Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség - Bp X. ker. Népligeti út - R435660

1 300 000 000 Ft

X. kerületben, a Népligetben kínálom megvételre ezt a 2400 m2-es, 3 szintes, 2500 fő befogadására alkalmas, 2012-ben teljes körűen felújított, 14 m belmagassággal rendelkező LOFT jellegű rendezvényközpontot 15 autónak behajtási engedéllyel. Az ingatlan kamerarendszerrel, villámvédelemmel, interneteléréssel, riasztórendszerrel és fejlett tűzjelző hálózattal, illetve nagy teljesítményű füst elszívó speciális ventilátorokkal felszerelt. Kitűnő elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség, jó közlekedés és parkolási lehetőség és mégis csendes hatalmas ősfákkal körült vett parkban található ingatlan komplexum. Speciális adottsága révén rendezvényközpontnak, színháznak, bemutatóteremnek, cégközpontnak, vallási gyülekezeteknek és kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységre is tökéletes. Az ingatlan per- és tehermentes és megegyezés szerint gyorsan birtokba vehető! Irányár: 1.300.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Tata - R435827

67 000 000 Ft

Eladó Tóváros szívében, felújításra váró, nagy alapterületű, jó fekvésű ház, mely egy 3 szobás lakást és egy 35 nm-es üzlethelyiséget foglal magában. Az ingatlan központi fekvéséből adódóan minden infrastruktúra és szükséges szolgáltatás rendelkezésre áll. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon, készséggel állok rendelkezésre!

Eladó Szálloda - Leányfalu - R435904

550 000 000 Ft

DUNAKANYARBAN KÚLÖNLEGES EGYEDI LEHETŐSÉG! DUNAI PANORÁMÁS ÉTTEREM, PANZIÓ ÉS EGY ÖRÖKPANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Leányfalun kínálom megvételre ezt a 3034 m2-es telken elhelyezkedő, két teljesen külön álló, egy telken lévő ingatlant. Az egyik 2019-ben épült, 3 szintes, szigetelt, 435 m2-es, cirkófűtéses, klimatizált, 130 fő befogadására alkalmas, utcai bejáratú, de teljes Dunai panorámával rendelkező üzlet-komplexumot 128 m2-es rendezvénysátorral és a felső szinten 2 külön álló, 2 szobás apartmannal. A konyha komplett felszerelése kivételével a teljes berendezés az részét képezi! A másik ingatlan 204 m2-es, de a tetőtér miatt 124 m2-es, 3 szintes, 3 szobás, cirkó fűtéses, klimatizált, napfényes, 2013-ban épült, kitűnő elosztású, jó állapotú ingatlan. Az alsó szinten garázs és műhely található. Az emeleti lakótérben Dunai panorámás télikert és hálószoba, konyha, nappali és fürdőszoba található. A tetőtérben egy hatalmas szoba és egy beépített Dunai panorámás terasz, ami jelenleg télikertként funkcionál. A ház teljes berendezése az ár részét képezi. Az ingatlan per és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 579.000.000 Ft

