a két szinten összesen 98m2, az egész ház alatt pince található, itt kapott helyet a garázs is. A közművek közül a villany van bekötve, a vízellátás fúrt kútról működik, a ház melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokkal, a meleg vizet egy villanybojler biztosítja. Az alsó szinten található a háló, a nappali, az ebédlő, a fürdő és a konyha. Az emeleten van egy hatalmas háló és itt lehet még kialakítani plusz egy hálót és a fürdőt. Kivételes lehetőséget ajánlok ne szalassza el, ha kérdése van hívjon bizalommal. Kizárólag irodánk kínálatában.

Eladó Telek - Dabas - R430683

4 500 000 Ft

Eladó Dabas egyik mellékutcájában egy 768 m2-es teljesen körbekerített telek. Közművek közül a villany telken belül, a többi pedig az utcában található. Közelben bolt, iskola, buszmegálló, kormányablak. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R430678

33 000 000 Ft

Dabas szívében, mégis távol a város zajától, eladó egy 5500 m2-es ipari terület, ami telephelyként és akár gazdálkodási céllal is hasznosítható. A telek bekerített, a közművek könnyen elérhetőek. A telek nagysága miatt osztható. Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretne többet megtudni az ingatlanról, hívjon a megadott telefonszámon!

Eladó Önálló ház - Dabas - R430664

25 400 000 Ft

KIVÉTELES AJÁNLAT! Dabas központjában 2 szoba+ nappalis, összközműves családi ház keresi új tulajdonosát! A nyeles telken lévő családi házhoz egy másik ingatlanon keresztül juthatunk be. A ház alapterülete 53m2, a telek mérete 480m2, amit már csak egy oldalról kell lekeríteni. Ez a szuper kis családi ház 2014-ben épült 30-as téglából, 10cm-es szigeteléssel, fa szerkezetű födémmel, színre festve. Egyedi mérőórákkal felszerelt, az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. Az árban benne van a beépített konyhabútor a mosogatógép nélkül és a fürdőszobabútor. A központhoz pár perces sétával juthatunk el! További kérdéseivel kérem hívjon bizalommal!

Kiadó Raktárépület - Dabas - R430630

446 000 Ft

Dabas központi részén, az 5-ös számú főútvonal mellett több részből álló, 1275m2-es raktár hosszú távra kiadó. Ennek a 3. része egy csarnok, ami 446 m2. Az M5-ös autópálya újhartyáni lehajtójától pár percre található. Az épület 3 részre bontható: iroda+raktár 376m2, 1. csarnok: 453m2, 2. csarnok 446m2. A csarnokok szigetelt szendvicspanelből készültek, itt a fűtést kalorifer hőlégbefúvók biztosítják, az irodahelyiségekben pedig radiátorok. Kiváló lehetőségek vannak ebben az ipari ingatlanban, lehet itt iroda, üzlet, bemutatóterem, szerviz, raktár, gyártócsarnok. A főútról a kamionok behajthatnak mindkét oldalról, ráadásul a telek két bejárattal is rendelkezik. A közművek közül csak a csatornára nincs rákötve az ingatlan, de külön szennyvíztárolóval rendelkezik, az esővíz elvezetéséről pedig egy szikkasztó gondoskodik. További extrák: ipari áram, riasztó. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal. Irányár 1000 Ft/m2.

Kiadó Raktárépület - Dabas - R430629

453 000 Ft

Dabas központi részén, az 5-ös számú főútvonal mellett több részből álló, 1275m2-es raktár hosszú távra kiadó. Ennek a 2. része egy csarnok, ami 453 m2. Az M5-ös autópálya újhartyáni lehajtójától pár percre található. Az épület 3 részre bontható: iroda+raktár 376m2, 1. csarnok: 453m2, 2. csarnok 446m2. A csarnokok szigetelt szendvicspanelből készültek, itt a fűtést kalorifer hőlégbefúvók biztosítják, az irodahelyiségekben pedig radiátorok. Kiváló lehetőségek vannak ebben az ipari ingatlanban, lehet itt iroda, üzlet, bemutatóterem, szerviz, raktár, gyártócsarnok. A főútról a kamionok behajthatnak mindkét oldalról, ráadásul a telek két bejárattal is rendelkezik. A közművek közül csak a csatornára nincs rákötve az ingatlan, de külön szennyvíztárolóval rendelkezik, az esővíz elvezetéséről pedig egy szikkasztó gondoskodik. További extrák: ipari áram, riasztó. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal. Irányár 1000 Ft/m2.

