Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Sorház - Nagykovácsi Munkácsy Mihály utca - R435997

110 000 000 Ft

Eladó Nagykovácsi természetvédelmi terület közvetlen közelében egy 148 m2-es, 3 szintes sorházi lakás. Az ingatlan jó elosztású, három szinten szolgálja a benne lakók kényelmét! A szuterénben 3 autó részére kialakított garázs, fűtési helyíség, valamint kamra, tároló helyíségek találhatók. A földszinten nagy nappali, konyha étkezővel, míg a tetőtérben 3 szoba és fürdőszoba került kialakításra. A lakás fűtését gázkazán és egy hűtő-fűtő klima berendezés biztosítja, mig a melegvíz előállítása elektromos úton, éjszakai áram felhasználásával történik. Aki nyugodt, csendes, természetközeli és GYÖNYÖRŰ lakhelyre vágyik, látnia kell!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R436081

42 200 000 Ft

A XIII. kerületben, a Göncz Árpád Városközpont közelében eladó egy 41 m2-es, magasföldszinti egyszobás lakás. Déli fekvésű, utcai nézetű, fényviszonyai megfelelőek. Egy mosóhelyiség és egy gardrób is kiegészíti a kis lakás kényelmét. A konyhában a gépek egy évesek, magát a lakást korábban újították fel. A környék kiváló, közelben Spar, Aldi és egyéb üzletek találhatók. Mind a Forgách utcai, mind a Göncz Árpád Városközpont-i metró megállói 3 percre vannak. Az ingatlant első lakásnak, vagy akár kiadásra is ajánlom.

Eladó Ikerház - Százhalombatta Dunafüred - R436127

74 900 000 Ft

Eladásra kínálok Százhalombatta kedvelt részén, Dunafüred csendes utcájában, közel a Dunaparthoz, egy új építésű, 80 m2 alapterületű, nappali + 3 hálószobás, hőszivattyús fűtéssel rendelkező, földszintes ikerházat, 320 m2-es telekkel. A nappali közvetlen terasz- és kert kapcsolattal rendelkezik, DK-DNY-i fekvésű, napfényes. Átadás: 2024. IV. negyedév. Irányár: 74.900.000 Ft.

Eladó Telek - Dabas - R430591

95 250 EUR

Dabas frekventált helyén, ipari övezetben, azonnal birtokba vehető ipari terület eladó! Lehetőségek tárháza! A területek minimum 2500 m2-től vásárolhatóak, de bővíthetőek akár néhány év múlva is, nagyon jól kidolgozott konstrukció alapján. 30 és 32 euro/m2+ Áfa ártól vásárolható. A közművek az utcáról beköthetőek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Nagyiccetelep - R434591

155 900 000 Ft

ÚJSZERŰ, ELEGÁNS IKERHÁZ ELADÓ! XVI. kerületben kínálom megvételre ezt a 390 m2-es telken lévő, belső két szintes, 163 m2-es, 4 + 1 félszobás, dupla fürdőszobás, kitűnő elosztású, újszerű állapotú, csendes, napfényes ikerházat. Az ingatlan kiváló hangszigeteléssel rendelkezik, a két ház között 2x25 cm-es Porotherm téglafal van egymástól elszigetelve, önálló födémekkel. A ház 2012-ben épült, csendes mellékutcában, természetvédelmi terület szomszédságában található. A földszinten az előszobába érkezünk, rögtön jobbra van a dolgozószoba, tovább haladva az amerikai konyhás nappali-étkezővel, kamra, fürdőszoba (zuhanykabin, wc, bidé, mosdó). A nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A garázs külön bejáratú. Az emelten 3 külön nyíló szoba, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, különálló, kézmosóval felszerelt WC található. Az utcára néző szobából egy fedett terasz nyílik. Az emeleten található még egy praktikus mosókonyha, egyedi szekrényekkel, tárolókkal, pulttal, ami elrejti a mosó és szárítógépeket, vasalódeszkát, tisztítószereket. A mennyezet monolit vasbeton födém. Nyílászárók, burkolat: az egész házban fa nyílászárók, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal minden ablakon. A terasz ajtón elektromos redőny, a teraszon motoros napellenző található. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap, vagy tölgyfa parketta van. Épületgépészet, elektromos berendezések: A fűtési rendszer, terasz, garázskapu, kertkapu, napellenző, támfal világítás a kertben okos vezérléssel működik, telefonról is vezérelhető. A fűtés zónánként, helyiségenként szabályozható (Honeywell). Padlófűtés a földszinten és az emeleten is, a szobákban radiátoros fűtés üzemel. A melegvíz ellátást 300 literes indirekt melegvíz tároló, napkollektor és cirkulációs melegvíz szivattyú segíti. Az alacsony energiaigényt a 30 cm-es Porotherm téglafal és 8 cm Nikecell hőszigetelés és korszerű fa nyílászárók biztosítják. A teraszt szükség esetén a legkorszerűbb, távvezérelhető infrapaneles fűtés melegíti fel, 4 panellel. A ház minden helyisége (beleértve a kerti faházat is!), riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötött rendszer része. Emeleten és földszinten egyaránt inverteteres hűtő-fűtő klíma van. A ház mögött található egy faház, kitűnő megoldás a kerti dolgok tárolására. Budapest belvárosa könnyen elérhető. 5 perc séta a buszmegálló az Örs vezér tér felé, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, posta. Ideális választás fiatal pároknak és családoknak. Irányár: 155.900.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Hernád - R435045

