Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Telek - Dabas - R430394

44 000 000 Ft

Dabason az 5-ös főút közelében kínálok eladásra egy 11.223 m2 nagyságú jelenleg szántó besorolású, de a helyi rendezési tervben már Gksz2-es besorolású területet kiváló helyen. Közművek a telek előtt találhatók.További kérdésével hívjon bizalommal!

Eladó Ikerház - Üröm - R434538

235 000 000 Ft

Ürömön, a Panorámaliget lakóparkban, megvételre kínálunk egy 2023 nyarán átadásra kerülő, 227 m2-es, 26,64 m2-es terasszal rendelkező, amerikai konyhás + nappali + 4 szobás + 1 fél szobás, kiemelkedően magas minőségben épülő ikerházat, egy 430 m2-es telken. Az épület alatt egy 47 m2-es mélygarázs és egy 14 m2-es pince emeli az ingatlan értékét. Az ingatlan geotermikus hűtéssel-fűtéssel épül meg, energetikai besorolása eléri a szabvány szerinti legmagasabb besorolást. A lakókörnyezet csendes, erdő közeli, csak új építésű ingatlanok vannak a lakóparkban. A látványterveken látható medence opcionálisan választható, egy 20 m2-es kivitelezés előreláthatóan 20 M Ft-os áron elérhető. Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, konyhabútor és egyéb beépített bútorok egy külön megállapodás részében szintén megrendelhetőek. Akinek fontos a kilátás, a panoráma, a szép környezet, a csend, a jó levegő, garantáltan nem fog csalódni. A CSOK és egyéb támogatás, hitel felvehető a vásárláskor. A műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. ÁR: 235 M Ft.

Eladó Önálló ház - Solymár Erdő utca - R435039

119 900 000 Ft

Solymár Budapesthez közelebbi részén, az Erdő utcában eladó egy bruttó 359, netto 269 nm-es, belső 3 szintes, szigetelt családi ház, amely egy 1457 nm-es telken helyezkedik el. A nyeles telken található ingatlan alapjai 2002-ben kerültek le, de a család bővülése és igényei miatt 2009-ben készült el a mai állapota. A legalsó szinten a garázs, gépészet található (gáz és vegyes tüzelésű kazán), továbbá tárolóhelyiségek, melynek falazata 38 cm-es POROZHERM falazóelem, míg a további része fa szerkezetű. Belülről és kívülről is megközelíthető a lakótér, melynek alsó része 129 nm-es, ennek majdnem a fele az am. konyhás nappali a maga 51 nm-ével, hozzátartozó kamrával, továbbá megtalálható itt 3 hálószóba, 1 nagy méretű fürdőszoba, valamint egy külön wc. A későbbiekben beépített tetőtérben kialakításra került egy nagyobb társalgó, illetve 2 hálószoba és szintén egy fürdőszoba. A kifejezetten nagy családnak tervezett ingatlan kellemes, nyugodt környezetben helyezkedik el a település központjához közeli, mégis csendes részén. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen, valamint a természet és a kirándulás kedvelőinek is kikapcsolódási lehetőséget nyújt a település. Irányár: 119.900.000.- Ft.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Mosztár utca - R435370

98 000 000 Ft

Eladó a 14. ker. Mosztár utcában, egy földszint + tetőtér beépítéses ingatlan. A lakás 140 m2, 3 hálószoba + nappali, 2 fürdőszoba, étkező-konyha, pince, és különálló tároló helyiségekkel rendelkezik. Parkolási lehetőség az udvarban lehetséges. A lakás őt évvel ezelőtt lett felújítva, akkor került beépítésre a tetőtér is. A társasház sorházjellegű felépítmény, mely földszint + tetőtér beépítéses, karbantartott, és rendezett. A környék ellátottsága kiváló Aldi, Lidl, Gyógyszertár és gyermekintézmények egyaránt megtalálhatóak. A közlekedés szintén nagyon jó!(Nappali-éjszakai 7-es a ház előtt áll meg.)Ha csendes nyugodt környezetben szeretne élni, ez az ingatlan önre vár!