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Újpest-Központ - R435996

238 653 000 Ft

A++ ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ, LIFTES TÁRSASHÁZI LAKÁSOKAT KÍNÁLUNK MEGVÉTELRE A IV. KERÜLETBEN, PÁR PERCRE AZ ÚJPEST KÖZPONT METRÓÁLLOMÁSTÓL, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, 2024 MÁRCIUSI KÖLTÖZÉSSEL. ALACSONY REZSI, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS JELLEMZI AZ INGATLANT. A lakások erkélyesek, 33,9 m2-től - 129 m2-ig. Az ingatlan a kor minden energetikai , üzemeltetési és esztétikai igényének maximálisan megfelel. A lakások közötti elválasztó falak a jelenleg kapható legjobb hanggátló -SILKA falazóelemekből épültek. A vételár tartalmazza a minőségi burkolatokat, szanitereket és az ajtókat. A lakásokban hőszivattyús padlófűtés lett kialakítva, amely biztosítja az alacsony rezsit. Minden lakásban klíma előkészítés és házközponti szellőztető-rendszer készült. Elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytokok kerültek beszerelésre. Hőszigetelt műanyag nyílászárók. Edzett üveg korlátok. Riasztó rendszer előkészítés. A lakásokhoz teremgarázshely vásárolható 4,8 M Ft-tól 6 M Ft-ig. A parkolóhelyen elektromos töltő felár ellenében igényelhető. Tárolók még korlátozottan elérhetőek 650 Ezer Ft/m2-es áron. A hirdetésben szereplő A/52. lakás III. emeleti, 167,82 m2. A lakás elosztása: amerikai konyha + étkező +nappali : 42,16 m2 Hálószoba: 12,18 m2 Hálószoba: 11,77 m2 Hálószoba: 12,59 m2 Hálószoba: 14,03 m2 Előtér: 7,29 m2 Fürdőszoba : 7,24 m2 Fürdőszoba: 7,13 m2 WC: 2,07 m2 Gardrób: 6,37 m2 Gardrób: 6,23 m2 Terasz: 17,92 m2 A társasház ideális választás lehet fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak a CSOK + és a kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.A részletes műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Eladó Ikerház - Bp XXII. ker. Budafok-Felsőváros - R436080

89 000 000 Ft

XXII. kerületben, Budafokon remek ár-érték arányú ikerház saját kerttel és tárolóval eladó. A ház alsó szintje 1970-es években épült, amelyet a felső szinttel kibővítették a tulajdonosok. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali és egy kádas-ablakos fürdő található, a felső szint 3 külön nyíló hálószobából és egy kis zuhanyzós fürdőből áll. Az ingatlan tehermentes, bármikor rugalmasan megtekinthető. Az ikerház osztatlan közös tulajdonú, azonban adásvételkor az ügyvédi megosztásra sor kerül, ezáltal egyértelművé válnak a tulajdoni jogviszonyok a szomszéddal. Az ingatlan csendes kis utcában van és benapozott! A kertben tartozik hozzá egy saját tároló is.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Práter utca - R436126

41 000 000 Ft

VIII. kerületben, a Corvin Negyedben, egy gyönyörű, szecessziós stílusban épült ház földszintjén eladó egy utcára néző, 41 nm-es, teljes felújítást igénylő, KÉT BEJÁRATTAL renelkező, konvektor fűtésű lakás. Közlekedés, ellátottság kiváló! Rugalmasan megtekinthető, azonnal birtokba vehető.

Eladó Telek - Dabas - R430591

95 250 EUR

Dabas frekventált helyén, ipari övezetben, azonnal birtokba vehető ipari terület eladó! Lehetőségek tárháza! A területek minimum 2500 m2-től vásárolhatóak, de bővíthetőek akár néhány év múlva is, nagyon jól kidolgozott konstrukció alapján. 30 és 32 euro/m2+ Áfa ártól vásárolható. A közművek az utcáról beköthetőek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Nagyiccetelep - R434591

