Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Tapolca, Veszprém - ingatlanok

Eladó Lakás - Tapolca Kazinczy Tér - R430484

12 200 000 Ft

Eladóvá vált ügyfelem szeretett ingatlana! A lakás alapterülete 58 m2, az 5. emeleten helyezkedik el . Eddig egy fiatal pár használta és saját igényükre átalakították át. Így egy amerikai konyhás hatalmas étkező – nappalis rész lett kialakítva. Mivel a hely tágassága megengedi ebből egy második szoba is kialakítható. Körülbelül 5 éve, a beköltözésükkor az egész lakás burkolata cserélve lett, bele értve az erkélyt is. A nyílászárók szintén cserélve lettek, továbbá szúnyoghálók és redőnyök is felhelyezésre kerültek. A lakásban távfűtési rendszer van. Az épületben 2 lift is található, melyek idén cserélve lesznek. Jövő évvel kezdődik meg egy elnyert pályázatnak köszönhetően az épület homlokzatának teljes felújítása. . A szinten található a lakás saját tárolója. A város: Tapolca, a környék a közkedvelt „Y” házak. Közkedvelt, hiszen minden megtalálható egy helyen, amire egy családnak, egy fiatal párnak vagy bárkinek szüksége lehet. Iskola, gyógyszertár, óvoda, élelmiszerbolt gyalogosan 5 perces sétával megközelíthető. A város a híressé vált Balaton felvidéken helyezkedik el, gyönyörű hegyeinket minden nap megtekintheti az erkélyről, az a szerencsés, akié lesz ez az ingatlan. Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal. Irányár: 12,2 Millió Forint

Eladó Lakás - Tapolca - R430381

14 900 000 Ft

SÜRGŐS!!! Tapolcán nyugati városrészében a Sümegi úton eladó egy negyedik emeleti 66 m2-es, 1 + 2 félszobás panellakás. A lakásban felújításon esett át mindegyik szoba, étkező, fürdőszoba. Műanyag nyílászárókra lettek az ablakok kicserélve, az ajtó szintén cserén esett át. A konyha valamint a WC még felújításra vár. A radiátorok úgyszintén cserélve vannak. A lakás fűtése távfűtéses, és egyedi mérőkkel van felszerelve. A több szoba miatt ideális többgyermekes család részére. A közelben óvoda, iskola bolt, orvos rendelő, buszmegálló. További információval megkeresésre szívesen szolgálunk. Irányár: 14,9 Millió Ft.

Eladó Lakás - Tapolca - R430309

15 900 000 Ft

Tapolcán a belvárosban eladó egy 69 nm-es, három külön bejáratú szobával, étkezővel, fürdőszoba/WC, konyha, tároló helyiségekkel rendelkező 4. emeleti téglalakás. Fűtése távfűtés, mely a kelet-nyugat égtáji fekvésének köszönhetően kedvező költségekkel rendelkezik. Nyílászárócserék történtek az ingatlanban, két szobában klíma lett telepítve. Parkolást a ház előtt lehet megoldani kedvezményesen. Az ingatan központi elhelyezkedése miatt, pár perc sétára található minden ami a napi élethez szükséges, posta, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, …. Stb. Ajánljuk az ingatlant nagyobb családok részére, hiszen a lakás paraméterei megfelelnek a CSOK-ot igénybe venni szándékozó ügyfelek számára. Irányár: 15,9 M Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R430109

18 900 000 Ft

Családi ház? Orvosi rendelő? Üzlet? Döntse el Ön milyen célra kívánja hasznosítani az általam hirdetett ingatlant! Tapolcán a kedvelt kertvárosban eladó egy 49 nm-es lakóterű lakóházként nyilvántartott, jelenleg más funkciót betöltő családi ház. Két szoba, fürdő/WC, közlekedő valamint még egy külön WC helyiségekkel rendelkezik. Fűtése gázcirkó fűtéssel üzemel, hőleadása padlófűtésen keresztül történik. 2011-ben felújításon esett át, mely magában foglalja a nyílászárók cseréjét minőségi fanyílászárókra, villany, vízvezetékek cseréjét, a tető szigetelését járólapozást, csempézést. Riasztó rendszerrel ellátott. A hozzá tartozó telek 298 nm, melyen egy ásott kút is található. A ház igény szerint bővíthető. Irányár: 18,9 MFt.