Eladó Üzlethelyiség - Bp II. ker. Országút - R435571

99 900 000 Ft

II. kerület frekventált és forgalmas részén elhelyezkedő, 162 m2 alapterületű vendéglátóhely tulajdonjoga eladó. A néhány éve felújított ingatlan nagy központi vendégtérrel, több mellékhelyiséggel, raktárral és irodával rendelkezik. A rendezett, nagypolgári ház aljában található vendéglátóhely ablakai és a bejárata utcára néző, illetve utcai bejáratos, világos, a hátsó rész a 30 m2-es raktár és iroda szuterén jellegű. Jelenleg pub jellegű szórakozóhelyként üzemel, kb. 60 fő tud kényelmesen elférni. A berendezés külön megállapodás részét képezi. Az ingatlan kiváló lehetőség az üzlet továbbvitelére vagy befektetési célú átvételére, bérbeadásra, irodának, szépségszalonnak, edzőteremnek, egyéb szolgáltatási tevékenységre, bemutatóteremnek stb. A közös költség 40e Ft/hó. Egyedi mérők (víz, villany). Parkolás az utcán megoldott. Bővebb információért kérem keressen elérhetőségeimen.

Eladó Raktárépület - Dunaharaszti Rákócziliget - R435697

1 200 000 000 Ft

Dunaharasztiban, az M0 tól 1 percre, ipari parkban eladó egy új építésű, magas minőségben megépített ipari csarnok + iroda. A csarnok és az iroda is 2 különálló egységre szeparálható. A csarnok 1687 m2, iroda két emeleten, összesen 620 m2. Önálló ingatlan, kamionnal teljesen körbejárható, 25 cm vastag bazaltbeton út és aljzatbeton. A csarnok jellemzői: Vasbeton szerkezet, 8 méter belmagasság! 10 cm- es pir szendvicsburkolat, 16 cm es tetőpanelekkel. 5 db nagyméretű ipari kapu található. Az iroda jellemzői: 2x250 m2, 3 konyha 3 vizesblokk, nagy terek, 3 rétegű üvegezés, alu nyílászárók, hőszivattyús fűtés-hűtés, hővisszanyerős szellőztető rendszer, Led világítás, kamera, tűzvédelmi és riasztórendszer. Motoros kapuk, öntöző rendszer, saját kút a telken belül. Irányár: 1.200.000.000 Ft + ÁFA.

Eladó Ikerház - Üröm - R435853

159 900 000 Ft

Budapest agglomerációjában, Üröm kertvárosában, remek ár-érték arányon eladó egy újszerű ikerház. Az ingatlan 2017-ben épült, saját intim kerttel, több autó részére udvari beállóval. Az egyszintes tágas terekkel rendelkező házban egy amerikai konyhás nappali + 3 külön nyíló hálószoba, dolgozó, gardróbszoba, 2 db fürdő is található. Az ikerház minőségi anyagokból épült, 3 rétegű Hofstadter külső nyílászárók, 15 cm szigetelés, kondenzációs kazán, Bramac cserép, padlófűtés, szúnyogháló, hűtő-fűtő klíma. Konyhabútor Electrolux gépekkel a vételár részét képezik. A fenntartási költség alacsony. A kertben melléképület és öntözőrendszer is ki lett alakítva. Iskola/óvoda gyalogosan, forgalom mentes úton 5 perc alatt megközelíthető, buszmegálló, bolt gyalog 6-7 percre van. A város több úton is megközelíthető Ürömről, Árpád Híd 15 perc autóval. Az ingatlant TEHERMENTES,gyorsan birtokba vehető. Az ár irányár! Várom hívását a hét bármely napján!

Eladó Üzlethelyiség - Bp XI. ker. Lágymányos - R435928

98 000 000 Ft

LÁGYMÁNYOSON, UTCAI NÉZETŰ, ÜVEGPORTÁLOS, KÉT BEJÁRATOS ÜZLETHELYISÉG TULAJDONJOGA ELADÓ! XI. kerületben kínálom megvételre ezt a tulajdoni lap szerint 128 m2-es, belső kétszintes, földszinti, üvegportálos, elektromos fűtéses, klimatizált, utcai nézetű, 2 külön utcai bejáratos, akár két üzletként külön is funkcionáló irodai besorolású üzlethelyiséget. Szuper elhelyezkedés, Bartók Béla út, Szent Gellért tér, Móricz Zsigmond körtér pár perc séta. Ideális értékálló befektetés könnyedén és gyorsan, 2 üzletként is bérbe adható. Ügyvédi iroda, ingatlaniroda, coching központ, bemutatóterem, kávézó, salátabár, óraszalon, ékszerbolt, virág és ajándékbolt vagy bármilyen kereskedelmi tevékenység működtetésére is tökéletes választás. A közös költség: 12.000 Ft. Az ingatlan per- és tehermentes és magánszemélytől eladó! Irányár: 98.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Benedek Elek utca - R436028