Kiadó Iroda - Dabas - R430628

376 000 Ft

Dabas központi részén, az 5-ös számú főútvonal mellett több részből álló, 1275m2-es raktár hosszú távra kiadó. Ennek az első része iroda+raktár 376m2. Az M5-ös autópálya újhartyáni lehajtójától pár percre található. Az épület 3 részre bontható: iroda+raktár 376m2, 1. csarnok: 453m2, 2. csarnok 446m2. A csarnokok szigetelt szendvicspanelből készültek, itt a fűtést kalorifer hőlégbefúvók biztosítják, az irodahelyiségekben pedig radiátorok. Kiváló lehetőségek vannak ebben az ipari ingatlanban, lehet itt iroda, üzlet, bemutatóterem, szerviz, raktár, gyártócsarnok. A főútról a kamionok behajthatnak mindkét oldalról, ráadásul a telek két bejárattal is rendelkezik. A közművek közül csak a csatornára nincs rákötve az ingatlan, de külön szennyvíztárolóval rendelkezik, az esővíz elvezetéséről pedig egy szikkasztó gondoskodik. További extrák: ipari áram, riasztó. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal. Irányár 1000 Ft/m2.

Eladó Telek - Dabas - R430620

21 250 000 Ft

Csak a CDC kínálatában! Dabas szívében, ipari területet kínálunk megvételre. A terület nagysága 2500 m2, ami nagy mértékben bővíthető is! A terület jól működő vállalatokkal, cégekkel határolt. Könnyen megközelíthető, azonnal birtokba vehető és további terjeszkedésre is van lehetőség. Közművek bekötése is könnyen megoldható. Amennyiben keresi az optimális telephelyet, akkor megtalálta! Várom hívását!

Kiadó Raktárépület - Dabas - R430592

1 275 000 Ft

Dabas központi részén, az 5-ös számú főútvonal mellett több részből álló, 1275m2-es raktár hosszú távra kiadó. Az M5-ös autópálya újhartyáni lehajtójától pár percre található. Az épület 3 részre bontható: iroda+raktár 376m2, 1. csarnok: 453m2, 2. csarnok 446m2. A csarnokok szigetelt szendvicspanelből készültek, itt a fűtést kalorifer hőlégbefúvók biztosítják, az irodahelyiségekben pedig radiátorok. Kiváló lehetőségek vannak ebben az ipari ingatlanban, lehet itt iroda, üzlet, bemutatóterem, szerviz, raktár, gyártócsarnok. A főútról a kamionok behajthatnak mindkét oldalról, ráadásul a telek két bejárattal is rendelkezik. A közművek közül csak a csatornára nincs rákötve az ingatlan, de külön szennyvíztárolóval rendelkezik, az esővíz elvezetéséről pedig egy szikkasztó gondoskodik. További extrák: ipari áram, riasztó. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal. Irányár 1000 Ft/m2.

Eladó Telek - Dabas - R430591

20 000 000 Ft

Dabas frekventált helyén, ipari övezetben, azonnal birtokba vehető ipari terület eladó! Lehetőségek tárháza! A területek minimum 2500 m2-től vásárolhatóak, de bővíthetőek akár néhány év múlva is, nagyon jól kidolgozott konstrukció alapján. A közművek az utcáról beköthetőek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Eladó Önálló ház - Dabas - R430587

14 990 000 Ft

Csak a CDC kínálatában! Dabas nyugodt, csendes részen kínálunk eladásra egy tégla építésű, 2 szobás, 80 m2-es, összközműves családi házat. Az ingatlan fűtése konvektorral és cserépkályhával megoldott. A házban két nagy szoba, egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba és egy wc lett kialakítva. A ház belső elrendezése átalakítható és a tetőtér is beépíthető. Az ingatlanhoz 2354 m2-es terület tartozik, ahol melléképület és egy felújítandó garázs is megtalálható. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Üzlethelyiség - Dabas - R430579

64 000 000 Ft

Dabas-Sári forgalmas útja mentén kínálunk Önnek eladásra egy felújított, 73 m2-es kávézót, melynek 32 m2-es a vendéglátó része, és egy 64 m2-es vegyes boltot, melynek 52 m2 a vásárlótere. Mindkét részben szinte az összes berendezés, illetve eszköz megtalálható és a vételár részét képezi, így Önnek már csak be kell indítania álmai vállalkozását. Az ingatlan tetőterében egy 158 m2-es tágas terekkel rendelkező igényesen kialakított lakás található, fűtéséről gázcirkó gondoskodik. Ha szeretné megnézni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R430577

64 000 000 Ft

Dabas-Sári központi részén kínálunk Önnek egy 158 m2-es, tágas terekkel rendelkező, igényesen kialakított családi házat, melynek a földszintjén kialakíthatja saját vállalkozását. A lakás az ingatlan tetőterében került kialakításra, fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A földszinti részben két üzlethelyiség található, az egyik vegyesboltnak lett kialakítva, a másik kávézónak. Mindkét részben szinte az összes berendezés, illetve eszköz megtalálható és a vételár részét képezi, így Önnek csupán be kell költöznie, és beindítania álmai vállalkozását. Várom hívását, nézze meg mihamarabb!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szent István krt.

1 300 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Róbert Károly körút

26 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely

92 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Judit utca

19 900 000 Ft