Eladó Sorház - Tapolca - R430077

18 900 000 Ft

Tapolcán jó helyen lévő sorházrész, csendes jó környéken eladó. Az épület kis felújítást igényel, de jó kialakítású. Apró javítások és festés után költözhető, saját lakásnak vagy befektetési szándékkal is megfelelő.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429901

12 500 000 Ft

Tapolcán eladó egy 1800-as években épült skanzenba illő boltíves ház. Az alaprajz szerint két szoba, előszoba, füstös konyha, fürdő/WC, konyha helyiségek találhatók a 84 nm-es ingatlanban. Építési anyaga kő. Közművek közül víz, villany, csatorna van, a gáz a telken belül helyezkedik el. A hozzá tartozó terület 1518 nm, melyen még egy gazdasági épület is helyet kapott, akár műterem is kialakítható benne. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a régi magyar népi építészet motívumait szeretnék ebben a házban újra életre kelteni egy kis ráfordítással. Irányár: 12,5 MFt.

Eladó Önálló ház - Tapolca Fő - R429838

19 800 000 Ft

Raposkai Vendégház! Szépen berendezett,szépen felújított és gondosan kialakított vendégház a Balaton-felvidéken eladó. Ajánljuk befektetési céllal vagy saját részre nyaralónak. Az épület minősége és kialakítása olyan állapotú, hogy csak használatba kell venni, különösebb felújítást nem igényel. Teljes közművekkel rendelkezik az ingatlan, jól megközelíthető csendes helyen található. A telken gyümölcsfák és melléképületek /garázs, pince/ találhatók. A kellemes terasz a reggeli és délutáni órákban a csendes pihenés és a gondtalan kikapcsolódás ideális helyszíne. A további kérdésekre szívesen válaszolunk.

Eladó Telek - Tapolca - R429409

9 500 000 Ft

Befektetési lehetőség! Egy frekventált helyen elhelyezkedő, GKSZ-1 övezeti besorolású 3001 m2 terület nagyságú telket ajánlok a figyelmükbe, amely Tapolcától mintegy 4 km-re található. Tapolcát Szigligettel összekötő út és Raposka Fő utcájának a sarkán terül el. A telekre üzleti célú épület emelhető, melyen belül szolgálati lakórész is kialakítható, 300 m2 alapterületen pince, földszint és tetőtér szintekkel, a helyi építési szabályok figyelembe vételével. Közművek: ivóvíz, szennyvíz csatorna, elektromos áram a telken belül vannak. A telek megközelíthetősége Raposka Fő utcájáról történik, amelyre a bejárást egy megépített betonhíd biztosítja. Ajánlom az ingatlant a könnyűipar, turisztika, és élelmiszeriparban tevékenykedők számára. További információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 9,5 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429407

14 000 000 Ft

Eladó Tapolcán a belvárosban egy 64 m2-es, két szobás családi ház, 441 m2-es telek területtel. A ház elrendezése: két szoba, (lehetőség van 3 szoba kialakítására is) konyha, előszoba, és fürdőszoba. Fűtése: Vízteres cserépkályhával történik. Közművek: ivóvíz, szennyvíz csatorna, elektromos áram. Az ingatlanhoz tartozik még két gazdasági épület. Egy 60 m2-es, valamint egy kisebb alapterületű épület. Az udvar rendezett, gyümölcsfákkal beültetett. További információért kérem, hívjon bizalommal! Az ingatlan ára: 14 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429237

25 500 000 Ft

Üzlet + 2 lakás = családi ház! Remek lehetőség , ne hagyja ki! Tapolca frekventált, nagy átmenő forgalommal rendelkező utcájában, utcafronti üzlet, családi házzal eladó! Az ingatlan hasznos alapterülete 150 nm, ami az üzletet és jelenleg két külön bejáratú lakrészt foglal magába. Ezenkívül még pince, , gazdasági épületek, garázs, valamint garázsok (teherautók számára) található a 1254 nm nagyságú telken. A részben esztétikailag és műszakilag felújított épület, gáz központi fűtéssel rendelkezik. Ajánljuk üzleti és lakhatási célú hasznosításra. További információ személyesen ! Irányár: 25,5 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R428448

24 800 000 Ft

Tapolcán kertes családi ház eladó. A kert a telek mérete lehetővé teszi a gyerekek játszadozását, de nem olyan nagy, hogy a fűnyírás fárasztó lenne. Az épület azonnal beköltözhető, természetesen az igények szerint felújítható. A 4 szoba és 2 fürdőszoba jó lehetőség nagyobb méretű család számára élettérnek. További információkkal szívesen szolgálunk telefonon is.

Eladó Telek - Tapolca - R427298

1 900 000 Ft

Tapolca Mogyorós-hegyen eladó egy 1534 nm-es zártkerti ingatlan, melyen szőlő és gazdasági épület található. A terület osztatlan közös. A ház összes hasznos területe 28 nm, mely egy 16 nm-es pincéből, és egy 12 nm-es tartózkodó helyiségből áll. A házban villany van, a víz ciszternából nyerhető. A terület olaszrizling kordonos szőlővel van betelepítve, valamint alma, cseresznye, meggyfa is található. A területről egész Tapolca látható. Ajánlom hobbikertészkedésre, aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Irányár: 1,9 MFt.