109 000 000 Ft

XVIII. kerületben, Liptáktelepen, csendes helyen, mégis jó közlekedés mellett megvételre kínálunk egy önálló családi házat 430 nm-es rendezett telken. Az ingatlan még abban az időben épült, amikor masszívan, jó alapokra, stabilan építettek házakat:) 2006-ban korszerűsítették, a mai igényeknek megfelelően újították fel. Tágas, világos nappali, amerikai konyhás étkező, kamra, ablakos fürdőszoba, külön mellékhelyiség, kényelmes lépcsőház jellemzi a földszinti részt. A konyhából nagyméretű üvegajtón léphetünk ki a kertbe, ahol külön melléképületben tárolók találhatóak, illetve a garázsba is bejuthatunk innen. A fürdőszobában még a régi, retró burkolat található, de igény szerint modernizálható. Az emeleten két hatalmas, külön nyíló szoba kapott helyet. Az ingatlan DNY-i fekvésű, jó fényviszonyokkal rendelkezik. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben szinte minden megtalálható.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IV. ker. Újpest - R436089

159 000 000 Ft

EGYEDI LEHETŐSÉG! TÁNCSTÚDIÓNAK, BEMUTATÓTEREMNEK, RENDEZVÉNYKÖZPONTNAK TÖKÉLETES INGATLAN ELADÓ! IV. kerületben, ipari területen kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 330 m2-es, LOFT jellegű, hatalmas egybefüggő térrel, ablakokkal, tükrökkel, 3 irodával, konyhával és mosdókkal rendelkező, liftes, 24 órás portaszolgálatos, infrapanel fűtéses, klimatizált, kertre néző, kitűnő elosztású ingatlant. Szuper közlekedés, 14-es villamos, 20E, 20, 30, 30A buszok megálló pár perc séta. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Iránnyár: 159.000.000 Ft.

Eladó Telek - Táborfalva - R436136

15 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalván reális piaci ár alatt, 4255 m2-es, kivett építési területnek minősített, ipari övezetben elhelyezkedő terület eladó! Közművek közül a víz, csatorna és villany a terület előtt található. Aszfaltos útról megközelíthető, közforgalom elől elzárt magánúttal rendelkezik, így le lehet zárni sorompóval, hogy csak a tulajdonosok tudják használni az utat. A terület földmérő által kiméretve. Ajánlom befektetőknek, vállalkozóknak, cégeknek. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Iroda - Bp XVIII. ker. Üllői út - R432690

350 000 000 Ft

Forgalmas helyen lévő üzleti ingatlan bérlővel együtt eladó! Megvételre kínálunk a XVIII. kerületben, az Üllői úton, kitűnő helyen lévő, utcai bejáratos, több szintes önálló ingatlant! A földszinti részen külön bejárattal rendelkező, kb. 250 m2 alapterületű üzlethelyiség található, mely jelenleg bérbe van adva. Emeleti részen az udvarból külön bejárattal egy komplett iroda rész került kialakításra összesen 220 m2 alapterületen, mely szintén kiadásra került. A pinceszint 180 m2 alapterületű, kiválóan alkalmas raktározásra, tárolásra, száraz, nem dohos, vizes blokk is kialakításra került. Igény szerint az udvarból egy külön bejárat kialakítható, így teljesen szeparálni lehet, akár önálló üzleti vállalkozás működtethető, pl. konditerem. A padlás rész 73 m2-es,mely igény szerint beépíthető. Az ingatlan 2003.-ban teljes körű felújításon esett át, mely a nyílászárók cseréjét-fűtés korszerűsítését- valamint a víz-gáz-villany vezetékek cseréjét érintette. Fűtése gázkazánról megoldott, minden egyedi mérős! Klimatizált minden helyiség. Az épület riasztó- és kódos beléptető rendszerrel ellátott. Környék infrastruktúrája kiváló, közelben szinte minden megtalálható! Jöjjön el nézze meg!