55 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Új építésű, 87 m2-es hasznos alapterületű( + garázs, fedett terasz és tároló), könnyűszerkezetes családi ház eladó! Dabas szomszédságában Hernádon, a település szélén 2955m²-es, bekerített telken, 2 db lakóház épül, külön bejárattal, külön használatú telekrészekkel. A lakóházhoz tartozó közvetlen telekrész kb 800m² + egy kis erdőterület. Ez a ház az utcától egy belső úton megközelíthető, exkluzív megjelenésű, modern, fa vázszerkezetű, könnyűszerkezetes lakóház, amely kiváló épületfizikai tulajdonságai mellett, környezetbarát technológiával épül és a használat során környezetbarát módon, alacsony rezsiköltségekkel üzemeltethető, mivel AA energetikai besorolással, levegő-vizes hőszivattyús hűtés-fűtéssel, padlófűtéssel, H tarifás mérővel, napelem rendszer telepítéséhez lecsövezve, így zöld hitel is igénybe vehető, ezen kívül CSOK igénylésére is alkalmas. Az épület 2 hálóval és egy tágas nappali-étkező-konyhával, egy nagy méretű fedett terasszal, mely egy kis erdőre néz, valamint kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. Garázs és tároló tartozik az ingatlanhoz. A külső főfalak összességében 34cm vastag szerkezetek az alábbi rétegrendekkel: 1,25cm tűzgátló gipszkarton, lécváz, hőtükrös párazáró fólia, 15cm vtg. fa vázszerkezet között 15cm kőzetgyapot lemez hőszigetelés, 1,2cm OSB, 15cm EPS hőszigetelés, üvegszövet háló tapaszolva, majd tört fehér nemes vakolattal. A födém 30cm kőzetgyapot hőszigeteléssel készül. A padozat alatt 15cm lépésálló hőszigetelés készül. A homlokzati nyílászárók egyedi, színes, háromrétegű üvegezésű műanyag nyílászárók. A tetőfedés modern, a korcolt lemezre hajazó grafit szürke Bilka Retr panel. Az ingatlan részben független a közművektől, mert az elektromos bekötésen kívül kiváló minőségű vizet adó fúrt kúttal és zárt szennyvízgyűjtővel rendelkezik. A házat egy 20 éves múltú, megbízható, jó nevű cég építi. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Budakeszi Áfonya utca - R435394

27 500 000 Ft

Budakeszi külterületén közvetlen a Vadaspark szomszédságában eladó egy jó adottságú külterületi ingatlan. Közelében már épülő lakópark található. A terület művelési ágból való kivonása nem történt meg. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bármikor készséggel állok rendelkezésére!

Eladó Önálló ház - Halásztelek - R435595

84 990 000 Ft

Halásztelken eladó egy 1981-ben épült, KÉT GENERÁCIÓS, külön bejárattal rendelkező, 8 szobás (szintenként 4-4 szobás), dupla komfortos, nagy teraszos, két erkélyes, SZIGETELT, önálló családi ház, 539 nm-es, gondozott telken. A fűtést gázcirkó biztosítja a pince szintről. A keetben gyümölcsfák, fúrt kút, valamint egy garázs is megtalálható. A környék csendes, ketvárosi. Tehermetes, 1-2 héten belül birtokba vehető.