155 900 000 Ft

ÚJSZERŰ, ELEGÁNS IKERHÁZ ELADÓ! XVI. kerületben kínálom megvételre ezt a 390 m2-es telken lévő, belső két szintes, 163 m2-es, 4 + 1 félszobás, dupla fürdőszobás, kitűnő elosztású, újszerű állapotú, csendes, napfényes ikerházat. Az ingatlan kiváló hangszigeteléssel rendelkezik, a két ház között 2x25 cm-es Porotherm téglafal van egymástól elszigetelve, önálló födémekkel. A ház 2012-ben épült, csendes mellékutcában, természetvédelmi terület szomszédságában található. A földszinten az előszobába érkezünk, rögtön jobbra van a dolgozószoba, tovább haladva az amerikai konyhás nappali-étkezővel, kamra, fürdőszoba (zuhanykabin, wc, bidé, mosdó). A nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A garázs külön bejáratú. Az emelten 3 külön nyíló szoba, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, különálló, kézmosóval felszerelt WC található. Az utcára néző szobából egy fedett terasz nyílik. Az emeleten található még egy praktikus mosókonyha, egyedi szekrényekkel, tárolókkal, pulttal, ami elrejti a mosó és szárítógépeket, vasalódeszkát, tisztítószereket. A mennyezet monolit vasbeton födém. Nyílászárók, burkolat: az egész házban fa nyílászárók, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal minden ablakon. A terasz ajtón elektromos redőny, a teraszon motoros napellenző található. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap, vagy tölgyfa parketta van. Épületgépészet, elektromos berendezések: A fűtési rendszer, terasz, garázskapu, kertkapu, napellenző, támfal világítás a kertben okos vezérléssel működik, telefonról is vezérelhető. A fűtés zónánként, helyiségenként szabályozható (Honeywell). Padlófűtés a földszinten és az emeleten is, a szobákban radiátoros fűtés üzemel. A melegvíz ellátást 300 literes indirekt melegvíz tároló, napkollektor és cirkulációs melegvíz szivattyú segíti. Az alacsony energiaigényt a 30 cm-es Porotherm téglafal és 8 cm Nikecell hőszigetelés és korszerű fa nyílászárók biztosítják. A teraszt szükség esetén a legkorszerűbb, távvezérelhető infrapaneles fűtés melegíti fel, 4 panellel. A ház minden helyisége (beleértve a kerti faházat is!), riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötött rendszer része. Emeleten és földszinten egyaránt inverteteres hűtő-fűtő klíma van. A ház mögött található egy faház, kitűnő megoldás a kerti dolgok tárolására. Budapest belvárosa könnyen elérhető. 5 perc séta a buszmegálló az Örs vezér tér felé, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, posta. Ideális választás fiatal pároknak és családoknak. Irányár: 155.900.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Hernád - R435045

55 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Új építésű, 87 m2-es hasznos alapterületű( + garázs, fedett terasz és tároló), könnyűszerkezetes családi ház eladó! Dabas szomszédságában Hernádon, a település szélén 2955m²-es, bekerített telken, 2 db lakóház épül, külön bejárattal, külön használatú telekrészekkel. A lakóházhoz tartozó közvetlen telekrész kb 800m² + egy kis erdőterület. Ez a ház az utcától egy belső úton megközelíthető, exkluzív megjelenésű, modern, fa vázszerkezetű, könnyűszerkezetes lakóház, amely kiváló épületfizikai tulajdonságai mellett, környezetbarát technológiával épül és a használat során környezetbarát módon, alacsony rezsiköltségekkel üzemeltethető, mivel AA energetikai besorolással, levegő-vizes hőszivattyús hűtés-fűtéssel, padlófűtéssel, H tarifás mérővel, napelem rendszer telepítéséhez lecsövezve, így zöld hitel is igénybe vehető, ezen kívül CSOK igénylésére is alkalmas. Az épület 2 hálóval és egy tágas nappali-étkező-konyhával, egy nagy méretű fedett terasszal, mely egy kis erdőre néz, valamint kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. Garázs és tároló tartozik az ingatlanhoz. A külső főfalak összességében 34cm vastag szerkezetek az alábbi rétegrendekkel: 1,25cm tűzgátló gipszkarton, lécváz, hőtükrös párazáró fólia, 15cm vtg. fa vázszerkezet között 15cm kőzetgyapot lemez hőszigetelés, 1,2cm OSB, 15cm EPS hőszigetelés, üvegszövet háló tapaszolva, majd tört fehér nemes vakolattal. A födém 30cm kőzetgyapot hőszigeteléssel készül. A padozat alatt 15cm lépésálló hőszigetelés készül. A homlokzati nyílászárók egyedi, színes, háromrétegű üvegezésű műanyag nyílászárók. A tetőfedés modern, a korcolt lemezre hajazó grafit szürke Bilka Retr panel. Az ingatlan részben független a közművektől, mert az elektromos bekötésen kívül kiváló minőségű vizet adó fúrt kúttal és zárt szennyvízgyűjtővel rendelkezik. A házat egy 20 éves múltú, megbízható, jó nevű cég építi. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Budakeszi Áfonya utca - R435394

27 500 000 Ft

Budakeszi külterületén közvetlen a Vadaspark szomszédságában eladó egy jó adottságú külterületi ingatlan. Közelében már épülő lakópark található. A terület művelési ágból való kivonása nem történt meg. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bármikor készséggel állok rendelkezésére!