Eladó Szálloda - Bp XVI. ker. Sashalom - R434773

454 000 000 Ft

XVI. kerület Sashalom városrészében, pár percnyire az Örs Vezér tértől eladó egy négy szintes, 20 szobás, 1055 m2-es, étteremmel, klubhelyiséggel, konyhával, kerttel rendelkező hotel 384 m2-es telken. A teljes épület felújítása - beleértve a szobákat, előteret, lépcsőházat - prémium minőségben 2020-ban mindenre kiterjedően megtörtént. Az 1993-ban épült, 4 szintes épület felső két szintjén 20 felújított, berendezett, széffel, minibárral ellátott szoba található, melyek mindegyikéhez zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A szobák klímával felszereltek, elhelyezkedésétől függően erkély - vagy terasz kapcsolatosak. A hallból az étterembe jutunk, onnan pedig a ház által körbe foglalt belső teraszon élvezhetjük a kávénkat, nyáron a koktélokat. Az alagsorban található a konferenciaterem, a kazánház, a nagy konyha helyiség, személyzeti öltöző, illetve igény szerint raktárként is hasznosítható. A hotelhez egy melléképület is tartozik, melyben a mosókonyha kapott helyet.

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Szent Imre-kertváros - R435191

159 000 000 Ft

SZENT-IMRE KERTVÁROSBAN KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! XVIII. kerületben kínálom megvételre ezt az 1080 m2-es telken lévő, 170 m2-es, 5 szobás, 2 bejáratos, 2 konyhás, 2 fürdőszobás, 3 teraszos, egyedi gázkazános és 3 beépített cserépkályhás, 2 részből álló, jó állapotú családi házat. Az ingatlan 1940-ben épült és 1970-ben építettek hozzá egy részt, valamint 10 évvel ezelőtt az egyik résznek a tetőterét beépítették és a teljes ingatlant részlegesen felújították. A felújítás során új tető (gerenda, cserép), elektromos hálózat, víz- és csatorna hálózat, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlan kitűnő adottságú, jól alakítható és igény esetén még a 100 m2-es tetőtér is beépíthető. Az ingatlan nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el, kertjében gyümölcsfák, hatalmas diófa, örökzöld fenyőfák nyáron hűs árnyékot adnak az itt lakók számára. Az ingatlan a népszerű és nagyon kedvelt kertvárosi részen található, közel a Hargita térhez, bevásárlóközpont, iskola, óvoda, közeli parkban kutyasétáltató és gyerekek részére játszótér is lett kialakítva. Tömegközlekedés szempontjából pár perc séta a villamos és a buszmegálló és a Ferihegyi repülőtér csak 10 perc autóval. Ideális választás nagy családoknak vagy több generáció számára is tökéletes életet biztosít. Irányár: 159.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Érd - R435469

86 000 000 Ft

Érdligeten 11 lakásos, ÚJ ÉPÍTÉSŰ PROJEKT lakásai elővételben kedvezményes áron most megvásárolhatók. Az épület 4 szintes, az alsó szinten teremgarázs és tárolók, a földszinten, I-II. emeleten lakóingatlanok épülnek. A projektben a legkisebb, 78.61m2 lakóterület + 9.02m2 terasz + 30.52m2 kert mérettől a 164.28m2 + 24.54m2 erkélyes lakásokig számos típus megtalálható lesz. Ízelítő a számos extrából: Minden lakáshoz tartozik: kert/terasz/erkély/tetőterasz; Minden lakáshoz tartozék: lakáson belüli tároló/lakáson kívüli tároló; akadálymentes bejutás az épületbe; szintek közötti akadálymentes közlekedés személyfelvonóval; teremgarázsban közösségi kerékpár tároló; teremgarázs elektromos gépkocsi töltési lehetőség; lakásonként videokaputelefon; közösségi terekben kamerahálózat (CCTV); lakáselválasztó hanggátló falak; hanggátló biztonsági lakásbejárati ajtók; lakásonként egyedi fogyasztásmérők (hidegvíz, melegvíz, fűtés, áram); helyiségenként digitálisan vezérelt hőszivattyús hűtés/fűtés; internetről távolról telefonnal vezérelhető hűtés/fűtés lehetőség; bővíthető okosotthon alaphálózat; fszt-i lakások padlótemperálás; önálló WC helyiség és/vagy duplakomfortos kialakítás; 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű nyílászárók; redőny előkészítés redőnyözési opcióval; alapkínálatból vagy egyedi igény alapján választható belső ajtók; vevők egyedi igénye alapján történő belső burkolási lehetőség. Várható átadás: 2025.II.negyedév.