Eladó Önálló ház - Bp XXIII. ker. Kertvárosi körút - R435712

249 000 000 Ft

A XXIII. kerületben, Soroksáron megvételre kínálunk, egy 2023-ban költözhető, 227.13 m2-es, belső 2 szintes, amerikai konyha+étkező+nappalis, 4 hálószobás, 3 fürdőszobás önálló családi házat, egy 674 m2-es telken. A fűtése gázcirkó, 200 literes hőtárolóval és fa tüzelésű kandallóval kivitelezett, ezen felül inverteres klímák biztosítják a lakás hűtését. Az elektromos áram 6KW-os napelemekkel támogatott. Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek. Az erkélyek üveg korlátokkal kivitelezettek. Az ingatlanban kiépítettek riasztót, külső kamera rendszert, elektromos autó töltőt a garázsban. A részletes műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Izabella utca - R435866

89 000 000 Ft

VII. kerületben, az Izabella utcában egy nagypolgári épület magasföldszintjén kínálom megvételre ezt a jó elrendezésű, tágas, világos, utcai nézetű, közepes állapotú lakást. A ház liftes, rendezett, lakóközössége kulturált. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is kitűnő választás! Irányár: 89.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Mártonhegy - R435938

82 000 000 Ft

XII. kerületben, Mártonhegyen, zöldövezeti környezetben, csendes mellékutcában eladó egy 68 m2-es, három különnyíló szobás, erkélyes ingatlan. A tulajdoni lap szerint földszinti, de félemelet magasságban van a lakás. Mindhárom szoba a kert felé néz, mindegyik külön is megközelíthető. A ház karbantartott, rendezett kert tartozik hozzá. Az ingatlan felújítandó, de lakható állapotú. Néhány percnyire van a 110-es, 112-es, valamint a 105-ös buszok megállója, ezekkel a járatokkal pillanatok alatt bejutunk a belvárosba, illetve a Széll Kálmán térre. Bevásárlási lehetőséget a közeli Hegyvidék Bevásárlóközpontban találni. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése és jó adottságai miatt kitűnő vétel.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Árpádföld - R436042

169 000 000 Ft

XVI. kerületben, Árpádföldön kínálunk egy 185 m2-es, 6 szoba + étkezős, 2 szintes, önálló családi házat, mely egy 675 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan két szintje összesen 185 m2, ezen felül a földszinten egy 90 m2-es 2 szobás, fűthető lakrész található, amely akár külön lakásnak vagy irodának is alkalmas. A házban az alsó szinten egy világos, erkélyes nappali, étkező, dolgozó szoba, ablakos konyha, fürdőszoba, kamra, külön mellékhelyiség és egy intim terasz kapott helyet. A felső szinten pedig 4 különnyíló szoba, kádas fürdő, külön WC és gardrób szoba található. A fűtés gázkazánnal és hűtő-fűtő klímával megoldott, a ház egy 5 cm-es dryvit szigetelést kapott, a nyílászárók 2 rétegű, fa nyílászárók. A kert rendezett, a locsolást ásott kút könnyíti. A gépkocsi számára önálló garázs áll rendelkezésre. Az ingatlan 1998-as építésű, az építés során minden apró részletre figyeltek, úgymint vízelvezetés, szigetelés, kényelmes lépcső-kiosztás, szobák méretére, az ablakok elhelyezésére. A ritka jó elosztásának köszönhetően minden családtagnak jut egy magánszféra, ugyanakkor a közös időtöltésre is van elég hely. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436094

26 500 000 Ft

Táborfalván kínálunk eladásra egy 112 m2-es, két szintes családi házat. A földszinten 1 hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba wc-vel és egy nagy nappali található. A tetőtérben 2 szoba biztosítja a gyerekek külön kis fészkét. Közművek közül a villany, víz, csatorna van bekötve. Fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja lapradiátorokon keresztül. A telek 2129 m2-es, melyen egy különálló garázs és egy fúrt kút található. A ház azonnal birtokba vehető! Ez az ingatlan jelenleg kedvező áron érhető el kínálatunkban 26.5 millió forintért. Amennyiben személyesen is szívesen megnézné, keressen bizalommal.