Eladó Telek - Bp II. ker. Pesthidegkút - Ófalu - R435589

12 900 000 Ft

II/A. kerületben, Pesthidegkúton, a Gercse utca szomszédságában eladó egy nagyon szép környezetben lévő, szántó besorolású, mezőgazdasági terület. Az ingatlan a Rozmaring TSZ mögötti területen helyezkedik el. A szántótól 700 méterre lakóházas övezet található, ahol elérhető az összes infrastruktúra. A jelenlegi helyi építési szabályzat szerint nem beépíthető.

Eladó Telek - Érd Judit utca - R435709

8 900 000 Ft

Érd-Ófaluban, csendes utccában eladó egy 881 m2-es, 18,5m széles 47,5 m hosszú, földútról megközelíthető telek. Víz van, villany a szomszéd telken már van. Beépíthetőség: 20%. Irányár: 8.900.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVII. ker. Rácsos utca - R435862

145 000 000 Ft

XVI. kerületben, Rákoscsaba-Újtelep kertvárosi részén, csendes mellékutcában kínálunk megvételre egy 566 m2-es telken lévő, 3 szintes, 206 m2-es, 6 szobás, klímával felszerelt, 2020-ban teljes körűen felújított és átalakított családi házat. Az ingatlanhoz 15 m2-es terasz és öntözőrendszerrel ellátott, gondozott kert tartozik. A szuterén részben kialakításra került a mosókonyha, valamint két gépjármű számára garázs, nagy tárolóhellyel. A teljes körű és magas minőségű műszaki és esztétikai felújítás többek között magában foglalja az új betonalapot, villany- és vízvezetékek, fűtésrendszer és a nyílászárók cseréjét, illetve a konyhabútort a beépített gépekkel. Az ingatlan a gyakorlatban újszerű, az új tulajdonos lesz a felújítás utáni első lakó. Tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Eladó Ikerház - Tahitótfalu - R435936

84 900 000 Ft

A Szentendrei szigeten, Tahitótfalun, közel a központhoz, 2024-ben épülő, földszintes ikerházakat ajánlunk megvételre, 103 m2-től - 111 m2-ig. A telekméretek: 410 m2-től - 490 m2-ig. Mindegyik házban kertkapcsolatos, tágas amerikai konyha+étkező+nappali és 3 hálószoba kerül kialakításra. MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Hőszigetelt thermo tégla - Porotherm X-therm Rapid, 15 cm homlokzat szigetelés, 3 rétegű korszerű nyílászárók, Gree energiatakarékos hőszivattyús fűtésrendszer, modern gépészeti megoldások, Terrán tetőcserép, opcionálisan légkondicionálás előkészítése. ELHELYEZKEDÉS: Igazán csendes környezet, falusias hangulat, összetartó, barátságos és működő lakóközösség. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló, boltok pár perces sétával elérhetőek. 5.KINEK: Ideális választás fiatal pároknak, gyerekes családoknak de időseknek is egyaránt. Itt valóban érezni az évszakok változását, itt a valóságban is csicseregnek a madarak! CSOK PLUSZ 3%-OS KAMATTÁMOGATOTT HITEL FELVEHETŐ! Az építkezés megkezdődött, a várható átadás 2024.12. hónap közepe. A műszaki paraméterekkel és a megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását.