Eladó Telek - Tapolca Zártkert - R427263

2 300 000 Ft

Tapolca Mogyorós dűlőn eladó egy 1301 nm-es zárkerti ingatlan, melyen szőlő valamint egy gazdasági épület található. A terület olaszrizling szőlőfajtával van betelepítve, a sorok között gyümölcsfák találhatók. Az épületben villany van, víz esővízzel teli ciszternából nyerhető.A területről egész Tapolca látható, valamint a Csobánc hegyre is rálátni. Ajánlom hobbi borászkodásra, kertészkedésre vágyóknak.Az ingatlan igény szerint további területtel bővíthető. Irányár: 2,3 MFt

Eladó Telek - Tapolca Külterület - R427228

5 500 000 Ft

Mezőgazdasági terület eladó! A Szent György- hegy lábánál, Raposka külterületén 27530 m2 egybefüggő terület eladó, szántó művelési ággal ! Az ingatlan jelenleg kiváló lehetőség állat tartásra , egyéb mezőgazdasági tevékenységre. Aki hosszabb távú befektetésben gondolkodik az is keressen bátran, hiszen a rendezési terv szerint Lf-4 besorolású így építési telkek kialakítására lesz lehetőség! További információval, személyes egyeztetéssel kapcsolatban várom hívását! Irányár: 5,5 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca Fő tér - R425327

85 000 000 Ft

Tapolca belvárosában, egy sokoldalúan átalakítható, 719 négyzetméteres épületegyüttes eladó. Lehetnek lakások, irodaház, kereskedelmi épület , szálloda . Akár lehet a felsorolt gondolatokat ötvözni is. Irányár: 85 Mft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R423515

39 000 000 Ft

Üzleti lehetőség! Tapolca gazdasági és kereskedelmi szolgáltató övezetében kínálunk eladásra egy felújítás alatt lévő ingatlant. Az építmény 723 nm alapterületű, amely még bővíthető. A hozzá tartozó telek nagysága 2311 nm . Az épület használható, a közművek jelenleg megoldottak , az új víz- és csatorna rendszer kialakítás alatt van , ipari áram 3x25 A található. Az ingatlan kiválóan alkalmas, kereskedelmi - , lakberendezési termékek helyben gyártására ill. értékesítésére, továbbá szinte bármilyen ipari célra. Pályázat írásában segítséget nyújt a tulajdonos! Keressen bátran! Irányár: 39 Millió Ft

Eladó Telek - Tapolca Keszthelyi - R423086

39 000 000 Ft

Ipari terület Tapolcán. Ipar, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre kijelölt övezetben nagyméretű terület eladó. A terület 3 helyrajzi számon található, akár egyben vagy akár egységenként megvásárolható. A részletekről szívesen adok tájékoztatást megkeresésre.

Eladó Raktárépület - Tapolca Ipar - R423085

65 000 000 Ft

Ipari terület. Tapolcán ajánljuk ezt az ipari területet befektetőknek vagy vállalkozásoknak. Az ingatlan alkalmas raktározási célra /kamionos beállás lehetséges/, ipari tevékenységre /műhely/, kereskedelmi tevékenységre /bolt/, vagy egyéb tevékenységre /telephely/. Megkeresésre a részletekről szívesen adok tájékoztatást.

Eladó Telek - Tapolca - R419409

14 500 000 Ft

Kiválló befektetés! Eladó Tapolcán a nyugati városrészben egy 3.142 m2-es belterületi ipari terület. Villany, víz és szennyvíz a telek határon megtalálható. Jó adottsága, hogy forgalmas út mellett helyezkedik el. GKSZ4 jelű építési övezet. Beépítési mód: szabadon álló. Megengedett legnagyobb beépítettség: 60 %. Megengedett legkisebb építménymagasság: 3,0 m. Megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,0 m. Megengedett legkisebb zöldfelület: 40 %. Irányár:14.500.000.-Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R419099

19 500 000 Ft

Befektetési lehetőség Tapolcán ! Frekventált helyen eladó üzlethelyiség és lakás egyben. Az ingatlan egy 110 m2-es családi ház, melyben kialakításra került egy 27 m2-es galériás üzlethelyiség, tárolóval és mosdóval. Az ingatlan másik felében 2 szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba van. Az ingatlanban nyílászáró csere történt. A fűtést gáz illetve két cserépkályha biztosítja. Az üzlethez és a lakáshoz is külön víz, villany és gázóra tartozik. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal! Irányár:19,5 millió Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Krisztina körút

2 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Aranyhegy

99 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Aranyhegy

95 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Józsefhegyi út

2 750 EUR