Eladó Lakás - Bp IX. ker. Ferencváros - R436143

69 900 000 Ft

IX. kerület körúton belüli részén, csendes utcában, közel a Dunához, duplakomfortos, magasföldszinti lakás azonnali költözéssel eladó. Két szoba + hall, ez utóbbi szintén nappalinak kialakítva és üvegtéglával világosítva. Konyha modern berendezéssel étkezőként is funkcionál, Bosch gépekkel felszerelve, tágas, nagy ablakos, ami a belső csendes, zöld udvarra néz. Kamra, spájz is tartozik hozzá. A folyósóról külön WC és kézmosó nyílik, a fürdőszoba káddal felszerelt. A nappaliból két külön bejárattal egy 14m2-es és ey 17m2-es szoba nyílik, nagy ablakokkal, redőnnyel. A két szoba között dupla ajtó az esetleges átjárásra, illetve összenyitva elegáns érzetet ad. Saját cirkó fűtés, saját bélelt kémény. 6m2-es pince. A lakás pár éve lett felújítva, nem lakják, azonnal költözhető, tehermentes. Csendes, 4 szintes ház, polgári miliővel. A szobák rövid, fás utcára néznek, ahol kis forgalom van. Környék jó lokációjú, Petőfi híd, 4-6-os villamos, illetve a 2-t is 5 perc távolságra. Boltok, éttermek, bankok, Metró közelsége kényelmes életteret biztosít. Egyetemek akár gyalog, így könnyen kiadható. De családnak is ideális.

Eladó Telek - Monor - R432725

229 000 000 Ft

Monoron közvetlenül a 4. sz. főút mellett, az M0-tól 10 km-re, megvételre kínálunk, egy 50.000. m2-es ipari telket, GKSZ 1 övezetben, ipari, kereskedelmi, raktározási beruházásra. Gáz, villany a telken, vezetékes víz 100 méterről bevezethető. A műszaki paraméterekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 229 M Ft

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Király utca - R434783

350 000 000 Ft

VI. kerületben nagyon közel a Teréz körúthoz kínálom megvételre ezt a 700 m2-es, 3 szintes (földszint, szuterén, emelet)cirkó fűtéses, frissen, teljes körűen felújított, utcai bejáratú üzlethelyiséget. A víz, gáz, elektromos hálózat cseréje megtörtént. Földszint 60 m2-es, mely gazdasági bejárattal is rendelkezik. Szuterén szint 600 m2-es, szellőztetése megoldott. A három szinten összesen 6 WC, 2 fürdő és egy konyha van. KINEK AJÁNLOM? Ideális választás bármilyen kereskedelmi tevékenységre, bemutatóteremnek, raktárnak, irodának, cégközpontnak, fitnesz terem, jóga stúdió, szépségszalon üzemeltetésére. Az ingatlan per és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Irányár:350.000.000 Ft

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Albertfalva - R435213

129 900 000 Ft

XI. Albertfalván, családiházas övezetben, most épülő kétszintes ház emeleti részén, 83 m2-es, 3 szobás, 8,6 m2 teraszos lakás, saját 40 m2-es kertrésszel, 1db kocsibeállóval eladó. 2023. szeptemberében kerül átadásra. Remek elosztású, amin bár állnak a falak, de még lehet változtatni. Nagy méretű ablakai elegánssá, világossá teszik a lakást. Jelenlegi tervek szerint a fűtése gázkazánra van tervezve, de ez felár ellenében változtatható hőszivattyús vagy napelemes rendszerre. A ház három lakásos, minden szint külön, elszeparált bejáróval rendelkezik. A belső kialakítások igényes anyagokkal készülnek, de mód van rá, hogy az eredetileg tervezett minőségi anyagokat saját ízlés és igény szerint felár ellenében módosítsák. Konyhabútor nincs az árban. Fizetési ütemezés a készültségi fokozatok szerint. A környék remek ellátottságú, Lidl, óvoda, iskola, orvosi rendelő, piac....7-es busz 100 méterre. További részletekért kérem hívjon a megadott számon.