Eladó Szálloda - Törökbálint - R436041

1 900 000 000 Ft

TÖRÖKBÁLINTON, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ÉPÜLET KOMPLEXUM-KEMPING-SZÁLLODA ELADÓ! Törökbálint zöldövezeti részén, autópályához közel kínálom megvételre ezt a 2,2 hektáros területet, amin jelenleg kemping, lakóépületek, gazdasági épületek és egy 15X8m-es úszómedence található. Az ingatlanok építése 1985-ben kezdődött és 2020-ben fejeződött be, tégla építésűek, egyedi fűtésűek, ipari árammal és közművel rendelkeznek. Üdülő besorolású és a beépíthetőség 15%. A szálloda 1100 m2-es, betonozott utak, a kert gyönyörű, parkosított, füvesített, rengeteg fa, örökzöld, bokrok, cserjék, virágzó növények díszítik. A medence fedett, vízicsúszda, italbár, szauna és 100 lakókocsi parkolóhely és saját víztározója van. Irányár: 1.900.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Bajcsy-Zsilinszky út - R436093

1 120 000 EUR

VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton ,a Nagymező utcánál eladó egy 230 m2-es, belső kétszintes (földszint+galéria), 2 nagy utcai bejárattal rendelkező, gépészetileg és esztétikailag egyaránt igényesen felújított üzlethelyiség. Az ingatlan tehermenetes, azonnal birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, kérem hívjon fel! Az ingatlanhoz van kulcsom, így nagyon rugalmasan megtekinthető! Irányár: 1,12 M euró.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Fáy utca - R436142

70 000 000 Ft

Eladó Telek - Monor - R432725

229 000 000 Ft

Monoron közvetlenül a 4. sz. főút mellett, az M0-tól 10 km-re, megvételre kínálunk, egy 50.000. m2-es ipari telket, GKSZ 1 övezetben, ipari, kereskedelmi, raktározási beruházásra. Gáz, villany a telken, vezetékes víz 100 méterről bevezethető. A műszaki paraméterekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 229 M Ft

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Király utca - R434783

350 000 000 Ft

VI. kerületben nagyon közel a Teréz körúthoz kínálom megvételre ezt a 700 m2-es, 3 szintes (földszint, szuterén, emelet)cirkó fűtéses, frissen, teljes körűen felújított, utcai bejáratú üzlethelyiséget. A víz, gáz, elektromos hálózat cseréje megtörtént. Földszint 60 m2-es, mely gazdasági bejárattal is rendelkezik. Szuterén szint 600 m2-es, szellőztetése megoldott. A három szinten összesen 6 WC, 2 fürdő és egy konyha van. KINEK AJÁNLOM? Ideális választás bármilyen kereskedelmi tevékenységre, bemutatóteremnek, raktárnak, irodának, cégközpontnak, fitnesz terem, jóga stúdió, szépségszalon üzemeltetésére. Az ingatlan per és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Irányár:350.000.000 Ft

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Albertfalva - R435213

129 900 000 Ft

XI. Albertfalván, családiházas övezetben, most épülő kétszintes ház emeleti részén, 83 m2-es, 3 szobás, 8,6 m2 teraszos lakás, saját 40 m2-es kertrésszel, 1db kocsibeállóval eladó. 2023. szeptemberében kerül átadásra. Remek elosztású, amin bár állnak a falak, de még lehet változtatni. Nagy méretű ablakai elegánssá, világossá teszik a lakást. Jelenlegi tervek szerint a fűtése gázkazánra van tervezve, de ez felár ellenében változtatható hőszivattyús vagy napelemes rendszerre. A ház három lakásos, minden szint külön, elszeparált bejáróval rendelkezik. A belső kialakítások igényes anyagokkal készülnek, de mód van rá, hogy az eredetileg tervezett minőségi anyagokat saját ízlés és igény szerint felár ellenében módosítsák. Konyhabútor nincs az árban. Fizetési ütemezés a készültségi fokozatok szerint. A környék remek ellátottságú, Lidl, óvoda, iskola, orvosi rendelő, piac....7-es busz 100 méterre. További részletekért kérem hívjon a megadott számon.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Országút

99 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Halásztelek

84 990 000 Ft

Kiadó Üzem
Bp X. ker.
Jászberényi út

44 400 EUR

Eladó Üzem
Bp III. ker.
Zay út

1 500 000 EUR