Eladó Telek - Bp X. ker. Keresztúri út - R435738

375 000 000 Ft

A Keresztúri úton megvételre kínálunk egy 6640 m2-es, körbekerített telket, 44 m-es utcafronttal, Gksz-1/1-es övezetben. A közművek közül a víz és az áram be lett vezetve, a csatorna és a gáz a telek előtt elérhető. Buszmegálló a telek előtt van. A beépítés legnagyobb mértéke 40%, a terepszint alatt 50 %, legnagyobb épület magasság 12 m, a zöldterület legkisebb mértéke 25 %. A műszaki tartalommal, a hasznosítással és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Ár: 375 M Ft.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Föld utca - R435959

59 900 000 Ft

III. kerületben, Óbudán, a Föld utcában kínálunk megvételre egy 1870-ben épült, 1 emeletes, jó állapotú házban lévő, földszinti, 59 m2-es, nappali + 2 hálószobás, déli tájolású, utcai nézetű, jó állapotú ingatlant, mely jelenleg rövidtávú kiadással üzemel, 2024. szeptemberig lefoglalt időpontokkal, ügyfélkörrel, akár berendezéssel együtt átadó. Az ingatlan 2021-ben műszakilag és esztétikailag felújításra került, amely során az elektromos vezetékek, víz-vezeték csövek, nyílászárók is cserélve lettek, illetve új Ariston gázkazán került beépítésre. Az ingatlanhoz tartozik egy saját, 10 m2-es tároló.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. József körút - R436059

59 900 000 Ft

VIII. kerületben, a József körúton eladó egy 70 nm-es, igényesen, minőségi anyagok felhasználásával felújított, belső két szintes lakás. Az ingatlan hivatalosan 35 nm-es, viszont a 6 méteres belmagasságnak köszönhetően 2020-ban a tulajdonos újjáépítette az ingatlant. Az alsó szinten a belmagassság 2,9 méter, míg a felső szinten 2,1 méter. A falakat szigetelte, padlófűtés lett kialakítva, hővisszanyerős szellőző rendszer lett kiépítve, valamint mozgás-érzékelős led világítás. A lakás a belváros szívében, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen található: A háztól egy-két perc sétára óvoda, bölcsőde, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található. Közel van a Corvin Pláza és a Mozi, Óbudai és a Semmelweis Egyetem és minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Könnyen elérhető a Nehru park a Duna mellett, a sportolás szerelmeseinek. KÖZLEKEDÉS: A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, 3-as metró, 9-es, valamint a 4-6-os villamos 1 perc séta távolságra. Per- és Tehermentes, azonnal költözhető.

Eladó Telek - Nagytarcsa - R436106

520 000 000 Ft

Nagytarcsa Ipari park területén kínálom megvételre ezt az 16000 m2-es, GKSZ-2 besorolású kitűnő elhelyezkedésű, az MO autópályához közel lévő két aszfaltos útról megközelíthető összközműves telket. A GKSZ-2 besorolás paraméterei:- Legnagyobb beépítettség terepszint felett / alatt 60 % - Legnagyobb szintterületi mutató (épület m2 / telek m2): 2,0 - Legnagyobb épületmagasság: 14,5 m- Akár 9120 m2 csarnok építhető rá- parcellázható A telek egyben vagyon külön is értékesíthető (legkisebb kialakítható telekméret 3000 m2). Jelenleg 3500 m2 burkolva van és építőanyag kereskedés és betonkeverő működött. Irányár: 520.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Tartsay Vilmos utca - R436151

54 000 000 Ft

SZUPER BEFEKTETÉS A MOM PARKNÁL! KERTRE NÉZŐ, CSENDES, VILÁGOS LAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, Németvölgyben, a Tartsay Vilmos utcában kínálom megvételre ezt 47 m2-es, földszinti, 1 szobás, de könnyen amerikai konyhás nappali + hálószobás lakássá alakítható, cirkófűtéses, jó fényviszonyokkal rendelkező, CSENDES, kertre néző, jó állapotú lakást ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKKAL ÉS BIZTONSÁGI AJTÓVAL! Az ingatlan kitűnő elosztású, nagyon világos, minden helyiség ablakos, átszellőztethető, hangulatos kertre néző. A környék fantasztikus, jó közlekedés és lokáció, éttermek, kávézók, üzletek sokasága egy karnyújtásnyira. Tökéletes választás első lakást keresőknek, fiatal pároknak. Értékálló befektetés! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 54.000.000 Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Ilonka utca

70 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Belváros

69 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Baross tér

325 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XXII. ker.
Budafok-Felsőváros

89 000 000 Ft