Eladó Önálló ház - Nagykovácsi - R435479

210 000 000 Ft

Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt a 647 m2-es telken lévő, 149 m2-es, 2 szintes, kitűnő elosztású, 5 szobás, amerikai konyhás étkezős, 3 fürdőszobás, napfényes, új építésű ingatlant 2 db felszíni beállóval és 36 m2-es kertkapcsolatos terasszal. A ház hagyományos stílusban épül, modern belső elrendezéssel és rendkívül takarékos hőszivattyús hűtés-fűtéssel kerülnek átadásra, teljesen klimatizálva, padlófűtéssel és minden lakószobában fan-coil készülékekkel ellátva, külső 20cm grafitos hőszigeteléssel és a tető alatt 30cm ásványgyapot szigeteléssel, így biztosítva a mindenkori gazdaságos fenntartást és a kellemes hőérzetet. A hűtés-fűtés várható költsége éves átlagban 15-20 000Ft/ hó a jelenlegi H tarifás árakon számolva. Fa külső nyílászárók kerülnek beépítésre három rétegű üvegezéssel és elektromos alumínium redőnyökkel. Belső ajtók CPL minőségben, a szaniterek (Hansgrohe,M-acryl,Radaway) bruttó 2 500 000 Ft összegben, a hideg és meleg burkolataink 8000 Ft/m2 összegben kerülnek beépítésre laminált padló és kerámia lapok formájában. Riasztórendszer, elektromos kert és személykapu kerül kialakításra. Konyhabútorról, gardrob szekrényekről a leendő tulajdonos gondoskodik. A házak körüli kert durva tereprendezéssel kerül átadásra, az utcai és a belső kerítéseket elkészítjük. A parkolók és utak kiváló minőségű Leier térkövezéssel kerülnek megépítésre. A földszinten tágas előszoba, 47m2-es konyha-étkező-nappali, egy dolgozó/vendégszoba egy zuhanyzós vendég fürdő valamint a gépészeti helyiség kapott helyet. Mind a nappaliból mind az étkezőből kiléphetünk a 36m2-es kertkapcsolatos teraszra. Az emeleten a tágas szülői hálószoba saját zuhanyzós fürdővel és gardrobbal, két további hálószoba, egy kádas fürdő, valamint egy mosókonyha kapott helyet. Az ingatlan jelenleg szerkezetkész állapotban van, várható befejezés 2023 augusztus. Az ingatlan önálló helyrajzi számon alapító okirat szerint társasházi albetétként kerül tulajdonba, saját mérőórákkal. Igény esetén az ingatlan szerkezetkész állapotban is megvásárolható. Ára: 115.000.000 Ft-os bruttó vételáron. Az ingatlan kulcsrakész állapotban 210.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Kakucs - R435770

58 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Kakucs központjában, 180m2-es, kétgenerációs családi ház eladó! Az ingatlan 1980-ban épült beton alapra vályogtéglából, majd 2015-ben a tetőterét is beépítették téglából, így összesen három tágas szobával és két fürdőszobával rendelkezik a ház. Ez még nem minden, mert az udvarán egy 35m2-es kis házban egy újabb generáció ott lakására van lehetőség. A kis házban 1 nagy szoba, konyha és fürdőszoba található. Udvara 834m2, itt helyet kapott két gépkocsibeálló. Az ingatlan összközműves, fűtése gázcirkóról megoldott radiátorokon keresztül. A ház némi felújításra, illetve egy tisztasági festésre szorul. Egy masszív, jó minőségű ingatlant ajánlok figyelmébe, mely főbb jellemzője a tágas, világos helyiségek, jó elrendezés és a fő szempont, hogy akár három generáció részére is alkalmas. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, nehogy lemaradjon erről az alkalmi vételről!

Eladó Ikerház - Százhalombatta Szent László út - R435891

65 900 000 Ft

Százhalombatta-Óvárosban eladó egy új építésű, 1 szintes, 74 m2-es, 4 szobás ikerház a hozzá tartozó, 500 m2-es telekkel. Az ingatlan hőszivattyús fűtéssel kialakított. Udvari gépkocsibeálló tartozik hozzá. A buszjárat gyalogosan megközelíthető. Átadás 2024 I. negyedévben. Irányár: 69.900.000 Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Sorház
Páty

54 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szent István körút

79 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Dankó Pista utca

109 900 000 Ft